Skip to main content
Trening

5 značajki nove kolekcije koje će promijeniti kako trčite

5 značajki nove kolekcije koje će promijeniti kako trčite
Marija Gojević-Zrnić
Pisac i stručnjak3 godina Prije
Pogledaj profil osobe Marija Gojević-Zrnić

Ako ste trkač, možda se sjećate naše prve kolekcije za brzinu. Napravljene kako bi vi bolje trčali. A sada smo je podigli na višu razinu. Htjeli smo da cijela kolekcija bude stvarno prikladna za svrhu. S novim tkaninama i oblicima, pobrinuli smo se da svaki komad bude izrađen kako bi odgovarao svim potrebama trkača.

Prođimo kroz najbitnije značajke naše Velocity 2.0 kolekcije. Bilo da trčite kasno noću, u snijegu, kiši ili suncu, ili samo na traci za trčanje, Velocity  brzina 2.0 može vam pomoći.

 

Lagan materijal

Velocity 2.0 uzela je u obzir da trkači žele biti moderni, a isto tako i obarati rekorde. Cijela je kolekcija napravljena od lagane jersey tkanine koja upija znoj, dopušta koži da diše i brzo se suši. Ovo znači da vas nikada neće proći trnci od hladnoće dok obliveni znojem odrađujete jutarnje trčanje po niskim temperaturama.

Čak i topliji komadi, poput Gilet prsluka, su napravljeni od lagane tkanine jer znamo koliko je regulacija temperature važna za dobro trčanje. Gilet prsluk ima lagano poliestersko punjenje koje je genijalno za izolaciju.

Energy kratke hlače također pružaju optimalnu prozračnost te su napravljene od rastezljive tkanine i imaju proreze sa strana koji omogućuju slobodno kretanje i odličnu ventilaciju.

Zajednica

Svatko tko se neko vrijeme bavio trčanje zna kolika je to zajednica. Bilo da se radi o stvarnoj grupi za trčanje, kao što je Myprotein Run Club, ili samo trčanju s prijateljima. Međusobno poticanje da svaka sljedeća trka bude još bolja, a i malo zdravog natjecateljskog duha bitan su dio svake trkače zajednice.

Naši dizajneri definitivno su to uzeli u obzir sa svojim dizajnom, tako da su se rute za trčanje dizajnerskog tima koristile za izradu uzorka na jakni za trčanje. Ovaj uzorak ne samo da savršeno opisuje trkaču zajednicu, već je i izrazito praktičan zbog svoje reflektivnosti.

Prozračnost

Ne čini samo tkanina našu Velocity 2.0 kolekciju prozračnom. Postoje i drugi ključni faktori koji cijeloj kolekciji omogućuju odličnu prozračnosti. Ženske tajice imaju mrežasti umetak iza koljena kako bi se osigurala pravilna ventilacija ove zone visoke temperature.

Također ćete osjetiti koristi ventilacije u našoj majici s patentom. Mrežni umetci postavljeni su ispod pazuha i na stražnjoj strani, gdje se vjerojatno najviše znojite.

Uklonjeni su bočni šavovi na muškim majicama, stvarajući našu prvu bešavnu i tkanu hibridnu majicu za povećanje prozračnosti i mobilnosti.

Čak i na najosnovnijim komadima, kao što je majica kratkih rukava iz Velocity 2.0 kolekcije, smo uveli lasersku perforaciju kako bi bila još prozračnija.

Praktičnost

Ova kolekcija je dizajnirana s obzirom na svakog trkača i stoga mora biti prikladna za sve različite situacije u kojima se trkač može naći. A tu na snagu stupa praktičnost.

Imamo komade poput sklopive jakne za trčanje napravljene od vodootporne tkanine s potpuno podesivom kapuljačom da nikada ne propustite trčanje zbog kiše. Kao što ime sugerira, jakna je sklopiva i pakira se u svoj džep tako da je možete lako skinuti kada se kiša pretvori u sunce.

Sklopiva jakna za trčanje nije jedino što vas može zaštiti od vremenskih uvjeta. Imamo i vodootporni prsluk za ona neizbježno hladna i vlažna zimska trčanja.

Velocity 2.0 sportski grudnjak također odlično obavlja svoju svrhu. Podesive naramenice na ležima osiguravaju savršenu razinu podrške za svaki trkačicu.

Mobilnost

Kada trčite, zadnje što želite je osjećati se sputano i kao da nemate potpuni raspon pokreta. Velocity 2.0 osigurava da se to nikada ne dogodi. Naše su tajice izrađene s potpornom pasicom i vezicama kako bi se postigao efekt druge kože.

Naš Joggers hlače za trčanje također imaju mobilnost kolekcije Velocity 2.0. Napravljene su od elastične tkanine i imaju mrežastu gumicu koja vam omogućuje slobodno kretanje.

Kratke hlače za trčanje također osiguravaju mobilnost zahvaljujući bočnim prorezima. Nema brige da ćete se u našoj kolekciji osjećati sputano za vrijeme onog posljednjeg sprinta prema kući.

Poruka za razmišljanje

Dakle, to su izvanredne značajke Velocity 2.0 kolekcije. Bez obzira na uvjete, što god želite postići trčanjem, naša kolekcija će vam to olakšati.

Bilo da ste početnik koji treba osnovne komade ili ako želite poboljšati svoje trčanje s prslukom ili sklopivom jaknom za trčanje - imamo sve. Zahvalite nam kada oborite svoj vlastiti rekord.

Marija Gojević-Zrnić
Pisac i stručnjak
Pogledaj profil osobe Marija Gojević-Zrnić

Pretplatite se za ekskluzivne ponude:

Connect with us
flag
2024 © 2018 The Hut.com Limited, tvrtka registrirana u Engleskoj i Wales-u (broj tvrtke 05016010) na adresi Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, M90 3DQ.
Platite sigurno sa
  • AMEX
myprotein