Skip to main content
Prehrana

V2: MyRange – Tvoja nova razina pre workouta

V2: MyRange – Tvoja nova razina pre workouta
Marija Gojević-Zrnić
Pisac i stručnjak6 godina Prije
Pogledaj profil osobe Marija Gojević-Zrnić

Vrijeme je za pravu energiju i focus koji si tražio, i ako ti je MyPre formula bila odlično pogonsko gorivo za naporni trening, tada ćeš s V2: MyRange ubaciti u šestu brzinu i postići ono o čemu nisi ni sanjao.

Što je to dodatak prehrani za prije treninga i je li za tebe?

Dodaci prehrani za prije treninga, odnosno pre workout mješavine, osmišljene su tako da spajaju esencije potpuno prirodnih hranjivih tvari koje mogu imati povoljan učinak na tvoj trening. Sigurno si upoznat s učincima kofeina ili kreatina na izvedbu, a pre workout kombinira čitav niz sastojaka koji pomažu potaknuti zdravu i sigurnu aktivaciju fokusa te podići razinu energije.

Sa širokom paletom popularnih, provjerenih i potvrđenih sastojaka za trening, naša nova pre workout mješavina sadrži eksplozivni koktel kreatina, kofeina, BCAA, esencijalnih vitamina i minerala, zajedno s drugim moćnim sastojcima za vrhunski pre workout.

Bez obzira na to što treniraš, V2: MyRange je osmišljen za sva polja, ciljeve, veličine, oblike i ambicije.

S naprednim inovacijama i okusom, MyPre je namijenjen svakome u potrazi za energijom i fokusom i želi podići trening na novu razinu. Evo što nova formula nudi.

V2 sadrži brojne popularne i istražene sastojke kako bi poboljšala izvedbu, smanjila umor i pružila kontinuirani fokus tijekom cijelog treninga kako bi od njega mogao izvući ponavljanje ili kilometar više.

Ovo je naš bezglutenski arsenal:

Vitamin B6 doprinosi normalnom metabolizmu proteina i glikogena, te smanjuje umor i iscrpljenost.

Vitamin B12 smanjuje umor i iscrpljenost.

Niacin doprinosi normalnim fiziološkim funkcijama , te smanjuje umor i iscrpljenost.

Tiamin doprinosi normalnom, zdravom metabolizmu energije.

Vitamin C smanjuje umor i iscrpljenost, i doprinosi imunosnom sustavu, posebno tijekom i nakon intenzivnih treninga.

Sadrži 35mg TeaCrine-a po serviranju, sastojka sličnog kofeinu, koji pruža dodatnu energiju.

Kofein: 175mg kofeina po serviranju dokazano povećava budnost i poboljšava koncentraciju.

Kreatin: Naša moćna mješavina s četiri vrste kreatina u prahu znanstveno dokazano poboljšava izvedbu kod uzastopnih kratkotrajnih vježbi visokog intenziteta.

Aminokiseline: Svaka porcija sadrži složen aminokiselinski profil, uključujući 4g  BCAA u omjeru 2:1:1 leucina, izoleucina i valina, koji su gradivni blokovi novih proteina.

Astragin: Astragin dokazano poboljšava apsorpciju aminokiselina, vitamina i glukoze te povećava osjetljivost tijela na inzulin i tvorbu ATP-a.

Bioperin: Esktrakt crnog papra, bioperin povećava koncentraciju vitamina B6 u krvi. Povećava biodostupnost hranjivih tvari tijekom probavljanja, pa na taj način dobivaš više od vitamina koje unosiš.

Capsimax: Capsimax potiče tvoje tijelo na proizvodnju energije poboljšavajući i održavajući metabolizam. To je prirodan sastojak koji se nalazi u čili papričicama, koji ti pruža pogodnosti kapsaicinoida bez ljutine.

Teacrine: Teacrine je osmišljen kako bi poboljšao energiju, motivaciju i koncentraciju pružajući ti više fokusa u teretani.

Koji god bili tvoji ciljevi treninga, važno je da si uvijek spreman za trening i napredak, a s našom jedinstvenom formulom to možeš postići baš svaki put.

Naši se članci trebaju koristiti samo u informativne i obrazovne svrhe te nisu namijenjeni za medicinski savjet. Ako ste zabrinuti za svoje zdravlje, obratite se stručnoj osobi prije uzimanja prehrambenih dodataka ili uvođenja značajnih promjena u prehrani.

Marija Gojević-Zrnić
Pisac i stručnjak
Pogledaj profil osobe Marija Gojević-Zrnić

Pretplatite se za ekskluzivne ponude:

Connect with us
flag
2024 © 2018 The Hut.com Limited, tvrtka registrirana u Engleskoj i Wales-u (broj tvrtke 05016010) na adresi Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, M90 3DQ.
Platite sigurno sa
  • AMEX
myprotein