Skip to main content
Trening

Spremni za HIIT | Upoznajte Power Ultra 2.0 kolekciju

Spremni za HIIT | Upoznajte Power Ultra 2.0 kolekciju
Marija Gojević-Zrnić
Pisac i stručnjak3 godina Prije
Pogledaj profil osobe Marija Gojević-Zrnić

Visoko intenzivni intervalni trening, aka HIIT, je naporan, brz i vrlo znojan trening.

Savršen je odabir kada želite odraditi trening, a imate samo 20 minuta slobodnog vremena. Obično se sastoji od nekoliko sekundi rada, nakon čega slijedi odmor dok ne dovršite krug vježbi. Očekujte da ćete raditi vježbe poput čučanj skokova, brzog trčanja, i neslavnih marinaca...

Sve ovo znači da ljubitelji HIIT treninga, a i bilo kojeg drugog kardio treninga, trebaju odgovarajuću opremu za vježbanje koja će im omogućiti da trening odrade osjećajući se udobno i slobodno.

A tu mi stupamo na snagu. Naša Power Ultra kolekcija dobila je nasljednika i bolja je no ikada. Kolekcija je izrađena prvenstveno za HIIT i druge intenzive kardio treninge.

Vrijeme je da vas upoznamo s ključnim komadima iz Power Ultra 2.0 kolekcije da saznate zašto baš njih odabrati za vaš idući HIIT trening.

 

 

Power Ultra sportski grudnjak visoke podrške

Power Ultra sportski grudnjak potaknut će vas da izgurate trening do kraja. Posjeduje sva potrebna svojstva za uspješno odrađen trening, od tkanine koja upija znoj do podesivih naramenica za još bolju podršku. Naramenice se također mogu prekrižiti na leđima za maksimalnu podršku za vrlo intenzive vježbe.

Dolazi u dvije boje, atraktivnoj kobalt plavoj i zemljanoj toploj crvenoj.

 

Tajice visokog struka

Ljubitelji HIIT-a znaju koliko intenzivno vježbanje može biti i koliko je važno imati pouzdane tajice koje pouzdano ostaju na mjestu.

Izrađene od mekane, prozračne, neprozirne tkanine, ove tajice neće vas iznevjeriti ni na najintenzivnijem treningu.

Također imaju veliki džep na stražnjoj strani pasice tako da možete sigurno pohraniti svoje dragocjenosti i odraditi trening bez brige.

Savršeno pašu uz naš učinkoviti sportski grudnjak jer dolaze u kobalt plavoj nijansi te toploj crvenoj.

 

Biciklističke kratke hlače visokog struka

Kako se ljeto približava, vjerojatno ste počeli razmišljati da standardne tajice za trening zamijenite biciklističkim kratkim hlačama, a Power 2.0 kolekcija ima savršeno rješenje.

Izrađene su od iste meke, prozračne i guste tkanine kao i naše tajice, a imaju i isti džep za pohranu dragocjenosti na stražnjem djelu pasice. Pružaju sve udobnosti kao i naše tajice, a održavaju vas svježim za vrijeme toplih ljetnih mjeseci.

Dolaze u klasičnoj crnoj boji te su odličan dodatak garderobi za treninge, bilo da trenirate u teretani ili izvan nje.

 

Majica bez rukava

Ova majica bez rukava iz Power kolekcije ima ugrađeni grudnjak koji pruža laganu podršku, te visoki ovratnik koji osigurava pokrivenost bez obzira na vrstu treninga koji odrađujete.

Osim toga, sa stražnje strane ima proreze koji pomažu u održavanju svježine tijekom cijelog treninga.

Nabavite svoju u crnoj ili kobalt plavoj boji.

 

Marija Gojević-Zrnić
Pisac i stručnjak
Pogledaj profil osobe Marija Gojević-Zrnić

Pretplatite se za ekskluzivne ponude:

Connect with us
flag
2024 © 2018 The Hut.com Limited, tvrtka registrirana u Engleskoj i Wales-u (broj tvrtke 05016010) na adresi Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, M90 3DQ.
Platite sigurno sa
  • AMEX
myprotein