Skip to main content
Lifestyle

Impact Week odjeća | Limitirano izdanje odjeće & ostale ponude

Impact Week odjeća | Limitirano izdanje odjeće & ostale ponude
Marija Gojević-Zrnić
Pisac i stručnjak3 godina Prije
Pogledaj profil osobe Marija Gojević-Zrnić

Ako još niste čuli, stigao je Impact Week! Potpuno novi Myprotein događaj koji vam daje priliku da ostvarite fantastične ponude, a to naravno uključuju i obnovu vaše garderobe.

Osim što ćemo lansiranje proslaviti čašom Glittery Clear Whey-a, također smo našem Essentials asortimanu odjeće dali dašak osvježenja i nekoliko limitiranih komada koje jednostavno morate imati. Ali svakako požurite jer Impact tjedan traje do 31. svibnja. No, prijeđimo na ono bitno - evo što možete očekivati od odjeće za vrijeme ovog izdanja Impact Week-a.

 

Koje ponude mogu očekivati?

Tijekom cijelog Impact Week-a na našoj mrežnoj stranici moći ćete ostvariti popuste od 45% na cijeli asortiman odjeće.

 

Što je novo?

Naši dizajneri osmislili su limitirane komade odjeće koji spadaju u naš Essentials asortiman. Nova grafika i nove kombinacije boja napravljene su posebno za Impact Week, a korištene su dobro poznate i voljene tkanine iz našeg Essentials asortimana. U nastavku pogledajte ponudu i pronađite nešto za sebe.

 

Impact kratke hlače za trening

Dizajnirane za svakodnevno treniranje, naše Impact kratke hlače napravljene su od laganog materijala i omogućuju vam potpunu slobodu pokreta. Savršene su za ljetne treninge. U njima ćete ostvariti optimalnu mobilnost zahvaljujući mrežastom džepu i fantastičnoj tkanina, a unutarnja vezica će vam pružiti savršeno prianjanje.

Dolaze u tirkiznoj boji.

 

Impact majica kratkih rukava za trening

Izrađena pomoću antibakterijske tehnologije i s hidrofilnim završetkom, Impact majica upija znoj tijekom cijelog treninga, pružajući vam udobnost i suhoću. Također vam omogućuje da vježbe odrađujete bez restrikcija zahvaljujući raglan rukavima.

Izaberite crnu ili tirkiznu.

 

Impact majica bez rukava

Muška Impact majica bez rukava pružit će vam poboljšani protok zraka, a napravljena je od 100% pamučne tkanine mekane na dodir kako bi vam pružila ultimativnu udobnost. A i nije samo za trening - odličan je odabir i za dane odmora provedene na kauču.

Izaberite crnu ili tirkiznu.

 

Impact Reach prsluk

Ovaj ženski Impact Reach prsluk napravljen je od mekane pamučne tkanine, s prednje je strane ukrašen MP grafikom te dolazi sa širim otvorima za ruke koji omogućuju veću mobilnosti. Savršen prsluk za svaki dan koji će vam omogućiti da se slobodno krećete za vrijeme treninga.

Izaberite tirkizne, roze ili crne.

 

Impact tajice

Ove su tajice dizajnirane s udobnošću na umu. Naravno, napravljene su od tkanine koja se brzo suši što je imperativ za naporan trening te su tretirane s hidrofilnim premazom kako bi se osiguralo učinkovito upijanje znoja. Unutarnja strana pasice ima dodatni mrežasti sloj koji pruža dodatnu podršku, tako da će izdržati apsolutno svaku vježbu.

Izaberite tirkizne, roze ili crne.

 

Impact biciklističke kratke hlače

S ljetnim treninzima na uglu, možda ne želite cijelo vrijeme biti u tajicama. A tu na snagu stupaju biciklističke kratke hlače. Napravljene od iste tkanine koja upija znoj kao i naše tajice, i sa istom potpornom pasicom, ove biciklističke kratke hlače jednostavno su neophodne za treniranje tijekom ljetnih mjeseci.

Izaberite tirkizne, roze ili crne.

 

Ženski sportski grudnjak: tirkizni, rozi, plavi

Impact grudnjak savršen je za svaki dan jer je udoban i pruža laganu podršku.

Dolazi s minimalnim detaljima na leđima kako bi se osigurala veća sloboda kretanja, a elastična pasica ispod grudi pruža udobnu podršku. Tretiran istim hidrofilnim premazom kao i mnogi drugi komadi iz našeg Essentials asortimana, ovaj grudnjak učinkovito upija znoj i održava svježinu tijekom cijelog treninga.

Izaberite tirkizni, rozi ili crni.

 

Čarape, donje rublje i dodaci

U našoj ograničenoj ponudi također možete pronaći čarape, šilterice i donje rublje. Sve u klasičnim bojama Impact Week-a.

 

Poruka za razmišljanje

Za vas smo pripremili popuste na našoj mrežnoj stranici na niz proizvoda tijekom Impact Week-a. Na vama je samo da odaberete favorite i stavite ih u košaricu. Svakako preporučujemo osvježavanje garderobe u pola cijene.

 

Želite još super ponuda Impact Week-a? Bacite oko na sljedeće članke...

Marija Gojević-Zrnić
Pisac i stručnjak
Pogledaj profil osobe Marija Gojević-Zrnić

Pretplatite se za ekskluzivne ponude:

Connect with us
flag
2024 © 2018 The Hut.com Limited, tvrtka registrirana u Engleskoj i Wales-u (broj tvrtke 05016010) na adresi Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, M90 3DQ.
Platite sigurno sa
  • AMEX
myprotein