Skip to main content
Suplementi

Predstavljamo Impact Week | Ekskluzivni popusti, nagrade i još mnogo toga

Predstavljamo Impact Week | Ekskluzivni popusti, nagrade i još mnogo toga
Marija Gojević-Zrnić
Pisac i stručnjak3 godina Prije
Pogledaj profil osobe Marija Gojević-Zrnić

Ako ste već neko vrijeme s nama, znate da volimo dobru rasprodaju. I dok se uvijek veselimo našem godišnjem događaju za Black Friday, htjeli smo više...

I zato predstavljamo - Impact Week. Myproteinov ekskluzivni tjedan popusta i ponuda koji će vam pomoći da nadopunite svoje zalihe na vrijeme za još bolje ljeto.

Kako biste se pripremili za vrtlog ponuda, nagrada i popusta, slijedi sve što trebate znati o Impact Week-u.

Što je Impact Week?

Jednostavno rečeno, Impact Week je tjedni događaj s nevjerojatnim ponudama na sve tvoje omiljene Myprotein proizvode, kao i neke od naših najnovijih inovacija.

Imat ćemo ekskluzivne popuste na našoj web stranici i društvenim mrežama, ali na ograničeno vrijeme. Ne želite ih propustii.

Naši ambasadori također nisu htjeli propustiti svu zabavu, tako da svakako popratite vaše omiljene Myprotein ambasadore jer biste preko njih mogli doći do još većih i ekskluzivnijih ponuda i kodova s popustom...

 

Kada je Impact Week?

Impact Week započinje 21. svibnja i traje do 31. svibnja.

 

Kakve popuste mogu ostvariti za vrijeme Impact Week-a?

Tijekom cijelog Impact Week-a na našim mrežnim stranicama moći ćete pronaći popuste počevši od 45%, ali svako malo ćemo imati i još veće popuste pa se svakako pretplatite na našu mailing listu da ih ne propustite. A s obzirom da se radi o lansiranju Impact Week-a, ciljamo visoko tako da sigurno nećete biti razočarani.

 

Na koje proizvode trebam obratiti pažnju?

Niste valjda mislili da ćemo škrtariti na novim proizvodima?

Trebali smo nešto s čime ćemo nazdraviti našem novom događaju pa smo osmislili limitirano izdanje Clear Whey-a - sada ga možete pronaći i sa šljokicama! I da, uistinu je nevjerojatan baš kako i zvuči. Osim toga, imat ćemo i niz drugih novih proizvoda dizajniranih samo za Impact Week.

No, naravno, svi stari favoriti također će biti dio ponude, tako da možete obnoviti zalihe Impact Whey-a, Pre-Workout-a i slojevitih pločica i to u pola cijene.

Više informacija o našim popustima i proizvodima saznajte u ovom članku...

 

Poruka za razmišljanje

Znali smo da će vam obnavljanje zaliha dodataka prehrani dobro doći, a Impact Week je tu da vam pomogne u tome. Zgrabite sve vaše favorite i isprobajte neke od naših novih kreacija.

Imat ćemo i brojne aktivnosti na kojima ćete moći sudjelovati tijekom tjedna pa popratite naš Instagram kako biste bili u toku.

U svakom slučaju, zašto još čitate ovo? Krenite i zgrabite super popuste!

 

Naši se članci trebaju koristiti samo u informativne i obrazovne svrhe te nisu namijenjeni za medicinski savjet. Ako ste zabrinuti za svoje zdravlje, obratite se stručnoj osobi prije uzimanja prehrambenih dodataka ili uvođenja značajnih promjena u prehrani.

Marija Gojević-Zrnić
Pisac i stručnjak
Pogledaj profil osobe Marija Gojević-Zrnić

Pretplatite se za ekskluzivne ponude:

Connect with us
flag
2024 © 2018 The Hut.com Limited, tvrtka registrirana u Engleskoj i Wales-u (broj tvrtke 05016010) na adresi Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, M90 3DQ.
Platite sigurno sa
  • AMEX
myprotein