Skip to main content
Suplementi

Zgrabite ove ograničene ponude za vrijeme Impact Week-a

Zgrabite ove ograničene ponude za vrijeme Impact Week-a
Marija Gojević-Zrnić
Pisac i stručnjak3 godina Prije
Pogledaj profil osobe Marija Gojević-Zrnić

Od uzbudljivih novih okusa nekih od naših najpopularnijih proizvoda do potpuno novih zalogaja - činimo sve što možemo za prvi ikad Impact Week.

Kao da tjedan nevjerojatnih popusta nije dovoljan, uz naše nove dodatke Clear Protein asortimanu i asortimanu slojevitih pločica svi prijatelji iz teretane će vam zavidjeti.

U nastavku saznajte  što se nudi ovog Impact Week-a

 

Potpuno nova plava malina

Volimo eksperimentirati s novim okusima, ali ponekad je povratak klasicima još bolji. Ako vas plave maline ne vraćaju u djetinjstvo ispunjeno slatkišima i voćnim ledenim sokovima, zaista nam je žao.

Ovaj nostalgični okus ne dodaje se jednom, već tri naša proizvoda iz Clear Protein asortimana, tako da u njemu možete uživati bez obzira na vaše ciljeve. Okus koji se ističe također treba i izgled koji se ističe pa smo našim Clear Protein proizvodima s okusom plave maline dodali i šljokice kako bi izgledali jednako dobro kakvog su i okusa.

Zgrabite mjericu Clear Whey proteina, Clear Vegan proteina ili Clear kolagana i pomiješajte s ledeno hladnom vodom za ukusno i osvježavajuće piće. Ako se osjećate vrckavo, izblendajte led i dodajte  mali kišobrančić kako biste napravili savršeni mocktail.

Ako još niste isprobali naš Clear Protein asortiman,  gdje ste bili do sada? Ovaj asortiman savršeno je sočan i proteinski bogat dodatak vašem ljetnom režimu treniranja ili danima odmora.

 

Predstavljamo hrskave slojevite pločice

Naša najprodavanija pločica se vratila s dva nova okusa, a ovaj put smo dodali i sloj hrskavosti.

Ako volite ukusnu, hrskavu i sočnu pločicu, onda je ova pločica savršen odabir za vas. Ima malo šećera, puno proteina i mnoštvo ukusnih okusa. Izaberite jedan od nevjerojatnih novih okusa, bijela čokolada i maslaca od kikirikija ili čokoladni karamel, za post-workout snack i obećajemo da nećete biti razočarani.

Baš kad ste mislili da slojevita pločica ne može biti bolja...

 

Otvorite limenku gazirane veganske proteinske vode

Gazirana pića mogu ugasiti žeđ, ali ne sadrže uvijek hranjive tvari. Do sada. Predstavljamo našu gaziranu vegansku proteinsku vodu.

Savršen način da napunite svoj dan energijom prirodnim izvorima kofeina, nula šećera, puno proteina i dva osvježavajuća okusa - šumsko voće te limun i limeta.

Nema potrebe za miješanjem jer je ovo piće spremno kada i vi, a limenka je spremna za recikliranje. Piće bez puno buke i strke.

 

Pijte vitamine

Umorni ste od kupovine naših nevjerojatnih ponuda? Imamo savršen način da napunite baterije - naš Ready to Drink Vitamin asortiman.

Niti jedan napitak ne sadrži šećer i kofein te su osmišljeni kako bi prirodno obnovili ravnotežu vašeg tijela pomoću mnoštva korisnih vitamina i minerala. Izaberite:

  • Defence (naranča i mango) - ojačajte imunološki sustav i borite se protiv umora
  • Focus (tropsko voće) - podržite svoju mentalnu snagu i borite se protiv umora
  • Glow (čaj od breskve) - za lijepu i čvrstu kosu, kožu i nokte
  • Recharge (malina i trešnja) - uravnotežite energiju, imunitet i elektrolite

Ovi su napitci osmišljeni kako biste najbolje iskoristili dan, ali to nije sve. Ako njihov utjecaj na vašu dobrobit nije dovoljan, onda će vas oduševiti njihov voćni i osvježavajuć okus zbog kojeg ćete se siguno vratiti po još.

 

Poruka za razmišljanje

Neki od ovih uzbudljiv okusa neće dugo biti dostupni, kao ni popusti Impact Week-a. Ako vam se sviđa njihov opis i želite ih isprobati, znate što čini!

Impact Week ne staje ovdje - možete pogledati našu limitiranu kolekciju odjeće i Impact Week popuste u nastavku...

 

Naši se članci trebaju koristiti samo u informativne i obrazovne svrhe te nisu namijenjeni za medicinski savjet. Ako ste zabrinuti za svoje zdravlje, obratite se stručnoj osobi prije uzimanja prehrambenih dodataka ili uvođenja značajnih promjena u prehrani.

Marija Gojević-Zrnić
Pisac i stručnjak
Pogledaj profil osobe Marija Gojević-Zrnić

Pretplatite se za ekskluzivne ponude:

Connect with us
flag
2024 © 2018 The Hut.com Limited, tvrtka registrirana u Engleskoj i Wales-u (broj tvrtke 05016010) na adresi Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, M90 3DQ.
Platite sigurno sa
  • AMEX
myprotein