Skip to main content
Prehrana

Hidratacija

Hidratacija
Marija Gojević-Zrnić
Pisac i stručnjak6 godina Prije
Pogledaj profil osobe Marija Gojević-Zrnić

Hidratacija kod sportaša može imati direktan utjecaj na performanse, jer ako je sportaš dehidriran, to može negativno utjecati na njegove performanse. Stoga je važno svim sudionicima sportova, pogotovo onih koji uključuju izdržljivost poput trčanja, bicikliranja i triatlona, uzeti u obzir hidrataciju prilikom sastavljanja programa prehrane i treninga.

Važno je uzeti u obzir kako konzumacija same vode možda nije najbolji način unosa tekućine kako bi se povećala hidratacija tijela. Konzumacija vode s ugljikohidratima poput Fruktoze I Maltodekstrina mogu potaknuti unos, dok se dodatkom elektrolita može poboljšati zadržavanje vode u tijelu.

Myprotein Energija & Izdržljivost pruža široki asortiman preciznih proizvoda za prije, za vrijeme i poslije treninga kako bi se poboljšale performanse, smanjila iscrpljenost i spriječile ozljede.

Naši se članci trebaju koristiti samo u informativne i obrazovne svrhe te nisu namijenjeni za medicinski savjet. Ako ste zabrinuti za svoje zdravlje, obratite se stručnoj osobi prije uzimanja prehrambenih dodataka ili uvođenja značajnih promjena u prehrani.

Marija Gojević-Zrnić
Pisac i stručnjak
Pogledaj profil osobe Marija Gojević-Zrnić

Pretplatite se za ekskluzivne ponude:

Connect with us
flag
2024 © 2018 The Hut.com Limited, tvrtka registrirana u Engleskoj i Wales-u (broj tvrtke 05016010) na adresi Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, M90 3DQ.
Platite sigurno sa
  • AMEX
myprotein