Prehrana

ZOBENA KAŠA KAO SUPERHRANA

SUPER KAŠA ZA SUPER ŽENU

Pokušavate naći savršeno balansirani doručak? Želite obrok koji se može brzo i jednostavno spremiti a uklapa se u vaš užurbani način života? Želite nešto zasitno što će vas zadovoljiti do ručka?

Zobene pahuljice savršena su komponenta za doručak koja će vam osigurati zdrav doručak te u isto vrijeme zadovoljiti jutarnje porive za slatkim. Zobene pahuljice imaju niski glikemijski indeks (GI) i imaju visoki udio vlakana topivih u vodi pa tako otpuštaju energiju tijekom duljeg perioda vremena, vama osiguravajući dulju sitost. Vlakna topiva u vodi pomažu osigurati povoljnu razinu šećera u krvi pa tako mogu smanjiti jutarnju žudnju za slatkim. Zobene pahuljice su izuzetno svestrana namirnica te se mogu jesti tople tijekom zime ili hladne za vrijeme ljeta ako ih se spremi večer prije. Mjerica proteinskog praha pomoći će zasladiti zob te osigurat će održavanje mišića.

Ne trebate tražiti dalje.

Active Women Superfood Zobena Kaša u vrećicama je stigla. Ukusna mješavina bezglutenskih zobenih pahuljica, whey proteina, chia sjemenki, lanenih sjemenki i popularne superhrane uključujući zeleni čaj i pčelinji pelud.

Pojedinačni paketići su savršeni dio doručka koji možete ubaciti u vašu torbu svakog jutra. Sa svakom vrećicom koja sadrži 10.12g proteina i razne superfood namirnice uključujući Macu i Pčelinji Pelud, ovo je savršeni način održavanja mišića dok u isto vrijeme povećavate dnevni unos vitamina i minerala. Zobena kaša je savršen izvor energije koji se odlično uklapa u aktivan način života.

Ključne prednosti:

• 10.12g proteina po vrećici
• Sadrži popularne supernamirnice uključujući macu, lucumu,              zeleni čaj i pčelinji pelud
• Prirodni okusi
• Niski udio šećera
• Izvor vlakana

Naši se članci trebaju koristiti samo u informativne i obrazovne svrhe te nisu namijenjeni za medicinski savjet. Ako ste zabrinuti za svoje zdravlje, obratite se stručnoj osobi prije uzimanja prehrambenih dodataka ili uvođenja značajnih promjena u prehrani.Marija Gojević-Zrnić

Marija Gojević-Zrnić

Pisac i stručnjak


Provjeri super ponude i popuste! KUPI ODMAH