Skip to main content
Suplementi

Brzinski međuborok: 3 situacije kada će vam trebati praktični međuobrok i kako ga odabrati

Brzinski međuborok: 3 situacije kada će vam trebati praktični međuobrok i kako ga odabrati
Marija Gojević-Zrnić
Pisac i stručnjak3 godina Prije
Pogledaj profil osobe Marija Gojević-Zrnić

Ne postoji ništa gore od žurbe na prazan želudac, a pogotovo ako u planu imate naporan trening. Znamo da nemaju svi vremena za stvaranje savršeno makro uravnoteženih proteinskih kuglica uvaljanih u zgnječene bademe i s ljubavlju upakiranih u kutiju za grickalice. Ali mi smo na raspolaganju da pomognemo u onim situacijama kada vama (i vašem želucu) to najviše treba. Zapravo, toliko dobro znamo taj osjećaj da smo osmislili 3 potpuno nova zalogaja koja će suzbiti glad i nervozu koja s njom dolazi i održati vas sitima do sljedećeg obroka. Zašto baš ova tri? Jer mislimo da postoje 3 djela dana kada se jednostavno ne može preživjeti bez solidnog međuobroka.

1. Žurba tijekom doručka

Ako ste ranoranilac, možda biste voljeli ugurati trening prije nego što krenete na posao. Ono što vjerojatno puno manje volite je dugo putovanje na posao bez da ste pojeli nešto s visokim udjelom proteina i ugljikohidrata. Odlazak na posao nakon treninga i rješavanje dugog popisa obaveza nije baš lako na prazan želudac. Prije nego vam trbuh zakruli toliko glasno da svi u uredu čuju, zgrabite Oat Bake. Ova ukusna i mekana pločica savršen je jutarnji zalogaj te sadrži 18 g proteina i samo 3,6 g šećera koji će vam pomoći do dočekate ručak. Dolazi u dva okusa - čokolada s komadićima te bijela čokolada sa šumskim voćem, te je možete spremiti u torbu i pojesti u bilo kojem trenutku i u isto vrijeme paziti na unos makronutrijenata.

2. Poslijepodnevna kriza

Četiri su sata popodne, vrlo rado biste završili s poslom, a zbog topline u uredu jedva držite oči otvorene. Treba vam nešto što možete grickati bez razmišljanja i što će vas spriječiti da posegnete u zalihu kolačića u uredu. I opet, imamo savršen odgovor - vrijeme je da mješavinu orašastih plodova dodate u ladicu u kojoj čuvate zalihe. Umjesto da smažete vrećicu čipsa, posegnite za ovim ukusnim orašastim plodovima. Orašasti plodovi su odličan, zasitan zalogaj, bogati su proteinom i zdravim mastima što ih čini odličnim za još bolju izvedbu u teretani. Naša mješavina orašastih proizvoda dolazi u tri fenomenalna okusa - čili i limeta, okus roštilja te morska sol i crni papar. Rapsodija okusa koju ću vaše nepce cijeniti, a i odličan način za povećanje razine energije na kraju dana.

3. Kada jednostavno ne možete dalje

Bilo da se radi o drugoj polovici trčanja ili vožnje biciklom, ili jednostavno odlasku u teretanu nakon dugog, napornog radnog dana, potrebna vam je pločica koja će vam pružiti prijeko potrebnu energiju. Imamo savršenu opciju koja stane u stražnji džep ili torbu za trening - ukusna pločica s orašastim plodovima . Ova pečena proteinska pločica s orašastim plodovima, sjemenkama i preljevom od čokolade savršena je poslastica za vaše nepce i tijelo. Također sadrži oko 12 g proteina i 7 g vlakana. Ukratko, ova pločica će vas zasititi i vratiti vas u pokret bez obzira na sve. Za sve ljubitelje orašastih plodova, tu je pločica s okusom kikiriki maslaca, a slatkoljupci mogu uživati u fenomenalnoj pločici s karamelom.

Poruka za razmišljanje

Ako ste u pokretu od trenutka buđenja, ovi brzi i praktični zalogaji ne samo da će vam pomoći u upravljanju unosom makronutrijenata, nego će vam pomoći da preživite čak i najteže dane bez preskakanja treninga. Za brzinski međuobrok svakako odaberite Oat Bakes, mješavinu orašastih plodova i pločicu s orašastim plodovima, a bacite oko i na ostatak naše ponude.

Naši se članci trebaju koristiti samo u informativne i obrazovne svrhe te nisu namijenjeni za medicinski savjet. Ako ste zabrinuti za svoje zdravlje, obratite se stručnoj osobi prije uzimanja prehrambenih dodataka ili uvođenja značajnih promjena u prehrani.

Marija Gojević-Zrnić
Pisac i stručnjak
Pogledaj profil osobe Marija Gojević-Zrnić

Pretplatite se za ekskluzivne ponude:

Connect with us
flag
2024 © 2018 The Hut.com Limited, tvrtka registrirana u Engleskoj i Wales-u (broj tvrtke 05016010) na adresi Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, M90 3DQ.
Platite sigurno sa
  • AMEX
myprotein