Skip to main content
Suplementi

Carb Crusher | Slatko bez Grižnje Savjesti

Carb Crusher | Slatko bez Grižnje Savjesti
Marija Gojević-Zrnić
Pisac i stručnjak6 godina Prije
Pogledaj profil osobe Marija Gojević-Zrnić

Što je Carb Crusher?

Jesi li znao da prosječna čokoladica iz supermarketa sadrži oko 25g šećera? Prepuna je čokoladnih praznih kalorija te tako sadržava i dopušteni dnevni unos šećera u jednoj porciji. Ako si u konstantnoj potrazi za nečim što će zadovoljiti tvoju želju za slatkim ali ne ugroziti pravilni tijek prehrane - naša najnovija inovacija je tvoje rješenje.

Naše Carb Crusher pločice su visokoproteinski snack bez konkurencije, s niskim udjelom šećera - napravljene  jednostavno   za one koji vole grickati slatko.  Svaka ukusna pločica sadrži velikih 21g proteina i prosječno 100% preporučenog dnevnog unosa od 20 različitih esencijalnih vitamina i minerala - sve s ne više od 2,7 g jednostavnih ugljikohidrata (to je šećer koji suviše podiže vašu glukozu u krvi ). Stoga, bilo da odlaziš s posla ili iz teretane, možeš grickati bez ikakve grižnje savjesti.

 

Sastojci

Bogate visokokvalitetnim proteinima - s čak 21g, naše Carb Crusher pločice odličan su dio tvoje prehrane koje potiče rast mišićne mase i tako te drže na vrhuncu tvojih performansi. Izuzetno bitan sastojak za održavanje i rast mišićne mase, protein, osigurava tijelu potrebne esencijalne aminokiseline koje su potrebne za dobar oporavak i napredak u treningu.

Pojačanog su sastava, s 100% preporučenog dnevnog unosa 20 različitih esencijalnih vitamina i minerala.  Bez obzira na svoj cilj, možeš biti siguran da će Carb Crusher pločice tvom tijelu osigurati zdrave sastojke koje su mu potrebne za svakodnevno funkcioniranje.

Najveća prednost Carb Crusher pločica jest to što ne sadrži više od 2.7g ugljikohidrata s visokim glikemijskim indeksom - to je šećer koji izuzetno podiže razinu glukoze u krvi ako osigurava spremanje neželjenih masti a zaustavlja proces potrošnje masti za energiju. Carb Crusher ima zadivljujuć sadržaj - i sve to uz odličan okus. poželjet ćeš zamijeniti desert s ovom pločicom.

 

Kakvi su to jednostavni ugljikohidrati s visokim glikemijskim indeksom?

Poznate i kao "Impact Carbs", radi se o jednostavnim ugljikohidratima koji uzrokuju oštro podizanje razine glukoze u krvotoku. Razlog podizanju glukoze u krvi je taj što je ova vrsta ugljikohidrata napravljena od jedne ili dvije jedinice šećernih saharida. To znači da tijelu nije potrebna probava istih te su ti ugljikohidrati dostupni kao energija gotovo odmah nakon konzumacije. Prirodan su sastojak mnogih namirnica poput voća i povrća, no oni šećeri koje bismo trebali izbjegavati su dio slatkiša i prerađenih namirnica.

Ako se spremaš odraditi trening izdržljivosti, konzumacija jednostavnih ugljikohidrata nije loša ideja, no ako to misliš napraviti u bilo koje drugo vrijeme, spremi se na ubitačan pad energije i povećanje želje za slatkim odmah nakon.

Kada se, nakon konzumacije, šećer prirodno otpusti u krvotok, hormon inzulin koji ga pohranjuje odmah je izlučen od strane gušterače. Inzulin skuplja šećer kako bi se koristio kao energija a ostatak se sprema u glikogen (zalihe ugljikohidrata) te masno tkivo. Što je viša razina šećera u krvi, to je veća vjerojatnost da će se višak spremiti u masno tkivo. Također, dok god se luči inzulin, proces sagorijevanja masnoća stavljen je u čekanje.

 

Kada konzumirati Carb Crusher pločice?

U bilo koje vrijeme kada ti se jede slatko - doma, na poslu ili odmah poslije treninga. Plus, to što ima nizak udio šećera znači da neće pokvariti tvoju prehranu.

 

3 Neodoljiva Okusa

Pronalazak snack-a koji se razlikuje od  mnogih po sastojcima i okusu može biti teško, ali Carb Crusher je poseban - i,  to nije sve. S tri neodoljiva okusa za izabrati, poželjet ćeš spremiti sva tri u svoju sportsku torbu te ih tako imati spremne kada krenu želje za slatkim.

 

Tamna Čokolada i Morska Sol

Meka baza gorko-slatke tamne čokolade pojačana je dodatkom morske soli kako bi stvorila senzaciju okusa te je upotpunjena slojem karamele i hrskavim komadićima a zatim prelivena tamnom čokoladom.

 

Cheesecake od Jagode

Ova je pločica na bazi cheesecake-a od jagode umočena u mliječnu čokoladu te protkana hrskavim komadićima kako bi dala dostojan okus tvog najdražeg deserta. Sve to nadjeveno s neodoljivom karamelom.

 

Karamel Lješnjak

Neodoljiva pločica okusa lješnjaka s mekom bazom nadjevenom s mekom karamelom koja joj daje mekani završetak teksture koja se topi u ustima - s preljevom s mliječnom čokoladom.

 

Naša presuda za Carb Crusher pločice? Pobjedi želju za fast food-om ili slatkišem i uvijek imaj po jednu pločicu spremnu u sportskoj torbi kada dođe želja za zgriješiti.

Naši se članci trebaju koristiti samo u informativne i obrazovne svrhe te nisu namijenjeni za medicinski savjet. Ako ste zabrinuti za svoje zdravlje, obratite se stručnoj osobi prije uzimanja prehrambenih dodataka ili uvođenja značajnih promjena u prehrani.

Marija Gojević-Zrnić
Pisac i stručnjak
Pogledaj profil osobe Marija Gojević-Zrnić

Pretplatite se za ekskluzivne ponude:

Connect with us
flag
2024 © 2018 The Hut.com Limited, tvrtka registrirana u Engleskoj i Wales-u (broj tvrtke 05016010) na adresi Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, M90 3DQ.
Platite sigurno sa
  • AMEX
myprotein