Skip to main content
Prehrana

20 najboljih fitness darova za nju | Božić 2020

20 najboljih fitness darova za nju | Božić 2020
Marija Gojević-Zrnić
Pisac i stručnjak3 godina Prije
Pogledaj profil osobe Marija Gojević-Zrnić

Već čujemo zvona saonica i osjetimo miris cimeta u zraku. A to je znak da počnemo tražiti ovogodišnje božićne poklone!

Nitko ne želi mahnito trčati po dućanima tjedan dana prije Božića u potrazi za savršenim poklonom, pogotovo u 2020. godini. Ove godine odaberite darove koji će biti dostavljeni direktno na vaša vrata.

Pronalazak savršenog poklona učinili smo još jednostavnijim i uštedjeli vam vrijeme koje biste inače proveli surfajući internetom. Pogledajte našu listu najboljih poklona za sve dame u vašem životu.

Ovo su prema našem odabiru najbolji pokloni za žene ovog Božića. Započnite pisati popis!

1. Tajice i sportski grudnjak Composure

Za sve ljubiteljice joge, komadi iz naše Composure kolekcije savršen su poklon.

Tajice su napravljene od super mekane tkanine, a sportski grudnjak je super modernog dizajna. Definitivno se nalaze na listi želja svake obožavateljice joge.

 

2. Gumeni bomboni za kosu, kožu i nokte

Sadrže cink, biotin, vitamin C i B6 - dar koji će definitivno izazvati sjaj.

Dolaze s okusom borovnice te su ukusni koliko i hranjivi.

 

3. Multivitaminski gumeni bomboni

Multivitaminski gumeni bomboni savršen su odabir za sve ljubitelje fitnessa. Sadrže moćnu mješavinu 11 vitamina i minerala te dolaze u neodoljivom okusu jagode. Toliko su ukusni da ih nikada nećete zaboraviti popiti.

 

4. Metalni shaker

Naš metalni shaker svaki put će napraviti savršeno gladak shake i odlična je alternativa klasičnom plastičnom shakeru. Svaka žena u vašem životu sigurno će biti zahvalna na ovakvom poklonu.

 

5. Torba za jogu Composure

Torba za jogu Composure promijeniti će život svakoj ljubiteljici joge. Ima dovoljno mjesta za pohranu prostirke za vježbanje, a i druge esencijalne opreme.

 

6. Clear whey ili Clear vegan

Ako žene u vašem životu preferiraju nešto voćnije od uobičajenog proteinskog naptika, Clear protein je pravi odabir.

Od okusa možete izabrati pitaju (dragon fruit), čaj od breskve te naranču i mango, a dostupan je i veganski i protein od sirutke - s ovim poklonom jednostavno ne možete pogriješiti.

 

7. Sirutkin ili sojin izolat

Idealan poklon ispod bora za sve ljubiteljice kremastog i glatkog proteinskog napitka tu je naš klasični izolat od sirutke ili soje.

Oba dolaze u okusu slanog karamela koji neodoljivo podsjeća na Božić

 

8. Kolačić s trostrukim punjenjem od čokolade

Govoreći o neodoljivim poslasticama, naš trostruki čokoladni kolačić svakako će oduševiti svakoga. Mekano čokoladno božanstvo koje sadrži 20 g proteina po kolačiću izmamiti će osmijehe na lica ovoga Božića.

 

9. Proteinski namaz

Proteinski namaz u debelom sloju staviti će osmijeh na lice ovoga Božićnog jutra.

Ovisno o tome što joj se sviđa, izaberite između bijele čokolade, mliječne čokolade i čokolade s lješnjacima i gledajte kako se osmijeh pojavljuje.

 

10. Collagen Beauty Shot

Brzinski unos kolagena, hijaluronske kiseline, biotina i selenija vašoj će voljenoj donijeti brojne dobrobiti za kožu, kosu i nokte. Izaberi između dva okusa, kokos i ananas ili limun, te obraduj svoju ljubiteljicu njege kože.

 

11. Ulje jetre bakalara

Ulje jetre bakalara nezaobilazni je dodatk prehrani mnogim ljudima koji brinu o zdravlju jer podržava normalnu funkciju srca i normalan krvni tlak. Osigurajte vašu voljenu osobu tromjesečnom dozom ovog odličnog suplementa.

 

12. BCAA

Ako dama u vašem životu želi maksimizirati oporavak nakon treninga, od dizanja utega do trčanja, briljantna je ideja pokloniti joj BCAA.

BCAA s okusom gin tonika vjerojatno će joj postati omiljeni okus! Idealan i za Božić.

 

13. Proteinska pločica u 6 slojeva

Za sve obožavateljice slatkoga koje poznajete, naša proteinska pločica u 6 slojeva ne pravi odabir za ovaj Božić. 20 g proteina i tona hrskavih i mekanih slojeva optimalna je slatka poslastica nakon vježbanja.

Jedino pitanje je koji okus voli, okus rođendanske torte, maslaca od kikirikija, čokolade ili matche?

 

14. FlavDrops™

Voli li žena iz vašega života zobenu kašu za doručak? Ili palačinke? Ili jednostavno traži način kako zasladiti bilo koji obrok? Naše FlavDrops™ kapi idealne su za sve to!

Bez kalorija, a bogatog okusa, naše FlavDrops™ dolaze u različitim okusima, uključujući favorite poput maslaca od kikirikija s čokoladom, bijele čokolade, jagode s lješnjakom i mnoštvom drugih.

 

15. Prostirka za jogu

Prostirka za jogu odličan je poklon za ženu koja je velika ljubiteljica joge, ali i za onu kojoj samo treba dobra rutina istezanja.

 

16. Pojas za trčanje

Ovo je za sve vaše trkačice.

Naš pojas za trčanje ima podesivi držač za mobitel koji će spriječiti daljnja razbijanja mobitela i omogućiti trčanje bez stresa. NEMA

 

17. Bešavne tajice i sportski grudnjak

Poklonite izrazito udoban dar u obliku naših tajica i sportskog grudnjaka.

Savršen odabir za svaku elegantnu sportašicu.

Ova kolekcija dodatno oblikuje obline i daje mnoštvo samopouzdanja. Pronađite njenog favorita u velikom izboru boja.

 

18. Prirodni kikiriki maslac

Ovo je idealan poklon za sve koje vole maslac od kikirikija obilno namazati na tost ili ga dodati u zobenu kašu. A trebao bi i potrajati neko vrijeme.

Uz to, naš kikiriki je u potpunosti prirodan. Jednostavno savršeno.

 

19. MP ženska jakna Power

Svaki trening na otvorenom u vrijeme Božića i Nove godine jednostavno zahtijeva ovu jaknu.

Ako poznajete žene koje vole zimsko trčanje ili HIIT trening u vrtu dok su temperature ispod ili blizu nule, ova je jakna poklon koji će joj promijeniti život.

Izaberite crnu ili božićnu tamno crvenu.

 

20. Carb Crusher kutija

Carb Crusher kutija savršena je za sve neodlučne dame koje poznajete.

Svaka Carb Crusher pločica sadrži 20 g proteina te 20 esencijalnih vitamina i minerala. Sve tu u ukusnoj, mekanoj pločici.

Naši se članci trebaju koristiti samo u informativne i obrazovne svrhe te nisu namijenjeni za medicinski savjet. Ako ste zabrinuti za svoje zdravlje, obratite se stručnoj osobi prije uzimanja prehrambenih dodataka ili uvođenja značajnih promjena u prehrani.

Marija Gojević-Zrnić
Pisac i stručnjak
Pogledaj profil osobe Marija Gojević-Zrnić

Pretplatite se za ekskluzivne ponude:

Connect with us
flag
2024 © 2018 The Hut.com Limited, tvrtka registrirana u Engleskoj i Wales-u (broj tvrtke 05016010) na adresi Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, M90 3DQ.
Platite sigurno sa
  • AMEX
myprotein