Skip to main content
Suplementi

15 najboljih fitness darova za njega | Božić 2020

15 najboljih fitness darova za njega | Božić 2020
Marija Gojević-Zrnić
Pisac i stručnjak3 godina Prije
Pogledaj profil osobe Marija Gojević-Zrnić

Je li mu srce bilo slomljeno kada su se teretane zatvorile? Uznemirio se od same pomisli da više nema pristup squat racku? Mislimo da imamo darove koji će mu definitivno svidjeti ovoga Božića.

Svakoga treba malo razmaziti, pogotovo 2020. godine, a ako imate poteškoća u pronalasku poklona za obožavatelja teretane, tu smo da vam pomognemo.

Sastavili smo listu najboljih poklona za Božić za muškarce. Dakle, napravite popis, dva puta ga provjerite i ovoga Božića izmamite osmijeh na lice onima koje volite jer je sada to važnije no ikada.

 

 

1. Joggers hlače Raw

Naša Raw kolekcija inspirirana je zlatnim dobom bodybuildinga. Ove joggers hlače nezaobilazni su poklon za svakog muškarca koji voli odlaske u teretanu.

Napravljene su od 100% pamuka, slim kroja te su idealne i za treninge i za božićnu večeru.

 

2. Shaker od 1 litre

Znate li momke koji nikada nisu zadovoljni svojim shakerom? A jednostavno moraju napraviti 2-3 shakea svaki dan? Ovo je definitivno na njihovoj listi želja.

Naš shaker od 1 litre radi glatke shakeove bilo koje vrste. Dolazi u našoj klasičnoj crnoj boji.

 

3. Alpha Men Multivitamin

Klacij, vitamin D, selenij, vitamin B5, biotin kao i osnažujući prirodni ekstrakti održat će muškarce u vašem život u tip top formi.

Svaki entuzijast zdravlja biti će zahvalan na ovom poklonu.

 

4. Tribulus kapsule

Ovaj dodatak prehrani idealan je za svakog muškarca koji želi napredovati u teretani, dizati veće težine i odraditi više ponavljanja. Savršeno za svakoga tko želi postići više.

 

5. L-DMAE prah

Imate li vegana i vegetarijanaca u životu? Naš DMAE, koji se u malim količinama prirodno nalazi u masnoj ribi, potpuno je prikladan za vegane i vegetarijance.

DMAE doprinosi normalnom metabolizmu lipida i savršeno se uklapa u jutarnji shake.

 

6. Kreatin

Čudo od dodatka koje poboljšava performansu, kreatin je baza brojnih svakodnevnih rutina suplemenata. Opskrbite vašeg ljubitelja teretane ovim suplementom- nikako ćete pogriješiti!

 

7. Proteinska pločica u 6 slojeva

6 mekanih, hrskavih slojeva krcatih proteinom čine našu proteinsku pločicu u 6 slojeva. Savršena slatka poslastica nakon božićne večer za sve muškarce u vašem životu koji će htjeti dobiti eksploziju proteina za Božić.

 

8. Clear whey i Clear vegan

Osvježavajući i i sočni, u širokom rasponu okusa poput pitaje (Dragon Furit) i naranče i manga te s 20 g proteina.

Mogu se odlično uklopiti u božićni domjenak.

 

9. Maslac od kikirikija

Za sve ljubitelje maslaca od kikirikija oko vas. Ova kila našeg maslaca od kikirikija trebala bi izdržati i Božić i Novu godinu, ali to ipak ovisi o tome koliko jako vole kikiriki.

 

 

10. Trake za dizanje utega

Ove trake imaju mekanu podlogu kako bi pružile dodatnu udobnost i poboljšale hvat i sam kontakt sa šipkom prilikom izvođenja mrtvog dizanja.

Dakle, ako poznajete nekoga tko na svakom treningu želi oboriti vlastiti rekord, zasigurno nećete pogriješiti s dobrim trakama za dizanje utega.

 

 

11. Loptica za oporavak

Ako poznajete nekoga tko se stalno žali na bolove u mišićima, možete riješiti sve njihove probleme s ovom malom lopticom.

Naša loptica za oporavak odlična je za samo-masažu, poboljšava cirkulaciju krvi i sprječava ozljede i upalu mišića. Savršena je za one koji puno vremena provode za radnim stolom ili odrađuju užasno teške treninge u teretani.

 

 

12. Muške Essentials tajice

Ove će tajice izdržati svaki trening, a napravljene su od tkanine koja apsorbira znoj i brzo se suši. Ravni šavovi smanjuju iritaciju, a elastična pasica pruža fenomenalnu udobnost.

Poklonite vašem obožavatelju teretanu novi nezaobilazni komad za odlazak u teretanu.

 

13. Majica s kapuljačom i joggers hlače Raw

Dizajniran za mobilnost i izdržljivost, a napravljen od pamuka, ovaj komplet koji se sastoji od majice i odgovarajućih joggers hlače savršen je za sve, od zimskog jutarnjeg trčanja do gledanja božićnih filmova na kauču tijekom cijelog dana.

A moderan vojnički dizajn možda će mu pomoći da se stopi s naslonjačem... Što i nije toliko loše na Božić.

 

 

14. BCAA prah

BCAA su jedan od najvažnijih dodataka za sve koji vole trening izdržljivosti ili trening snage.

Naš okus Gin tonika savršen je način da se ovaj nezamjenjivi dodatak oživi za Božić. Čak i fitness fanatici zaslužuju G&T ovog Božića.

 

15. Punjeni kolačići

20 g proteina po kolačiću, a jednako ukusan kao i obični kolačić, garantiraju oduševljenje na božićno jutro.

Preporučujemo okus čokolade i karamela, osobito ovog Božića, budući da je karamela nezaobilazna tijekom blagdana.

Naši se članci trebaju koristiti samo u informativne i obrazovne svrhe te nisu namijenjeni za medicinski savjet. Ako ste zabrinuti za svoje zdravlje, obratite se stručnoj osobi prije uzimanja prehrambenih dodataka ili uvođenja značajnih promjena u prehrani.

Marija Gojević-Zrnić
Pisac i stručnjak
Pogledaj profil osobe Marija Gojević-Zrnić

Pretplatite se za ekskluzivne ponude:

Connect with us
flag
2024 © 2018 The Hut.com Limited, tvrtka registrirana u Engleskoj i Wales-u (broj tvrtke 05016010) na adresi Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, M90 3DQ.
Platite sigurno sa
  • AMEX
myprotein