Uncategorized

Kako smotati “malu” u teretani u 5 koraka

Kako osvojiti malu s utezima u 5 koraka -> Uspjeh zagarantiran!

Provodiš svaki trenutak slobodnog vremena u teretani i nemaš vremena za pronaći partnericu? Onda je ovo pravi članak za tebe! Netko će možda reći da tražiti plijen u teretani i nije najpametnija ideja. Te ljude nazivamo „hejterima“, oni su samo ljubomorni zato što imaju manji biceps od tebe. Nemoj ih slušati. Samo trebaš slijediti ovih 5 jednostavnih koraka i svaka mala je tvoja.

1. korak – odabir odgovarajuće žrtve
Ovaj korak je od iznimne važnosti! Treba u startu donijeti ispravnu odluku, nakon toga je sve lakše. Dobro se osvrni oko sebe. Vidiš onu curu koja je uvijek u svom filmu i ozbiljno trenira? Odlično! Ima čak i slušalice u ušima? Još bolje! To je savršen plijen, samo treba čekati pravi trenutak za napad.

2. korak – odabir pravog trenutka
Kako u poslu, tako i u ljubavi, tajming je sve! Tvoja savršena žrtva izgleda kao da je danas u žurbi i čini se loše volje? To je to, nisi mogao odabrati bolji dan! Zvijezde su se poredale, idemo dalje s planom.

3. korak – pokaži da si alfa-mužjak
Teretana je željezna džungla, a ti si ovdje kralj. Nije dosta da ti to znaš, moraju znati i ostali. Moraš biti što glasniji. Cilj je samo da podigneš što veću kilažu, pravilna tehnika izvođenja nije bitna. Idi raditi mrtvo dizanje. I obavezno baci uteg s najviše točke da svi osjete kako se trese teretana. Životinjski krikovi prilikom podizanja su također plus.

4. korak – ulazak u osobni prostor
Sada kada si joj zatresao tlo pod nogama, doslovno, vrijeme je za bliski kontakt. Mala jedva čeka da uđeš u njezin osobni prostor. Budi joj „spotter“ u vježbama, iako te to nije tražila. Ako radi ispred ogledala, ubaci se ispred nje. Zašto bi htjela gledati sebe kada radije može gledati tebe.

5. korak – osiguravanje plijena
Mala je tvoja. Iako njezina usta možda kažu „ne“, njezine oči… dobro, vjerojatno i njezine oči isto kažu „ne“. To se ona samo pravi nedostižnom. Nema veze, direktan pristanak nije nužan. Samo ju na kraju treninga opali toljagom po glavi i odvuci u svoju špilju. Rekli smo da je uspjeh zagarantiran!Donat Rupčić

Donat Rupčić

Autor

Donat Rupčić (23), certificirani instruktor individualnog fitnesa iz Zagreba. Moje su najveće strasti prehrana i trening. Svoju sam specijalizaciju započeo na studiju nutricionizma na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu u Zagrebu, a nadopunio sam ga stručnim usavršavanjem na polju individualnog fitnesa. Prehrana i trening su jako usko povezani i jedno ne ide bez drugoga pa jako naglašavam njihov sinergistički učinak. U svojim člancima donosim znanstveni pristup fitnesu na jednostavan i razumljiv način.


Provjeri super ponude i popuste! KUPI ODMAH