Skip to main content
Suplementi

Dodaci prehrani za energiju i koncentraciju | Myamino Energy

Dodaci prehrani za energiju i koncentraciju | Myamino Energy
Marija Gojević-Zrnić
Pisac i stručnjak6 godina Prije
Pogledaj profil osobe Marija Gojević-Zrnić

Što je Myamino Energy?

 

Nekoć je upotreba aminokiselina bila vezana isključivo uz bodybuildere i powerliftere, no danas je sve popularnija i kod posjetitelja teretane, jogija, sportaša, onih s fizički zahtjevnim poslovima, pa čak i gamerima. Tu su, naravno, i studenti. Bilo da je vrijeme ispita ili trebaš dodatan fokus tijekom cijelonoćnog učenja, Myamino Energy će ti pomoći u učenju u bilo koje doba dana.

 

Ova je popularnost otvorila mnoge nove mogućnosti za one koji žele izgledati i osjećati se najbolje što mogu, ali im užurbani životni stil ne dopušta odlaske u teretanu. Naravno, ne želimo reći da dodaci prehrani mogu zamijeniti pravilnu prehranu i vježbanje, već da početnici i oni neskloni kretanju sve više prepoznaju potencijal takvih proizvoda kao pomoć u postizanju zdravlja i/ili fitness ciljeva.

Zašto je ovaj novi dodatak prehrani privlačan tako širokoj publici, i koje su prednosti kombiniranja aminokiselina sa stimulansima? Štoviše, trebaš li uključiti takav proizvod u svakodnevnu prehranu, i ako da, koji bi faktori trebali utjecati na takvu odluku?

 

Aminokiseline za energiju

 

Kombiniranjem fokusa, energije i prednosti aminokiselina za izgradnju mišića, Myamino Energy pogoduje onima koji traže taj dodatni poticaj za vrijeme vježbanja. Od jutarnjeg buđenja do energizirajućeg treninga, Myamino Energy odgovara na sve zahtjeve.

Većina dodataka aminokiselina sadrži velike koncentracije BCAA, točnije leucin, izoleucin i valin. Ovdje ćemo podrobnije elaborirati Myamino Energy formulu kako bismo ti pružili najdublji uvid u našu najnoviju inovaciju.

 

Sastojci Myamino Energyja

 

Myamino Energy ide korak dalje. Sadrži 15 sastojaka po porciji, uključujući ne‐esencijalne aminokiseline i citrulin malat, pa je idealan dodatak za one koji žele poboljšati svoju energiju i održavati mišiće tijekom dana.

Tražiš dodatni poticaj? Myamino Energy sadrži dvije prirodne komponente koje imaju otprilike 100mg kofeina po posluživanju, a dobivene su od ekstrakta zelenog čaja i zelene kave.

 

Kako aminokiseline pomažu tijelu?

 

Myamino Energy pruža brojne aminokiseline kako bi doprinio oporavku, povećao mišićne performanse i spriječio razgradnju mišića. Međutim, moramo istaknuti da ova najsuvremenija formula sadrži glutamin (za oporavak mišića), citrulin (za dodatan poticaj) i tri glavne BCAA, stvarajući snažnu sveobuhvatnu mješavinu koja učinkovito djeluje kao dodatak prehrani za prije, tijekom i nakon treninga.

Zbog male količine šećera i kalorija, ovaj napitak odlučnog okusa neće ugroziti tvoju formu. Savršen je za dijete, jer Myamino Energy pruža sve aminokiseline koje su potrebne za održavanje mišića tijekom kalorijskog deficita, a istodobno poboljšava svaki HIIT trening. Jesmo li spomenuli da smo uključili zeleni čaj i zelenu kavu? I mislili smo, ali jesi li znao da su ti prirodni sastojci povezani i s gubitkom težine?

 

Kada uzimati Myamino Energy?

 

Iako je Myamino Energy energetska formula za svako doba dana, kako bi dobio onaj poticaj za kojim tvoj trening nogu vapi, preporučujemo uzimanje 1‐3 porcije prije treninga. Ipak, to te ne mora spriječiti da ga uzmeš ujutro, za ukusno razbuđivanje, ili nakon treninga za pomoć kod umora.

Isprobaj široku paletu okusa, od Plave Maline do Breskve Mango ‐ vrijeme je da osvježiš svoj stil života.

 

Kratki vodič za Myamino Energy

 

Pročitao si sve do sada, i pomalo ti pada koncentracija. Ne brini, sve smo pojednostavili i kreirali ovaj vodič za Myamino Energy samo za tebe – ipak je napravljen kako bi ti pomogao baš kod pada koncentracije.

Sa samo 100mg kofeina po porciji možeš kontrolirati razinu poticaja. Pročitaj ispod kako.

Kada? Koliko? Zašto?
Ujutro 1-2 porcije Razbudi se za ranojutarnji sastanak s ovom ukusnom budilicom.
Tijekom dana 1-2 porcije Idealan poticaj za povećanje koncentracije tijekom dana, koji će čuvati
tvoje mišiće i kada ne treniraš – bonus!
Prije treninga 2-3 porcije Pojačaj intenzitet treninga s 2‐3 porcije prije treninga. Povećan fokus,
budnost i energija nisu jedine prednosti koje Myamino Energy pruža.
Poboljšana cirkulacija, zaštita mišića i sinteza proteina su također na
tvojoj strani, i pomažu ti u napretku i oporavku.

Naši se članci trebaju koristiti samo u informativne i obrazovne svrhe te nisu namijenjeni za medicinski savjet. Ako ste zabrinuti za svoje zdravlje, obratite se stručnoj osobi prije uzimanja prehrambenih dodataka ili uvođenja značajnih promjena u prehrani.

Marija Gojević-Zrnić
Pisac i stručnjak
Pogledaj profil osobe Marija Gojević-Zrnić

Pretplatite se za ekskluzivne ponude:

Connect with us
flag
2024 © 2018 The Hut.com Limited, tvrtka registrirana u Engleskoj i Wales-u (broj tvrtke 05016010) na adresi Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, M90 3DQ.
Platite sigurno sa
  • AMEX
myprotein