Skip to main content
Prehrana

ČUDA KOJA ČINI VODA

ČUDA KOJA ČINI VODA
Marija Gojević-Zrnić
Pisac i stručnjak6 godina Prije
Pogledaj profil osobe Marija Gojević-Zrnić

Držite ovu bocu punom cijelo vrijeme! Otkrijte zašto će konzumacija 2 litre vode dnevno pomoći u poboljšanju zdravlja na razne načine, uključujući poboljšanje razine energije svakim danom konzumacije.

Gubitak Težine Iako hidracija nije direktno povezana s smanjenjem težine, konzumacija vode mjesto soka ili šećernih napitaka ne samo da će ugasiti žeđ, već će pomoći vašem tijelu da izbaci nusprodukte i toksine, bez dodanih kalorija. Konzumacija čaše vode prije jela može pomoći tome da konzumirate manje hrane s obzirom da se žeđ čisto zamijeni s gladi - savršeno za one koji se vole prejesti!

Elastičnost Kože Vlažna, meka i elastična - kako biste još htjeli da bude vaša koža? Konzumacija preko 2 litre dnevno smanjuje rizik od suhe kože, uključujući dermatitis, ostarjelu kožu i infekcije - puno jeftinije i dostupnije od raznih seruma i krema. Održavajte vašu kožu mladolikom i prekrasnom kroz cijelu godinu.

Efikasnost Mišića Hidratacija je ključna za snažne i energizirane mišiće. Zašto? Zato jer voda potpomaže transport kisika u vaš mišić, tako ih pripremajući za proboj kroz treninge. Konzumacija vode također pomaže spriječiti grčeve mišića i lubricira zglobove tijela, spriječavajući štetu na mišićima i umor.

Imunitet Vaše tajno oružje! Pobijedite bolest, spriječite glavobolje, bol u zglobovima, umor i zamor sa snagom H2o-a! Ukoliko pijete dovoljno vode, osiguravate da vaša krv prenosi dovoljno kisika stanicama u vašem tijelu, tako ga održavajući u vrhunskoj kondiciji, kroz cijelu godinu. Jednostavno se opustite lagano pijuckajući.

Ojačajte Snagu Mozga Znanstveno je dokazano kako poboljšava sve akademske rezultate, stoga - ne zaboravite na vodu! Rehidracija vašeg tijela nakon izlaska je savršen lijek za tešku glavu, voda osvježava, revitalizira i restarta mozak za dan koji vam prethodi. Ona je ključni dio zdravog, sretno i energičnog života!

Naši se članci trebaju koristiti samo u informativne i obrazovne svrhe te nisu namijenjeni za medicinski savjet. Ako ste zabrinuti za svoje zdravlje, obratite se stručnoj osobi prije uzimanja prehrambenih dodataka ili uvođenja značajnih promjena u prehrani.

Marija Gojević-Zrnić
Pisac i stručnjak
Pogledaj profil osobe Marija Gojević-Zrnić

Pretplatite se za ekskluzivne ponude:

Connect with us
flag
2024 © 2018 The Hut.com Limited, tvrtka registrirana u Engleskoj i Wales-u (broj tvrtke 05016010) na adresi Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, M90 3DQ.
Platite sigurno sa
  • AMEX
myprotein