• Gluten Free

    Gluten Free

Proteinski Obrok - Pileći Tikka - (6 x 300g)

Gotov proteinski obrok

POPUST DOBRODOŠLICE ZA NOVE KORISNIKE

DODATNI POPUST 10% ZA NOVE KORISNIKE | KOD:  NOVIKUPAC

KUPI ODMAH

162,00 kn
Nije raspoloživo

Pregled proizvoda

Opis proizvoda

Štu su Proteinski Obroci?

Proteinski Obroci spajaju kvalitetu domaće kuhinje i nutritivnog profila pogodnog za aktivan lifestyle. Ovi su obroci praktični i izvrsnog okusa, a gotovi su za samo 3 minute.

Ovaj autentički Pileći Tikka napravljen je koristeći kremasti kokos i prirodni jogurt. Spoj začina kurkume, tamarinda, paprike, kima i češnjaka ovom jelu daje nevjerovatan okus.

Dobrobiti Proteinskih Obroka

Ovaj Pileći Tikka pruža 30g proteina po obroku što će pridonjet održanju i rastu mišićne mase. Ovo je jelo s malo masti i šećera te pruža 9g masti i samo 1.8g šećera po serviranju .

Za kog su prikladni Proteinski Obroci?

Proteinski Obroci su savršeni za svakog tko traži proteinske obroke odličnog okusa s malo masti i šećera. Ovi se obroci mogu pripremiti za samo 3 minute što ih čini savršenim za one koji su u pokretu.

Ključne dobrobiti

  • 30g proteina po obroku
  • S malo masti i šećera
  • Gotovo za samo 3 minute

Ključne dobrobiti

  • 30g proteina po broku
  • S malo šećera i masti
  • Gotovo za 3 minute

Preporučena upotreba

Vrijeme kuhanja temelji se na mikrovalnoj od 850W. Ove upute osmišljene su samo kao vodič. Lagano protresite vrećicu do 10 sekundi. Otvorite svaku stranu za 2cm. Podgrijte na 1 ½ minutu. Otvorite gornji dio vrećice i promješajte sadržaj. Podgrijavajte još jednu minutu i poslužite.. HOB: Ispraznite sadržaj u posudu, podgrijte na niskoj temperature i promješajte povremeno..

Čuvati na suhom i hladno mjestu. Nije potreban frižider. Ne smrzavati. Ako je pakiranje oštećeno ili curi ne koristiti. Jednom otvoreno pakiranje treba odmah iskoristiti. Čuvati dalje od doticaja djece. Prikladno za vegetarijance.

Sastojci

Kuhana Pileća Prsa (30%) (Piletina, Sol), Voda, Kuhana Smeđa Riža(13%), Rajčica, Luk,Krema (sadrži Mlijeko), Prirodni Jogurt (sadrži Mlijeko), Kukuruzni Šrkob, Krema Kokosa, Modificirani Škrob Krumpira, Tikka Masala Paste (1%) (Uljana repica, Voda, Sol, Koncentrat Rajčice, Kurkuma, Kim, Tamarinda, Paprika, Češnjak, Kukuruzno brašno, Limunov sok, Kokosova krema u prahu, Začini (sadrži Senf), Bilje, Regulatori Kiselosti (Octena kiselina, Limunska kiselina, Mliječna kiselina), Koriandar, Češnjak,Đinđer, Sol Chilli, Koncentrat Limunovog Soka, Boja (Paprika Ekstrakt).

Za alergene, vidite sastojke u bold

Nutritivne informacije

Veličina porcije - 1 Obrok (300g)

Nutritivne Vrijednosti

  Na 100g Po Obroku (300g)
Energija 365 kJ/87 kcal 1094 kJ/261 kcal
Masti 3.0 g 9.0 g
  od kojih zasićene 1.8 g 5.4 g
Ugljikohidrati 3.5 g 11 g
  od kojih šećeri 0.6 g 1.8 g
Vlakna 3.0 g 9.0 g
Bjelančevine 10 g 30 g
Sol 0.50 g 1.50 g

Recenzije kupaca

Ovdje trenutno nema recenzija.

Napišite recenziju priliku da osvojite vaučer od €100

Proteinski Obrok - Pileći Tikka - (6 x 300g)

Odaberi sliku

Proteinski Obrok  - Pileći Tikka - (6 x 300g)