FLASH - 38% POPUSTA | KOD: HRFLASH
+ BESPLATNA DOSTAVA PRI KUPNJI OD 50 EUR

Who Myprotein Are

O nama

Mi smo vodeći brend sportske prehrane. Donosimo vam široki raspon najkvalitetnijih proizvoda uključujući protein, vitamine i minerale, visoko-proteinsku hranu, snackove i sportsku odjeću.

Osnovan 2004, Myprotein je sada #1 u Europi, te iz sjedišta u Manchesteru posluje u preko 70 zemalja zahvaljujući našem raznolikom i kvalitetnom osoblju, sportašima i influencerima.

Svaki dan radimo s ciljem inspiriranja ljudi svih uzrasta i spolova kako bi vjerovali i ostvarili svoj maksimalni sportski potencijal.

man running with tractor tyre

Što radimo

U Myproteinu, naš cilj je pomoći ljudima diljem svijeta da ostvare svoje sportske i fitness ambicije i ciljeve. U tome im pomažemo našim najkvalitetnijim sportskim suplementima i prehranom. Ponosimo se našim širokim asortimanom proizvoda, uključujući proizvode prilagođene za svaku dijetu, poput veganskih, vegetarijanskih, bez glutenskih i proizvoda bez laktoze.


Sve proizvode pravimo sami što nam omogućava prodaju po izuzetno povoljnim cijenama te garanciju iznimne kvalitete proizvoda. Neprestano ulažemo u naša vrhunska postrojenja za proizvodnju te najnaprednije mjere testiranja kvalitete i čistoće naših proizvoda.


Iako smo specijalisti za sportsku prehranu i suplemente, također smo kreirali brojne linije sportske odjeće s najnovijom tehnologijom i vrhunskom kvalitetom. Naša odjeća pomaže svim sportašima i ljudima koji se bave fitnessom kako bi ostvarili najbolje moguće performanse u trenigu.


Također, imamo veliku bazu pratitelja na društvenim mrežama i web stranicama te ih se trudimo uvijek inspirirati novim receptima, vježbama i svim ostalim metodama koje bi im mogle pomoći u ostvarivanju njihovih ciljeva. 

Sustainability and community

Održivost

Myprotein pokušava motivirati i pomoći ljudima bez obzira na njihov spol, lokaciju ili pozadinu. Kao globalna tvrtka, mi smo dom preko sedamdeset nacionalnosti, te se time izuzetno ponosimo.


Kako Myprotein nastavlja rasti i postaje sve raznolikiji, tako se i naš asortiman proizvoda širi i specijalizira za nove kategorije biljnih i organskih proizvoda. Naša linija veganskih proizvoda se proširila u jednu od naših najvećih i najpopularnijih linija. Danas nudimo bogat i širok asortiman proizvoda koji ne sadrže životinjske supstance, što je naš mali doprinos poboljšanju općenite dobrobiti životinja i okoliša.


Također, izuzetno smo angažirani u zaštiti okoliša i smanjenju našeg traga na okoliš, gdje god je moguće. Koristimo reciklirane i bio proizvode u procesu proizvodnje, nastojimo trošiti što manje vode te učiniti našu proizvodnju što održivijom.


Jedna od glavnih metoda kojom to postižemo je naša “zero to landfill” polica kojom osiguravamo da sav naš otpad završi u postrojima za reciklažu ili proizvodnju bio goriva. Također smo prestali koristiti plastične boce i čaše u našim uredima, čime smo smanjili potrošnju plastike za 500 000 boca i milijun šalica.

Myprotein awards

Nagrade

Myprotein bilježi značajan rast od svojih skromnih početaka 2004. godine. Godina. Ponosni smo što naše zalaganje u proizvodnji kvalitetnih proizvoda namijenjenih sportskoj prehrani nije prošlo nezapaženo. U nastavku navodimo samo neke od naših nagrada i postignuća.


2007 - Myprotein dobiva certifikat o proizvodnji ISO9001, GMP (Goods Manufacturing Practice) i HACCP (Kritične kontrolne točke analize opasnosti) akreditaciju

2007 - Myprotein proglašen mladom tvrtkom godine na prestižnoj dodjeli nagrada Growing Business Awards, od strane Real Businessa zajedno s Lloyds bankom, a podržava ga CBI (Konfederacija britanske industrije)

2009 - Myprotein osvojio regionalnu nagradu za malo do srednje poslovanje godine za sjeverozapad Engleske na Dodjeli nacionalnih poslovnih nagrada

2009– Myprotein se rankira 21. na Sunday Times Fast Track 100

2015– Myprotein je odlično ocjenjen u Judges’ Special Award in the Best Factory Awards za Warrington facility

2017– THG osvojio International Growth Retailer of the Year na the Retail Week Awards

2018– THG je uvrstan u Greater Manchester Ward Hadaway Fastest 50 najbrže rastućih tvrtki

2018– THG osvajio The Queen’s Award for Enterprise

Kvaliteta

Myprotein zagovara proizvodnju najkvalitetnijih proizvoda. Naši objekti, prema svjetskim standardima, omogućuju nam stvaranje i testiranje najkvalitetnijih proizvoda pomoću naprednih tehnologija, uključujući rendgenske uređaje i infracrveno skeniranje. Britanski maloprodajni konzorcij certificirao nam je ocjenu sigurnosti hrane AA.


Osim rigoroznog testiranja, surađujemo i s ALS-om, koji koristi najstrože UKAS mjere provjere za testiranje i odobravanje naših proizvoda.


Labdoor, koji je naš neovisni partner za testiranje sportskih proizvoda, rangirao je naš Impact Whey Isolate #1 po vrijednosti, a naš Creatine Monohydrate #1 za kvalitetu.


Sve stavke potrebne za postizanje najviše razine hranjivih tvari shvaćamo vrlo ozbiljno i surađujemo s LGC Sport Scienceom. To nam omogućuje da naši proizvodi ne sadrže tvari koje je zabranila wada (Svjetska antidopinška agencija), pružajući sigurnost elitnim sportašima da se mogu osloniti na našu kvalitetu i odobrene proizvode.

Saznaj više
Men's Health GQ The Telegraph Evening Standard Women's Health Medium