Noćni paket

POPUST DOBRODOŠLICE ZA NOVE KORISNIKE

DODATNI POPUST 10% ZA NOVE KORISNIKE | KOD:  NOVIKUPAC

KUPI ODMAH

356,68 kn
Nije raspoloživo

Rasprodano

Pregled proizvoda

Night Pack je dizajniran kako bi pružio esencijalne proizvode neophodne za dobar noćni san i oporavak a pri tome zadržao organizam u stanju izgradnje mišićne mase. Kombinirali smo Milk Protein Smooth sa sporo otpuštajućim proteinima i ZMA patentiranom cink i magnezij formulom i 5-HTP potporom za dobar san, kako bi u potpunosti podržali oporavak i postizanje zadanih rezultata u treniranju.

Milk Protein Smooth (bez arome, vreća, 1kg) je koncentrat proteina mlijeka dobiven iz ultra filtriranog obranog mlijeka. Ova napredna formula proteina mlijeka je odličan izvor prirodnog caseina i proteina sirutke u istom omjeru kao što ih pronalazimo u prirodnom mlijeku (casein 80% i sirutka 20%).

5-HTP (bočica, 90) (5-Hydroxy L-Tryptophan) je aminokiselina koja se nalazi u prirodi koja je vodič za neurotransmiter serotonin. Povećane količine serotonina dokazano poboljšavaju san i smanjuju apetit.

ZMA (bočica, 90) sinergijska je kombinacija cinka i magnezija, koja poboljšava apsorpciju i podržava oporavak poslije vježbanja. Cink igra ključnu ulogu u regulaciji rasta stanica i oporavku tkiva, te pomaže održavanje zdravog i jakog imunološkog sustava.

Ključne dobrobiti

  • 3 proizvoda za prije spavanja
  • Poboljšan oporavak
  • Bolji san

Preporučena upotreba

Molimo pogledajte stranicu proizvoda za više detalja. Preporučamo uzeti ZMA i Milk Protein Smooth s najmanje 90 minuta razmaka, jer mlijeko može utjecatri na efektivnost ZMA.

Sastojci

Molimo pogledajte stranicu proizvoda za više detalja.

Nutritivne informacije

Molimo pogledajte stranicu proizvoda za više detalja.

Recenzije kupaca

Ovdje trenutno nema recenzija.

Napišite recenziju priliku da osvojite vaučer od €100

Noćni paket

Odaberi sliku

Noćni paket