Bodybuilding

Bilo da ste početnik ili profesionalni bodybuilder, potrebno je obratiti posebnu pažnju na prehranu, stoga nije čudo zašto su suplementi popularni među BB publikom. Često se kaže da je bodybuilding 30% trening i 70% prehrana.

Ponuda

Bez obzira da li je vaš cilj nabaciti masu, pojačati performanse na treningu, ubrzati oporavak ili se riješiti viška tjelesne masnoće, imamo široku paletu proizvoda koji će vam sigurno biti od pomoći. Naša selekcija iz ponude 'Mišići i snaga' proizvoda pruža ultimativni izbor proteina, aminokiselina, gainera i formula za oporavak potrebnih kako bi ostvarili svoje ciljeve.

Preporučeni proizvodi za bodybuilding

Nogomet

Prehrana igra veliku ulogu kada se radi o zahtijevnim nogometnim treninzima i utakmicama. Za nogomet je potrebno više od visokog nivoa kardivaskularnog fitnesa, jer igrači moraju posjedovati jednaku količinu brzine, moći, agilnosti i snage. Potrebno je tijelu osigurati zalihe energije za 90 minuta visoko intenzivnih napora, a za one koji igraju redovito, također je ključan i oporavak.

Ponuda

Naša široka paleta suplemenata pruža sve nutrijente potrebne kako bi vas držali na visokom nivou spremnosti kada je to potrebno. Nudimo veliki izbor formula za oporavak, proizvode za sportske performanse i energetske pločice korisne kako za amatere, tako i za profesionalne sportaše.

Preporučeni proizvodi za nogomet

Ragbi

Iako to uvelike ovisi o poziciji na kojoj igraju, uspješni ragbi igrači moraju imati kombinaciju brzine, okretnosti, moći i snage. Kako bi zadovoljili potrebe tijela za energijom, potrebno je pridržavati se detaljnog i strukturiranog plana prehrane.

Ponuda

Korištena od strane St. Helens RFC, Castleford Tigers i Exeter Chiefs, naša selekcija proteina, proizvoda za snagu, formula za oporavak i masu su idealan izbor za ragbi igrače svih kategorija.

Također nudimo i Rugby Triple Pack , koji nudi tri esencijalna proizvoda potrebnih da lakše dospijete na vrh.

Preporučeni proizvodi za ragbi

Boks / MMA

Borilački sportovi kao što su boks i MMA zahtijevaju vrlo visoku količinu tjelesne kondicije. Razinu sposobnosti potrebne za uspjeh u ovim sportovima čini prehrana kao ključni dio fizičke pripreme.

Ponuda

Naša selekcija proizvoda za boks i MMA su dizajnirani specijalno za borce.

Ponuda uključuje izbor proteina, ugljikohidrata i formula za oporavak koji su savršen izbor za profesionalce ili bilo koga tko želi podići svoju spremnost na višu razinu.

Također imamo u ponudi i Combat Bundle koja uključuje kombinaciju 6 ključnih proizvoda koji će vam pomoći pri ostvarenju ciljeva i poboljšanja performansi kroz sve tipove borilačkih sportova.

Preporučeni proizvodi za boks i MMA

Trčanje

Bez obzira radi li se o dugim ili kratkim prugama, tjelesni zahtjevi za trčanje zahtijevaju strukturirani nutritivni plan koji će podržati i poboljšati optimalne razine kondicije. Uz implementiranje strukturirane dijete i programa treninga, trkači će drastično poboljšati svoje performanse.

Naša ponuda proizvoda za trčanje sadrži široku paletu ugljikohidrata i proteina dizajniranih kako bi vam pomogli kada je najpotrebnije.

Nudimo selekcije formula pakirane s ugljikohidratima, vitaminima i mineralima dizajniranih da pruže tijelu polagano otpuštanje energije bez obzira na dužinu utrke.

Preporučeni proizvodi za trčanje

Biciklizam

Kao sport, biciklizam je već duže vremena jedan od istaknutih sportova koji zahtijevaju konzumaciju sportskih suplemenata. Intenzitet i napor koji se zahtijeva u svim disciplinama ovog sporta nalaže nutritivni program koji će poboljšati energiju, moć i snagu neophodnu za uspjeh.

Ponuda

Naša ponuda proizvoda za biciklizam sadrži široku paletu ugljikohidrata i proteina dizajniranih kako bi vam pomogli kada je najpotrebnije.

Imamo selekcije formula pakirane s ugljikohidratima, vitaminima i mineralima dizajniranih da pruže tijelu polagano otpuštanje energije bez obzira na dužinu utrke.

Preporuceni proizvodi za biciklizam