Ženski Paket Za Mišiće

Okus

20%| 25%| 30% popusta na narudžbu - KLIKNI ZA VIŠE INFORMACIJA!

Što više kupiš - više štediš!

Uštedi 20% na kupovinu bez obzira na minimalan iznos | Kod: SAVE20MPHR

Uštedi 25% popusta na kupovinu za potrošenih 525 kn  | Kod: SAVE25MPHR

Uštedi 30% popusta na kupovinu za potrošenih 749 kuna| Kod: SAVE30MPHR

Odaberi proizvode vrijednosti 750 kuna, a plati samo 525 kuna!

U ponudi se nalaze i najprodavaniji proizvodi popust: Impact Whey Izolata, BCAA, Impact Diet Whey, Alpha Men, L Glutamin, te preko 400 drugih proizvoda!

Ukoliko želiš dodatno uštedjeti, kupuj pakete proizvoda - OVDJE

Obnovi zalihe suplemenata na popustu!

KUPI SADA

Cijena prije: 814,99 kn 570,00 kn Uštedi: 244,99 kn

Na zalihi Obicno se šalje u roku 24 sata

Pregled proizvoda

Započnite vašu godinu s ovim ekskluzivnim Ženskim Paketom Za Mišiće. Pažljivo smo odabrali 6 izvrsnih proizvoda koji će vam pomoći pri vašem cilju dodavanja mišićne mase.

Impact Whey Protein – 1kg

U srži ovog paketa nalazi se prestižni Impact Whey Protein, #1 Whey Protein Velike Britanije. Ovaj shake izvrsnog okusa pruža 20g proteina po serviranju. Međutim, također sadrži opsežan profil aminokiselina s preko 2g Leucina po serviranju. Impact Whey Protein je protein koji se brzo apsorbira, što ga čini neophodnim suplementom nakon treninga.

MYPRE™, Plava Malina, 500g

Sljedeći na listi je MYPRE™, eksplozivna pre-workout formula koja pruža ključne sastojke koji zajednu surađuju kako bi pomogli pri performansama. MYPRE sadrži sve pre-workout osnove poput BCAA 2:1:1 i kombinaciju kreatina, što ovaj proizvod čini odličnim kad ste u pokretu.

Kreatin Monohidrat – 250 tablets

Kako bismo poboljšali snagu, uključili smo i Kreatin. On je siguran za korištenje te je znanstveno dokazan da pomaže pri fizičkim performansama u kratkim treninzima visikog intenziteta što ga čini idealnim ne samo za početnike, već i za one koji sudjeluju u sportovima poput powerliftinga, trčanja ili rugbija.BCAA plus - 90 tableta

Kao pomoć navedenim suplementima, dodali smo BCAA. Kombinacija Leucina, Isoleucina i valina u 2:1:1 omjeru. Navedene su esencijalne aminokiseline što znači da se moraju uzimati kroz prehranu.

CLA – 60 kapsula

Kao dodatak navedenim proizvodima, uključili smo CLA, proizvod koji pruža 1000mg konjugirane linoleične kiseline po kapsuli. Dobivena iz suncokretovog ulja, CLA sadrži prirodno prisutne masne kiselina koja se nalaze primarno u hrani poput sira, mlijeka, janjetine i govedine..

Active Women - 120 tableta

Kako vaš trening nikad ne bi stao, dodali smo Active Women, opsežan multi-vitamin dizajniran posebno za aktivne žene. Active Women pruža miks vitamina i minerala koji će pridonjeti zdravom imunološkom sustavu.

Ključne dobrobiti

  • Podržava rast i održanje mišiće mase
  • Izvrstan omjer cijene i kvalitete
  • Znanstveno odabrani proizvodi

Preporučena upotreba

Vidite individualne stranice proizvoda.

Sastojci

Vidite individualne stranice proizvoda.

Nutritivne informacije

Vidite individualne stranice proizvoda.

Recenzije kupaca

Ovdje trenutno nema recenzija.

Napišite recenziju priliku da osvojite vaučer od €100

Ženski Paket Za Mišiće

Odaberi sliku

Ženski Paket Za Mišiće