• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetarijanski

    Vegetarijanski

Ultra Colostrum (30% Ig)

12

Okus
Pakiranje
Količina

25% POPUSTA NA KUPOVINU | KOD: SAVE25MPHR

25% POPUSTA NA KUPOVINU | KOD: SAVE25MPHR
"Jedine prepreke koje imamo u životu su one koje smo sami postavili"

Ponuda vrijedi do 25.02.2018. ili do isteka zaliha. Maksimalan popust po narudžbi je 750 kn. Kupac može kreirati više narudžbi. 
*Ponuda ne uključuje Impact Whey Protein
KUPI ODMAH
259,99 kn

Na zalihi Obicno se šalje u roku 24 sata

Pregled proizvoda

Kolostrum je hranjiva tekućina koju proizvode svi sisavci kao hranu za novrođenčad, odmah nakon poroda. MyProtein Ultra Colostrum je dodatak prehrani deriviran iz govedine, bogat velikim brojem biološki aktivnih proteina, imunoglobulina (Ig), vitaminima, aminokiselinama i ostalim faktorima rasta (IGF-1 & 2) koji potiču održavanje tkiva i ojačavaju imunološki sustav.

Ultra Colostrum se prikuplja u prvih 12 sati nakon rođenja, na jednogodišnjoj bazi. Duboko je zamrznut kako bi se osiguralo da se ni jedan od hranjivih tvari ne kompromitira istovremeno pružajući jači bioaktivni prah. Ovaj temeljit proces osigurava maksimalnu svježinu i hranjivost proizvoda u usporedbi sa manje vrijednim, sprejem osušenim kolostrumom prikupljenim u prvih 48h sati nakon porođaja.

Kolostrum je jedna od najstarijih i najizvanrednijih namirnica iz prirodnih izvora zbog guste kombinacije pojačivača rasta i nutrijenata koji pojačavaju imunološki sustav. Više znanstvenih istraživanja unutar atletske populacije pokazalo je kako je kolostrum izvanredno sredstvo za poboljšanje rasta mišićnog tkiva, smanjenje tjelesne masti i povećanje performansi. Između ostalog, kolostrumu se pripisuje i povećanje upijanja aminokiselina i ugljikohidrata u crijevima, kao i potencijal za podizanje ključnih čimbenika rasta, kao što su IGF-1 i 2.

Visoke razine IgG u kolostrumu pružaju opsežno jačanje svojstava imunološkog sustava, a koje su esencijalne za sportaše koji iskorištavaju vlastito tijelo do krajnjih granica. Sportaši koji su se suplementirali kolostrumom za vrijeme otežanih napora dokazano su povećali apsorpciju hranjivih tvari (zbog visoke razine Ig-a) što je rezultat poboljšanog cjelokupnog zdravlja crijeva. Budući da je imunološki sustav podržan od strane probavnog sustava, održavanje zdravlje crijeva s antitijelima poput lgg-a od vitalne je važnosti . Ultra Colostrum standardiziran je na 30% Ig-a.

Jedino je kravlji kolostrum višak, a uzima se tek u trenutku kada se tele u potpunosti nahranilo. Proizvođači kolostruma na prvo mjesto postavljaju zdravlje pomlatka, dok se farme s kojih se kolostrum prikuplja prate i upravljaju od strane lokalnih vlasti i mliječne industrije.

Ključne dobrobiti

  • Poboljšava imunitet
  • Potiče rast mišića
  • Visokokvalitetan colostrum

Preporučena upotreba

Protein Pridonosi rastu i održavanju mišićne mase, stoga da bi dobili benefite preporučamo dodavanje 7 1/2 malih mjerica (10g) u 150-250ml vode ili mlijeka u Myprotein shaker 30 minuta prije i/ili nakon treninga. Alternativno se može konzumirati u bilo koje doba dana radi povećavanja unosa dnevne doze proteina.

Držat i hladnom, suhom mjestu izvan dohvata sunčeve svjetlosti. Ovaj proizvod je namijenjen kao dodatak uz aktivan život i uravnoteženu prehranu. Pogodan je za vegetarijance.

Sastojci

Ovaj proizvod je 100 čisti 12 sati hladno sušeni colostrum bez ikakvih dodataka.

Nutritivne informacije

Po 10g porciji:
Energija: 146kJ
Energija: 35Kcal
Protein (kao takav): 6.85g
Ugljikohidrati: 3g
Lactose: 1.5g
Masti: 0.2g

Također sadrži:
Total Imunoglobulini: 30%
IGF I & II: 2.8mcg/g
EGF: 1.6mcg/g

Recenzije kupaca

Ovdje trenutno nema recenzija.

Ultra Colostrum (30% Ig)

Odaberi sliku

Ultra Colostrum (30% Ig)
Back to top