Žao nam je, dogodila se pogreška. Molimo pokušajte ponovno.

Quantity:

Ukupno: ( proizvodi u Vašoj košarici)

Proizvod koji tražite možda više nije u prodaji.

Other customers purchased instead

ponuda
Ultra Colostrum (30% Ig)

Ultra Colostrum (30% Ig)

12

 • Vegetarijanski
 • Bez Glutena
HRK

30% POPUSTA NA KUPOVINU KOD: HR30

30% POPUSTA NA KUPOVINU | KOD: HR30


Ponuda vrijedi do 31.07.2018. ili do isteka zaliha. Maksimalan popust po narudžbi je 750 kn. Kupac može kreirati više narudžbi.

KUPI ODMAH

Rasprodano

 • Informacije o proizvodu

  Kolostrum je hranjiva tekućina koju proizvode svi sisavci kao hranu za novrođenčad, odmah nakon poroda. MyProtein Ultra Colostrum je dodatak prehrani deriviran iz govedine, bogat velikim brojem biološki aktivnih proteina, imunoglobulina (Ig), vitaminima, aminokiselinama i ostalim faktorima rasta (IGF-1 & 2) koji potiču održavanje tkiva i ojačavaju imunološki sustav.

  Ultra Colostrum se prikuplja u prvih 12 sati nakon rođenja, na jednogodišnjoj bazi. Duboko je zamrznut kako bi se osiguralo da se ni jedan od hranjivih tvari ne kompromitira istovremeno pružajući jači bioaktivni prah. Ovaj temeljit proces osigurava maksimalnu svježinu i hranjivost proizvoda u usporedbi sa manje vrijednim, sprejem osušenim kolostrumom prikupljenim u prvih 48h sati nakon porođaja.

  Kolostrum je jedna od najstarijih i najizvanrednijih namirnica iz prirodnih izvora zbog guste kombinacije pojačivača rasta i nutrijenata koji pojačavaju imunološki sustav. Više znanstvenih istraživanja unutar atletske populacije pokazalo je kako je kolostrum izvanredno sredstvo za poboljšanje rasta mišićnog tkiva, smanjenje tjelesne masti i povećanje performansi. Između ostalog, kolostrumu se pripisuje i povećanje upijanja aminokiselina i ugljikohidrata u crijevima, kao i potencijal za podizanje ključnih čimbenika rasta, kao što su IGF-1 i 2.

  Visoke razine IgG u kolostrumu pružaju opsežno jačanje svojstava imunološkog sustava, a koje su esencijalne za sportaše koji iskorištavaju vlastito tijelo do krajnjih granica. Sportaši koji su se suplementirali kolostrumom za vrijeme otežanih napora dokazano su povećali apsorpciju hranjivih tvari (zbog visoke razine Ig-a) što je rezultat poboljšanog cjelokupnog zdravlja crijeva. Budući da je imunološki sustav podržan od strane probavnog sustava, održavanje zdravlje crijeva s antitijelima poput lgg-a od vitalne je važnosti . Ultra Colostrum standardiziran je na 30% Ig-a.

  Jedino je kravlji kolostrum višak, a uzima se tek u trenutku kada se tele u potpunosti nahranilo. Proizvođači kolostruma na prvo mjesto postavljaju zdravlje pomlatka, dok se farme s kojih se kolostrum prikuplja prate i upravljaju od strane lokalnih vlasti i mliječne industrije.

  Ključne dobrobiti
  • Poboljšava imunitet
  • Potiče rast mišića
  • Visokokvalitetan colostrum
 • Preporučena upotreba

  Protein Pridonosi rastu i održavanju mišićne mase, stoga da bi dobili benefite preporučamo dodavanje 7 1/2 malih mjerica (10g) u 150-250ml vode ili mlijeka u Myprotein shaker 30 minuta prije i/ili nakon treninga. Alternativno se može konzumirati u bilo koje doba dana radi povećavanja unosa dnevne doze proteina.

  Držat i hladnom, suhom mjestu izvan dohvata sunčeve svjetlosti. Ovaj proizvod je namijenjen kao dodatak uz aktivan život i uravnoteženu prehranu. Pogodan je za vegetarijance.

 • Sastojci

  Ovaj proizvod je 100 čisti 12 sati hladno sušeni colostrum bez ikakvih dodataka.

 • Nutritivne informacije

  Po 10g porciji:
  Energija: 146kJ
  Energija: 35Kcal
  Protein (kao takav): 6.85g
  Ugljikohidrati: 3g
  Lactose: 1.5g
  Masti: 0.2g

  Također sadrži:
  Total Imunoglobulini: 30%
  IGF I & II: 2.8mcg/g
  EGF: 1.6mcg/g

Recenzije kupaca

Ovdje trenutno nema recenzija.

Napišite recenziju priliku da osvojite vaučer od €100

Kupci koji su kupili ovo, također su kupili:

Back to top