• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetarijanski

    Vegetarijanski

Ultra Colostrum (30% Ig)

12

Okus
Pakiranje
Količina

RASPRODAJA DO 70% POPUSTA | KOD NIJE POTREBAN

Do 70% popusta na proizvode | Kod nije potreban, proizvodi su već sniženi.

Požuri i nabavi omiljene Myprotein proizvode uz MEGA uštede do 70%! Na popustu se nalaze i najprodavaniji proteini, aminoksieline, kreatin i još mnogo toga!

Neki od proizvoda na popustu su i:

WHEY PROTEINI - Preko 60 whey protein proizvoda uključujući mega popularan Impact Whey Izolat sa 90% udjela proteina

AMINOKISELINE - L Glutamin, L Karnitin, MYPRE, Beta Alanin

KREATIN - Kreatin Monohidrat, Creapure

KIKIRIKI MASLAC - najpopularniji maslac

MIKS ZA PROTEINSKE PALAČINKE - za slatke užitke bez grižnje savijesti

Ako želiš dodatno uštedjeti pogledaj naše PAKETE PROIZVODA.

Požuri i nabavi omiljene proizvode na MEGA zimskoj rasprodaji i uštedi do 70%!

*Ponuda ne uključuje Impact Whey Protein 


KUPI SADA

Cijena prije: 259,99 kn 208,00 kn Uštedi: 51,99 kn

Na zalihi | Obicno se šalje u roku 24 sata

Pregled proizvoda

Kolostrum je hranjiva tekućina koju proizvode svi sisavci kao hranu za novrođenčad, odmah nakon poroda. MyProtein Ultra Colostrum je dodatak prehrani deriviran iz govedine, bogat velikim brojem biološki aktivnih proteina, imunoglobulina (Ig), vitaminima, aminokiselinama i ostalim faktorima rasta (IGF-1 & 2) koji potiču održavanje tkiva i ojačavaju imunološki sustav.

Ultra Colostrum se prikuplja u prvih 12 sati nakon rođenja, na jednogodišnjoj bazi. Duboko je zamrznut kako bi se osiguralo da se ni jedan od hranjivih tvari ne kompromitira istovremeno pružajući jači bioaktivni prah. Ovaj temeljit proces osigurava maksimalnu svježinu i hranjivost proizvoda u usporedbi sa manje vrijednim, sprejem osušenim kolostrumom prikupljenim u prvih 48h sati nakon porođaja.

Kolostrum je jedna od najstarijih i najizvanrednijih namirnica iz prirodnih izvora zbog guste kombinacije pojačivača rasta i nutrijenata koji pojačavaju imunološki sustav. Više znanstvenih istraživanja unutar atletske populacije pokazalo je kako je kolostrum izvanredno sredstvo za poboljšanje rasta mišićnog tkiva, smanjenje tjelesne masti i povećanje performansi. Između ostalog, kolostrumu se pripisuje i povećanje upijanja aminokiselina i ugljikohidrata u crijevima, kao i potencijal za podizanje ključnih čimbenika rasta, kao što su IGF-1 i 2.

Visoke razine IgG u kolostrumu pružaju opsežno jačanje svojstava imunološkog sustava, a koje su esencijalne za sportaše koji iskorištavaju vlastito tijelo do krajnjih granica. Sportaši koji su se suplementirali kolostrumom za vrijeme otežanih napora dokazano su povećali apsorpciju hranjivih tvari (zbog visoke razine Ig-a) što je rezultat poboljšanog cjelokupnog zdravlja crijeva. Budući da je imunološki sustav podržan od strane probavnog sustava, održavanje zdravlje crijeva s antitijelima poput lgg-a od vitalne je važnosti . Ultra Colostrum standardiziran je na 30% Ig-a.

Jedino je kravlji kolostrum višak, a uzima se tek u trenutku kada se tele u potpunosti nahranilo. Proizvođači kolostruma na prvo mjesto postavljaju zdravlje pomlatka, dok se farme s kojih se kolostrum prikuplja prate i upravljaju od strane lokalnih vlasti i mliječne industrije.

Ključne dobrobiti

  • Poboljšava imunitet
  • Potiče rast mišića
  • Visokokvalitetan colostrum

Preporučena upotreba

Kao dodatak prehrani Preporučujemo konzumirati 5-10g, 1-3 puta u dane treninga. Najbolje konzumirati prije doručka, nakon treninga i prije spavanja. U dane netreniranja konzumirati 5g u isto vrijeme kao i na dan treninga.

Dodati 3 vrhom pune MP male mjerice (10g) u vaš protein shake i konzumirati odmah.

1 ravna MP Plastična mjerica (mala) važe 3g.

Sastojci

Ovaj proizvod je 100 čisti 12 sati hladno sušeni colostrum bez ikakvih dodataka.

Nutritivne informacije

Po 10g porciji:
Energija: 146kJ
Energija: 35Kcal
Protein (kao takav): 6.85g
Ugljikohidrati: 3g
Lactose: 1.5g
Masti: 0.2g

Također sadrži:
Total Imunoglobulini: 30%
IGF I & II: 2.8mcg/g
EGF: 1.6mcg/g

Recenzije kupaca

Ovdje trenutno nema recenzija.

Napišite recenziju priliku da osvojite vaučer od €100

Ultra Colostrum (30% Ig)

Odaberi sliku

Ultra Colostrum (30% Ig)