• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarijanski

  Vegetarijanski

 • Vegan

  Vegan

Kreatin Monohidrat Elite

Informed Sport Linija

Okus
Pakiranje
Količina

30% POPUSTA NA SVE LINIJE PROIZVODA | KOD: SAVE30MPHR

U ponudi se nalaze i najprodavaniji proizvodi poput:  Alpha Men, Omega 3, MYPRE, Kreatin Monohidrat, Kikiriki Maslaca, Protein Brownie, te preko 2000 drugih proizvoda!

Ukoliko želiš dodatno uštedjeti, kupuj pakete proizvoda - OVDJE

Popust možeš iskoristiti i na proizvode iz kategorijja: VEGAN, ODJEĆA, LINIJA PROIZVODA ZA ŽENE ACTIVE WOMEN, OMEGA 3 I RIBLJA ULJA  i ostale..

*Ponuda ne uključuje Impact Whey Protein

KUPI ODMAH

128,99 kn

Na zalihi Obicno se šalje u roku 24 sata

Pregled proizvoda

Kreatin Monohidrat serijski je testiran kroz Informed Sport program koji je u okviru Svjetske Anti Doping Agencije (WADA) i sadržava ISO 17025 akreditaciju što osigurava da je ovaj proizvod lišen bilo kakvih prirodno prisutnih zabranjenih sredstava.

Što je Kreatin Monohidrat

Kreatin Monohidrat idealan je za širok spektar potrošaća, krenuvši od bodybuildera pa do sprintera, ali primarno za one koji žele poboljšati svoju snagu, brzinu i mišićnu masu.

Dobrobiti Kreatina Monohidrata?

Kreatin Monohidrat znanstveno je dokazan da pomaže pri fizičkim performansama u intervalima visokog intenziteta te je tako pogodan za bodybuildere, powerliftere i sprintere.

Za kog je pogodan Kreatin Monohidrat?

Kreatin Monohidrat bezopasan je i prikladan za svakog tko sudjeluje u treninzima visokog intenziteta i kratkog trajanja. Preporuča se konzumacija 3-5g Kreatina Monohidrata poslije treninga u kombinaciji s whey proteinom i ugljikohidratima radi maksimalne apsorpcije i oporavka.

Prehrambene odluke naših korisnika vrlo su nam važne. Dok se ovaj proizvod proizvodi od sastojaka prikladnim za vegansku prehranu, molimo imajte na umu da se mliječnih praškovi također koriste u istom postrojenju, a kontaminacija se može dogoditi u vrlo maloj razini. Ova je pozicija podržana od strane Veganske Zajednice.

Ključne dobrobiti

 • Idealan za sportove snage
 • Lako se mješa u vodi
 • Može poboljšati snagu

Preporučena upotreba

.Dodajte jednu i pol MP malu mjericu (5g) u vodu, protresite i konzumirajte. Koristite 1-2 puta dnevno. Poslije 8 tjedana kontinuiranog korištenja napravite pauzu tjedan dana prije nego nastavite sa korištenjem..

1 x ravna MP Plastična mjerica (mala) teži 3g (nije uključena)

Sastojci

Bez Okusa

100% Kreatin Monohidrat

Berry Blast

Kreatin monohidrat, arome, limunska kiselina, Bojila (cikle Red i Anthocyanin), zaslađivač (sukraloza ®). p>

Tropical

Kreatin monohidrat, arome, limunska kiselina, Bojila (cikle Red i Anthocyanin), zaslađivač (sukraloza ®).

Nutritivne informacije

Količina po serviranju: 5g Kreatina Monohidrata

Molimo imajte na umu da je ovo nutritivna informacija za opcije bez okusa. Kada odaberete verziju sa okusom to će reducirati Kreatin Monohidrat sadržaj za odprilike 0.75g po serviranju.

Recenzije kupaca

Ovdje trenutno nema recenzija.

Napišite recenziju priliku da osvojite vaučer od €100

Kreatin Monohidrat Elite

Odaberi sliku

Kreatin Monohidrat Elite