• Vegetarijanski

    Vegetarijanski

  • Vegan

    Vegan

CarBarley™

Nizak glikemijski index

Okus
Pakiranje
Količina

25% POPUSTA NA KUPOVINU | KOD: SAVE25MPHR

25% POPUSTA NA KUPOVINU | KOD: SAVE25MPHR
"Jedine prepreke koje imamo u životu su one koje smo sami postavili"

Ponuda vrijedi do 14.11.2018. ili do isteka zaliha. maksimalan popust po narudžbi je 750 kn. Kupac može kreirati više narudžbi. 
KUPI ODMAH
139,99 kn

Na zalihi Obicno se šalje u roku 24 sata

Pregled proizvoda

Šta je CarBarley™?

CarBarley™ je nizak GI (glikemijski indeks) ugljenih hidrata koji se dobiva iz voštanog-ječma škroba i ima visok sadržaj amilopektin 92% sa oko 7 g šećera po obroku.

Koristi od CarBarley™

Ovoj nizak GI ugljeni hidrat je idealan za pripremu i oporavak za niz sportova, uključujući timske sportove ili na bazi izdržljivosti aktivnosti koje zahtijevaju zalihe glikogena u mišićima kako se ne bi oštećivale.

Za koge je CarBarley™?

Mnogi sportaši i korisnici teretane mogu gledati na ove koristi kao zamjenu za mnoge proste šećere prilikom svakodnevnog unosa ugljikohidrata. CarBarley™ Idealan je  izvor niskog GI ugljikohidrata kao dodatno gorivo  u sportovima na bazi izdržljivosti i timskim sportovima.

Izbor prehrane svih naših korisnika nam je najvažniji te nam je na prvom mijestu. Dok ovaj proizvod pri proizvodnji koristi dodatke koji pogoduju veganskoj ishrani, molimo Vas imajte na umu da se u istom proizvodnom pogonu proizvode i drugi proizvodi te se međusobne kontaminacije mogu pojaviti  u vrlo malim postocima.

Imajte na umu da je obilježavanje na ovom proizvodu na Engleskom jeziku, kao minimum. Francuski,Taliljanksi, Njemački, Španjolski, Danski, Švedski i Finski također mogu biti prisutni na proizvodu.

Ključne dobrobiti

  • Mali izvor GI ugljikohidrata
  • Odlično za oporavak i performanse
  • Odlična vrijednost za novac

Preporučena upotreba

Ugljikohidrati doprinose oporavku mišića† nakon vježbi visokog intenziteta i / ili izdržljivosti. Zato da bi se nadoknadili mišićni glikogeni preporučujemo dodavanje 1 velike mjerice (35g) na 150-250ml vode ili omiljenog napitka u Myprotein shaker u roku 4 sata od vježbanja. †Koristan efekat se dobija konzumiranjem ugljikohidrata iz svih izvora, pri ukupnim unosom 4 g po kg telesne težine, u dozama u prva 4 sata, a najkasnije 6 sati nakon vježbanja.

Čuvati na hladnom, suhom mjestu, daleko od direktne sunčeve svetlosti. Ovaj proizvod je namijenjen korištenju uz aktivan životni stil i uravnoteženu prehranu. Pogodan za vegetarijance i vegane.

Sastojci

Za alergene, koji uključuju žitarice koje sadrže gluten, pogledajte podebljana slova. Napravljeno u objektu u kojem se rukuje mlijekom, sojom, jajima, glutenom i njihovim proizvodima.

Bez okusa: Voštani Ječmeni škrob (100%)

Nutritivne informacije

Veličina porcije - 1 Merica (35g)

Porcija po pakovanju - 28 (1kg)

Nutritivne Informacije

  U 100g U porciji *RI
Energija 1733 kJ/410 kcal 607 kJ/144 kcal 7%
Masti 2.4 g 0.8 g 1%
  od kojih zasićene 0.6 g 0.2 g 1%
Ugljikohidrati 77 g 27 g 10%
  od kojih šećeri 7.4 g 2.6 g 3%
Protein 12 g 4.2 g 8%
Sol <0.01 g <0.01 g 0%

 

* Prosječan unos za odraslu osobu (8400 kJ/2000 kcal)

Nutricionistički podaci se zasnivaju na verziji Bez ukusa, prilikom izbora alternativnog ukusa nutritivne vrijednosti mogu varirati

Recenzije kupaca

Ovdje trenutno nema recenzija.

CarBarley™

Odaberi sliku

CarBarley™
Back to top