Protein Paket

POPUST DOBRODOŠLICE ZA NOVE KORISNIKE

DODATNI POPUST 10% ZA NOVE KORISNIKE | KOD:  NOVIKUPAC

KUPI ODMAH

474,04 kn
Nije raspoloživo

Rasprodano

Pregled proizvoda

Protein Pack je paket od 3 jedinstvena proizvoda koji su odličan i fleksibilan izbor u suplementiranju. Za ovaj paket odlučili smo kombinirati Impact Whey Deluxe, Milk Protein Smooth i Bjelanjak u prahu, što znači da možete miješati proteinske izvore ovisno o potrebama tijela i različitim periodima u danu.

Impact Whey Deluxe je brzo otpuštajući protein sirutke idealan za period nakon treninga kada mišići trebaju brzi izvor proteina za oporavak. Milk Protein Smooth nudi sporo otpuštanje proteina što je idealno za uzimanje prije odlaska na spavanje, kako bi bili sigurni da je tijelo opskrbljeno sa vitalnim nutrijentima dok spavate. Bjelanjak u prahu se razgrađuje srednjom brzinom i odličan je način da se obnove izvori proteina tijekom dana. Alternativno, možete kombinirati i sva tri proteina kako bi stvorili formulu koja odgovara upravo vašim potrebama.

Impact Whey Deluxe (bez arome, 1kg) je znanstveno potvrđena formula koja sjedinjuje vrhunski koncentrat proteina sirutke, izolat proteina sirutke i hidroliziran protein sirutke i tako stvara brzo djelujući protein sastav sa odličnim profilom aminokiselina.

Milk Protein Smooth (bez arome, 1kg) je koncentrat proteina mlijeka dobijen iz ultra filtriranog obranog mlijeka. Ovaj napredni protein mlijeka izvrstan je izvor prirodnog caseina i proteina sirutke u istom omjeru koji nalazimo u prirodnom obliku mlijeka (casein 80% i sirutka 20%).

Bjelanjak u prahu (bez arome, 1kg) je tehnološkom obradom sušenja iz bjelanjka proizvedeni protein. Izvrsnog je profila u pogledu nutritivnih vrijednosti i aminokiselina, sa više od 80% proteina.

Ključne dobrobiti

  • 3 x 80% protein proizvodi
  • Proteini za bilo koje doba dana
  • Kreirajte svoj paket

Preporučena upotreba

Molimo pogledajte stranicu proizvoda za više detalja.

Sastojci

Molimo pogledajte stranicu proizvoda za više detalja.

Nutritivne informacije

Molimo pogledajte stranicu proizvoda za više detalja.

Recenzije kupaca

Ovdje trenutno nema recenzija.

Napišite recenziju priliku da osvojite vaučer od €100

Protein Paket

Odaberi sliku

Protein Paket