1+1 GRATIS + 35% POPUSTA NA OSTALO UZ KOD: MYPHR
BESPLATNA DOSTAVA PRI KUPNJI OD 50 €

MP ženske tajice s visokim strukom Curve – crne

Tajice visokog struka Curve

EUR

MP ženske tajice s visokim strukom Curve – crne

Tajice visokog struka Curve

EUR

Quantity:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

35% POPUSTA | KOD: MYPHR

Koristi ovaj popust kako bi kupio svoje najdraže proizvode – od fat burnera, aminokiselina, sve do grickalica i proteina.

Kako mogu iskoristiti ovu ponudu?
Jednostavno, dodaj proizvode po izboru u košaricu i iskoristi kod za popust naveden poviše kako bi se pridodao popust.

Ponuda je ograničenog trajanja. Maksimalni iznost popusta je 300 EUR po narudžbi. Pri kupnji se kod može iskoristiti samo jednom, ali svaki kupac može imati više kupnji. Popust ne vrijedi za određene proizvode.

Kupi Odmah

Kako bi pogledali dostupne opcije dostave, Kliknite ovdje.

Niste potpuno zadovoljni proizvodom?

Recenzije kupaca

Overall Rating : 4.92 / 5 (13 Recenzije kupaca)
  • 12 5 star reviews
  • 1 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Pogledaj sve ocijene
 

Najbolje Ocjene Kupaca

Recenzije koje su upućene hrani ili kozmetičkim proizvodima, rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe. Recenzije korisnika su neovisne i ne predstavljaju mišljenje ili gledište The Hut grupe.

Dobro

Super, jedino sam po tablici M, ali su mi velike.

Da li je ovo od pomoći?

*

Tajice odlične, jedino po tablici sam M i velike su mi (oblik tijela mi je kruška).

Da li je ovo od pomoći?

Tajice

Tajice su realne veličine, ne treba uzeti broj veće. Ja sam visoka 172 cm i opseg bokova mi je 98 cm te mi veličina 36 odlično pristaje. Također su duge do kraja gležnja. Udobne su, nešto čvršće i uže u predjelu struka što meni odgovara. Po bokovima i preko koljena je mrežasti prozračni materijal preko kojeg se malo nazire koža, a na guzi i ostalim važnim dijelovima su crne i u potpunosti neprozirne.

Da li je ovo od pomoći?

Odlične tajice!

Tajice su odlične. Rastezljive su ali nisu prozirne, također su i dovoljno dugačke. Stvarno sam zadovoljna!

Da li je ovo od pomoći?

Recenzija

Tajice su odlične! Super oblikuju tijelo (dodatan plus je što su visokog struka), ne proziru se i uopće ih ne moram popravljati jer stoje na mjestu cijeli dan.

Da li je ovo od pomoći?

tajice

dugačke

Da li je ovo od pomoći?

Odlične tajice!

Oduševljena sam tajicama - od materijala, udobnosti, cijene. Nikad do sad nisam posjedovala MyProtein odjeću i ovo mi je bio ''blind buy'' i tooooliko sam zadovoljna. Tajice su squat proof, udobne su, tople su, čvrste, stisnu na svim potrebnim mjestima, ne padaju, ne miču se. Materijal je toliko kvalitetan i čvrst. Uhvatila sam ih na popustu i kupila bi ih još da imaju. Jako sam ugodno iznenađena svom robom koju sam naručila - TOP. Velike marke sportske odjeće se mogu sakriti pored ovoga, bez pretjerivanja.

Da li je ovo od pomoći?

Veličina

Tajice su vrlo kvalitetne, čvrste i ne proziru se. Samo bih upozorila da ako ste u gornjoj granici neke veličine da naručite broj veće. Ja imam opseg struka 63 i bokova 91 čime spadam u XS kategoriju po mjerama na stranici, ali kako su tajice vrlo čvrste teško sam ih navukla i vjerojatno bi bilo bolje da sam uzela S. Svejedno, kvaliteta je impresivna. :)

Da li je ovo od pomoći?

Savršene

Tajice su bolja verzija običnih Curve sa gumom, materijal je super, udobar i rastezljiv, jako lijepo oblikuje tijelo. Imam crne i ni malo se ne proziru! :)

Da li je ovo od pomoći?

Tajice

Tajice su izvrsne, materijal je kompresijski, a opet se dovoljno razvlači. Naručila sam S i M (175cm, 65 kg) i vise mi odgovara S velicina. Preporucam!

Da li je ovo od pomoći?