Paket za snagu (Strength pack)

30% POPUSTA NA SVE LINIJE PROIZVODA | KOD: SAVE30MPHR

U ponudi se nalaze i najprodavaniji proizvodi poput:  Alpha Men, Omega 3, MYPRE, Kreatin Monohidrat, Kikiriki Maslaca, Protein Brownie, te preko 2000 drugih proizvoda!

Ukoliko želiš dodatno uštedjeti, kupuj pakete proizvoda - OVDJE

Popust možeš iskoristiti i na proizvode iz kategorijja: VEGAN, ODJEĆA, LINIJA PROIZVODA ZA ŽENE ACTIVE WOMEN, OMEGA 3 I RIBLJA ULJA  i ostale..

*Ponuda ne uključuje Impact Whey Protein

KUPI ODMAH

390,91 kn
Nije raspoloživo

Rasprodano

Pregled proizvoda

Myprotein Strength Pack sadrži 3 esencijalna proizvoda idealna za sve koji treniraju sa ciljem izgradnje mišićne mase i povećanja snage. Kombinirajući naš vrhunski protein sirutke sa lančano razgranatim aminokiselinama i kreatin monohidratom, Myprotein Strength Pack je savršen način za suplementiranje prehrane tijekom treninga sa programom povećanja snage i mišića.

Impact Whey Deluxe (Chocolate Smooth, 1kg)
Impact Whey Deluxe kombinira vrhunske izvore koncentrata proteina sirutke, izolata proteina sirutke i samog proteina sirutke osiguravajući tako brzodjelujući protein sa odličnim profilom aminokiselina. Pruža preko 22g proteina po porciji i idealan je za uzimanje prije ili poslije treninga.

Kreatin Monohidrat (bez arome, 250g)
Kreatin Monohidrat dokazano poboljšava snagu, moć, brzinu i oporavak. Pomaže tijelu da proizvodi više razine ATP što je neophodno za eksplozivnu mišićnu kontrakciju.

iBCAA (Berry Blast, 250g)
iBCAA su 2:1:1 kombinacija esencijalnih aminokiselina Leucina, Izoleucina i Valina. BCAAs su neophodni za očuvanje čiste mišićne mase a studije su pokazale da pomažu u očuvanju rezervi glikogena. Ovaj suplement je osmišljen kao instant pripravak, te je samim time odličan za mješanje i uzimanje.

Ključne dobrobiti

  • Visoka ušteda
  • Idealno za masu i snagu
  • 3 najprodavanija proizvoda

Preporučena upotreba

Molimo pogledajte stranicu proizvoda za više detalja.

Sastojci

Molimo pogledajte stranicu proizvoda za više detalja.

Recenzije kupaca

Ovdje trenutno nema recenzija.

Napišite recenziju priliku da osvojite vaučer od €100

Paket za snagu (Strength pack)

Odaberi sliku

Paket za snagu (Strength pack)