40% POPUSTA NA PROTEINE
+ 30% POPUSTA NA OSTALO | KOD: HR30

Proteini za Početnike

ZAŠTO KORISTITI PROTEINSKE SUPLEMENTE?

Znamo da neki ljudi misle kako su proteini samo za bodybuildere. To je netočno, proteini su za svakoga. Bilo da ste biciklist, yogi, dizač utega, trkač ili potpuni rekreativac i početnik, proteini vam mogu pomoći u ostvarenju ciljeva.

Protein pomaže rastu i održavanju mišićne mase — ali to ne znači da ćete se "napuhati".

Najprodavaniji Proizvodi

Često Postavljana Pitanja
Ovdje možete pronaći sve odgovore na najčešća pitanja u vezi proteina i njihove upotrebe.

Proteinski shake se koristi za izgradnju mišića, sprječavanje mišićnih ozljeda te bržu obnovu mišićnog tkiva. Protenski shake je najjednostavnija, najjeftinija i najpraktičnija opcija za povećanje dnevnog unosa proteina, a također su i vrlo ukusni!

Unos više proteina svakako pomaže povećanju i održavanju mišićne mase - jer su mišići uglavnom izgrađeni od proteina. Ali ne zaboravite, za postizanje idealne mišićne mase je potrebno puno treninga jer u protivnom slučaju visoki unos proteina dovodi do debljanja. 

Važno je znati razliku između proteinskog shakea te shakea koji se koristi kao zamjenski obrok. Proteinski prašci se koriste za rast i oporavak mišićne mase te nisu predviđeni kao zamjena za obroke. 

Poput svakog drugog izvora energije, ako ga uneste više nešto što sagorite, dolazite do rizika povećanja tjelesne mase i debljanja. Ali s druge strane, proteini su sjajan izvor energije jer sadrže vrlo malo masti i bjelančevina, bilo vaš cilj mršavljenje ili povećanje tjelesne mase.