1+1 GRATIS + 35% POPUSTA NA OSTALO UZ KOD: MYPHR
BESPLATNA DOSTAVA PRI KUPNJI OD 50 €

Myprotein Kvaliteta

Neusporediva kvaliteta, od početka sve do cilja

Volimo imati stvari pod svojom kontrolom, od farme do shakera. Srž svega je održavanje najbolje kvalitete na svakom koraku.

Ručno biramo najbolje sastojke naših pouzdanih dobavljača i sami se bavimo miješanjem u našim najsuvremenijim postrojenjima — tako svakodnevno isporučujemo prehrambene proizvode koji su najbolji u klasi. Pažljivim odabirom sastojaka i pažljivim promatranjem svakog koraka proizvodnje, održavamo najviše standarde i njegujemo našu predanost izvrsnosti.

Ali evo šlaga na torti. Vjerujemo da bi svatko trebao imati pristup iznimnim proizvodima, a da pritom ne gubi gomilu novca. Zato uštedu prenosimo izravno vama. To je naš način podrške i uzdizanja cijele zajednice.

Od inovacija do našeg temeljnog asortimana, naši kvalificirani nutricionisti iza kulisa koriste najnovija znanstvena saznanja prilikom razvoja svakog proizvoda. Stoga budite uvjereni, uvijek dobivate najbolje.

Uživajte i u brzoj isporuci. Koristimo najnoviju tehnologiju za isporuku istog dana do ponoći. To znači da vaše narudžbe mogu stići na vaš prag već sljedeći dan.

Osim toga, naš ljubazni tim korisničke službe dostupan je sedam dana u tjednu, spreman odgovoriti na sva vaša pitanja. Uz vas smo na svakom koraku.

Proizvodnja svjetske klase

British Retail Consortium dodijelio nam je AA ocjenu za sigurnost hrane, čime se ističe naša predanost održavanju najstrožih standarda sigurnosti hrane.

Naš tajni sastojak? Vrhunsko postrojenje koje nam pomaže da upravljamo najboljim proizvodnim pogonom u Europi. Uz najnoviju tehnologiju koja nam je na raspolaganju, u mogućnosti smo osigurati da svaki korak našeg proizvodnog procesa zadovoljava najviše standarde kvalitete i sigurnosti. Upravo ta predanost izvrsnosti nas izdvaja i jamči vaše zadovoljstvo.

Testiranje na svjetskoj razini

Kako bismo bili sigurni da uvijek dobivate samo ono što piše na popisu sastojaka, instalirali smo najnovije tehnike kontrole kvalitete, uključujući ultramoderne sustave filtriranja, rendgenske uređaje i NIR testiranje.

Provjere kvalitete poput ovih provode se na svakom koraku u našim skladištima — pružajući odličan okus i visoku kvalitetu u svakoj pojedinoj vrećici i posudi.