35% POPUSTA NA GOTOVO SVE| KOD: MYPHR
BESPLATNA DOSTAVA PRI KUPNJI OD 50€

Liam

27 godišnji Liam iz Newcastlea ima nasljednu bolest oka koja vodi do potpunog gubitka vida. Uz pomoć svog psa vodiča i teretane, pronašao je novu strast i smisao. 

"Nisam bio u stanju izaći iz kuće te sam patio do kroničnog nedostatka samopouzdanja. Kada sam dobio prvog psa vodiča netko mi je preporučio odlazak u teretanu te sam ih poslušao. Što sam više bio u teretani, to sam se bolje osjećao te mi je raslo samopouzdanje. Vodiči teretane su mi predložili osobni trening. Pokušao sam jer nisam imao što izgubiti i prezadovoljan sam rezultatom."


Stephanie

Stephanie, osobna trenerica i zagovornica ljubavi prema samom sebi, je prošla turbulentno putovanje prema zdravom tijelu i duhu.

"Moj fokus na treniranje je uništio moju ljubavnu vezu. To je bilo to. Nisam bila u stanju razgovarati o ičemu osim prehrane i treninga. Kada sam zamalo izgubila majku, sve se promijenilo. Shvatila sam da nema smisla brinuti o komadu tosta dok gubim dečka, baku te umalo majku. To je besmisleno i glupo. Sada želim svima poručiti da nema ništa krivo u dobivanju težine... nema ništa krivo u imanju nešto masti na tijelu - trebamo ju."

Naomi

Majka dvoje djece, Naomi Houldsworth-Gregson, se nikada nije borila s kilažom sve dok nije rodila. Nakon rođenja djece, više nije bila u mogućnosti izgubiti višak kila. Usamljena, iscrpljena te i dalje nezadovoljna svojim izgledom, shvatila je da mora promjeniti pristup. 

"Nakon što sam rodila svi su očekivali da ću izaći iz bolnice u trapericama veličine 8, ali to jednostavno nije bilo moguće. Pokušala sam uvelike smanjiti kalorije. Nisam imala energije za trening, druženje, nisam imala energije za išta jer nisam unosila dovoljno kalorija. To je bilo zaista usamljeno vrijeme za mene. U sportu sam pronašla novu sreću i volju za životom."


Ryan

Ryan Walklett je 25 godišnjak iz Londona. Godinama se mučio s opsesijom mršavosti te je prolazio kroz psihički izuzetno teško razdoblje dok nije počeo trčati. Sada je pronašao svoj smisao i užitak te je u potrazi za novim izazovima. 

"Nalazio sam se u vrlo teškoj i nesretnoj situaciji prije nekoliko godina. Bio sam fokusiran na mršavljenje te sam patio do teške anksioznosti i depresije. Tada sam pročitao kako trčanje često pomaže u takvim situacijama te sam odlučio probati. 

Kada mi se psihičko stanje počelo poboljšavati, shvatio sam da je trčanje ono što sam tražio. Dalo mi je priliku za razmišljanje o sebi i svom životu na objektivniji i čistiji način, te je fizička strana trčanja bila pozitivan bonus."