• Vegetarijanski

    Vegetarijanski

Myprotein RTS Impact Whey Protein (Sample)

30% POPUSTA NA SVE LINIJE PROIZVODA | KOD: SAVE30MPHR

U ponudi se nalaze i najprodavaniji proizvodi poput:  Alpha Men, Omega 3, MYPRE, Kreatin Monohidrat, Kikiriki Maslaca, Protein Brownie, te preko 2000 drugih proizvoda!

Ukoliko želiš dodatno uštedjeti, kupuj pakete proizvoda - OVDJE

Popust možeš iskoristiti i na proizvode iz kategorijja: VEGAN, ODJEĆA, LINIJA PROIZVODA ZA ŽENE ACTIVE WOMEN, OMEGA 3 I RIBLJA ULJA  i ostale..

*Ponuda ne uključuje Impact Whey Protein

KUPI ODMAH

9,99 kn
Nije raspoloživo

Pregled proizvoda

Što je Impact Whey Protein (RTS)?

Impact Whey Protein® spreman za shake (RTS) dizajniran je kako bi pružio brzu i praktičnu metodu konzumiranja vašeg najdražeg suplementa - proteina sirutke. Naš Impact Whey Protein® je bogat izvor proteina sirutke iz vegetarijanskog slatkog sira. Koncentrat proteina sirutke sadržava visoke razine esencijalnih i ne-esencijalnih aminokiselina.

Prednosti proizvoda Impact Whey Protein (RTS)

Protein doprinosi rastu i održavanju mišićne mase te doprinosi održavanju normalnih kosti. Naš Impact Whey Protein® pruža 82g proteina na 100g (suhog praška) i 250mg kalcija. Ovaj protein sadržava pun spektar aminokiselina (esencijalnih aminokiselina), sa razgranuto lančanim aminokiselinama u omjeru 2:1:1.

Za koga je Impact Whey Protein (RTS) pogodan?

Impact Whey Protein (RTS) preporučen je za bilo koju osobu koja traži praktičan način za povećanje dnevnog unosa proteina.

Imajte na umu da je proizvod minimalno etiketiran na engleskom jeziku. Francuski, talijanski, njemački, španjolski, danski, švedski i finski također mogu biti prisutni na proizvodu po osnovi.

Recenzije kupaca

Ovdje trenutno nema recenzija.

Napišite recenziju priliku da osvojite vaučer od €100

Myprotein RTS Impact Whey Protein (Sample)

Odaberi sliku

Myprotein RTS Impact Whey Protein (Sample)