• Vegetarijanski

    Vegetarijanski

  • Vegan

    Vegan

Ječmena trava u prahu

30% POPUSTA NA SVE LINIJE PROIZVODA | KOD: SAVE30MPHR

U ponudi se nalaze i najprodavaniji proizvodi poput:  Alpha Men, Omega 3, MYPRE, Kreatin Monohidrat, Kikiriki Maslaca, Protein Brownie, te preko 2000 drugih proizvoda!

Ukoliko želiš dodatno uštedjeti, kupuj pakete proizvoda - OVDJE

Popust možeš iskoristiti i na proizvode iz kategorijja: VEGAN, ODJEĆA, LINIJA PROIZVODA ZA ŽENE ACTIVE WOMEN, OMEGA 3 I RIBLJA ULJA  i ostale..

*Ponuda ne uključuje Impact Whey Protein

KUPI ODMAH

47,99 kn
Nije raspoloživo

Pregled proizvoda

* Rezultati pojedinca mogu varirati *

Ječmena trava je lisnati dio biljke ječma, te je poznat po svojim visokim koncentracijama vitamina, minerala, aminokiselina i enzima. Kaže se da list ječma sadrži sve vitamine, minerale i proteine neophodne za ljudsku prehranu, što je odličan dodatak bilo kojem obliku dijete.

Kada se usporedi na težinskoj osnovi vjeruje se da je list ječma sedam puta bogatiji vitaminom C od naranče, pet puta bogatiji željezom nego špinat i deset puta bogatiji kalcijem nego mlijeko.

Ječmena trava ima visok sadržaj klorofila. Klorofil je po strukturi sličan hemoglobinu, te povećava sposobnost prijenosa kisika u krvi. Prisustvom veće količine kisika u krvi, povećava nam se energija, poboljšavaju funkcije mozga i neutraliziraju toksini u tijelu. Klorofil također djeluje kao snažan antioksidans koji štiti organizam od štetnih slobodnih radikala.

Ječmena trava ima visok alkalizacijski učinak koji pomaže u kontroli razine tjelesne kiseline, što omogućuje optimalnu funkciju stanica.

Ključne dobrobiti

Preporučena upotreba

Dodajte 150-250ml vode, soka ili nekog drugog napitka u shaker. Dodajte 3 Pune MP male plastične doze (6g), promiješajte i konzumirajte. Konzumirajte jednu do tri porcije dnevno.

1x mala plastična MP mjerica mjeri 1.68g. (nije uključena)

Sastojci

100% Ječmena trava u prahu.

Nutritivne informacije

Po 6g:
Energija: 23.0cal
Protein (kao takav): 1.5g
Ugljikohidrati: 3.5g
Masti: 0.5g
Dijetalna vlakna: 2.0g
Klorofil: 25.0mg

Recenzije kupaca

Ovdje trenutno nema recenzija.

Napišite recenziju priliku da osvojite vaučer od €100

Ječmena trava u prahu

Odaberi sliku

Ječmena trava u prahu