• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarijanski

  Vegetarijanski

 • Vegan

  Vegan

Creastorm

Napredna kreatinska formula

25% POPUSTA NA KUPOVINU | KOD: SAVE25MPHR

25% POPUSTA NA KUPOVINU | KOD: SAVE25MPHR
"Jedine prepreke koje imamo u životu su one koje smo sami postavili"

Ponuda vrijedi do 25.02.2018. ili do isteka zaliha. Maksimalan popust po narudžbi je 750 kn. Kupac može kreirati više narudžbi. 
*Ponuda ne uključuje Impact Whey Protein
KUPI ODMAH
229,99 kn
Nije raspoloživo

Pregled proizvoda

* Rezultati pojedinca mogu varirati *

Creastorm® je napredna kreatinska formula znanstveno stvorena kako bi povećala proizvodnju ATP-a i digla vaš trening na novu razinu. Dok je kreatin monohidrat dokazao da pomaže u povećanju snage, izdržljivosti i mišićne mase, Creastorm povezuje veći broj sastojaka kako bi se pojačao efekt koji kreatin može imati na tijelo.

Creastorm sadrži Creapure kreatin monohidrat koji je svjetski poznat zbog svoje vrhunske kvalitete, čistoće i djelotvornosti. Dodavanje dekstroze kreatinu pokazuje da dolazi do povećanja količine kreatina koji dospijeva u radne mišiće i samim time povećava sveukupne rezultate. Također smo dodali određeni broj pažljivo odabranih sastojaka kako bi povećali razinu apsorpcije (upijanja) uključujući L Glycine i alfa lipoičnu kiselinu.

Obzirom da je ATP vrlo važan čimbenik kad su u pitanju snaga i energija, stvorili smo Creastorm na taj način da izvuče maksimalni potencija iz vas. I D Ribose i Magnesium Citrate su pokazali da povećavaju proizvodnju ATP-a, i samim time povećavaju vašu sposobnost da radite jače i snažnije duži vremenski period. Creastorm također sadrži taurin koji pomaže dopremiti važne sastojke u radne mišiće, osiguravajući na taj način dostatnu količinu energije iz glukoze i gradbenih aminokiselina.

Naposljetku, za razliku od uobičajenog kreatina, Creastorm je dostupan u tropskom okusu olakšavajući na taj način konzumaciju u obliku osvježavajućeg napitka.

Ključne dobrobiti

 • Pojačava apsorpciju kreatina
 • Pomaže kod snage, izdržljivosti i mišićavosti
 • Pojačava produkciju ATP-a

Preporučena upotreba

Faza punjenja (dani 1-5): Dodati malo preko pola mjerice (29g) u 250ml vode. Konzumirati jednu porciju ujutro i jednu 30 minuta prije treninga. Uzmite porcije u isto vrijeme u dane netreniranja.

Faza održavanja (dani 6-40): Dodati malo preko pola mjerice (29g) u 250ml vode Konzumirati jednu porciju ujutro i jednu 30 minuta prije treninga. Uzmite porcije u isto vrijeme u dane netreniranja.

Creastorm® količina za 40 dana treninga.

Sastojci

Dekstroza, Creapure®, Magnezij citrat, D riboza, Tropical aroma (sadrži aromu, limunsku kiselinu ), Taurin, L Glycine, Jabučna kiselina, alfa lipoična kiselina (ALA), sukraloza, aroma, boja (Žutonarančasta).

Nutritivne informacije

Po 29g:
Energija: 261.4kJ
Energija: 62.5kcal
Protein (kao takav): u tragovima
Ugljikohidrati: 13.3g
Masti: u tragovima

Također sadrži po 29g:
Creapure®: 5g
Magnezij Citrate: 1.3g
D Riboza: 2g
Taurin: 1g
L-Glycine: 800mg
Jabučna kiselina: 800mg
ALA: 50mg

Recenzije kupaca

Ovdje trenutno nema recenzija.

Creastorm

Odaberi sliku

Creastorm
Back to top