40% POPUSTA NA PROIZVODE ZA IZGRADNJU MIŠIĆA
35% POPUSTA NA OSTALO | KOD: MYPHR
BESPLATNA DOSTAVA PRI KUPNJI OD 50€

Prihvaćanje pozitivnih promjena

Myprotein predanost održivosti

Naš Utjecaj na Svijet

U svijetu prehrane ne pratimo trendove. Mi ih postavljamo. Mi u Myproteinu smo toga svjesni. Za nas je ključno da vam uvijek pružamo najbolje proizvode koji stvarno djeluju.

Ali kvaliteta nadilazi okus i pojedinačne rezultate. Ona uključuje izbore koje donosimo i njihov utjecaj na naš planet, naš predani tim, naš opskrbni lanac i zajednice na koje utječemo i koje podržavamo.

Održivost je čvrsto na vrhu liste naših prioriteta i mi napredujemo. Trebat će još vremena, još uvijek nismo tamo gdje želimo biti, ali znamo kamo idemo. Savršenstvo se ne događa preko noći, ali baš kao i kod vježbanja, mali koraci grade zamah i s vremenom imaju veliki učinak.

Myprotein je predan ispunjavanju ciljeva održivosti i obavještavamo vas o svim promjenama koje uvodimo, na svakom koraku.

Net Zero Cilj

Naša dugoročna misija je postići Net Zero do 2040.

U pokretu smo, napredujemo u smislu načina pakiranja, sljedivosti i utjecaju na lanac opskrbe. I tu ne stajemo. Odlučni smo pozitivno utjecati i na ljude i na zajednice.

Naše putovanje znači napredak, gdje se svaki korak računa, a svaka akcija potiče promjenu. Zajedno stvaramo bolju budućnost za sve.

Monomaterijal

Pakiranje igra veliku ulogu u našim planovima da dosegnemo net zero. Udružili smo se sa specijalistima i nastavljamo koristiti vlastitu stručnost za donošenje najboljih odluka.

Prvo, naša legendarna vrećica— možda ste već primijetili malu promjenu u izgledu i dojmu ovog pakiranja. Prešli smo na monomaterijal, što olakšava recikliranje.

Pakiranje od jedne vrste materijala čini recikliranje učinkovitijim jer postrojenja ne moraju odvajati komponente prije početka recikliranja.

Vrećicu možete odnijeti u supermarkete i ostaviti u spremniku za mekanu plastiku — zajedno s ambalažom poput vrećica za kruh i povrće.

Naša obnovljena vrećica je lagana i zahvaljujući svome obliku može se lako složiti za transport, što znači da maksimalno iskorištavamo svaku dostavu kako bismo smanjili ugljični otisak.

Myprotein posude već se mogu reciklirati posvuda i dovoljno su izdržljive da se prenamijene i ponovno napune kada potrošite naše ukusne i učinkovite proizvode.

Naši prutići također prelaze na monomaterijale, uklanjamo s njih sloj folije kako bi recikliranje bilo puno lakše i uklanjamo sitne mrlje koje utječu na kvalitetu recikliranog materijala.

Kontinuirani Razvoj

Fokus ove godine je na povratku osnovama, postavljanju održivih temelja koji su prikladni za naš opseg i za budućnost.

I dalje ćemo raditi na usavršavanju u svakoj prilici. I nadamo se da ćete biti dio zajednice na ovom našem putovanju.