Ženski paket za transformaciju

25% POPUSTA NA KUPOVINU + 3 POKLONA | KOD: SAVE25MPHR

25% POPUSTA NA KUPOVINU | KOD: SAVE25MPHR

GRATIS SHAKER ZA POTROŠENIH 299 KUNA | KOD NIJE POTREBAN 
GRATIS FAT BINDER ZA POTROŠENIH 449 KUNA | KOD NIJE POTREBAN 
GRATIS IMPACT WHEY IZOLAT (1KG, OKUS ČOKOLADE) ZA POTROŠENIH 699 KUNA | KOD: NIJE POTREBAN


"Jedine prepreke koje imamo u životu su one koje smo sami postavili"

Ponuda vrijedi do 23.04.2018. ili do isteka zaliha. Maksimalan popust po narudžbi je 750 kn. Kupac može kreirati više narudžbi. 
*Ponuda ne uključuje Impact Whey Protein
KUPI ODMAH
862,99 kn
Nije raspoloživo

Pregled proizvoda

Transformirajte svoje tijelo ove godine s ovim ekskluzivnim Ženskim Transform Paketom. Bilo da želite izgraditi mišićnu masu ili smršaviti, ovaj paket sadrži 6 osnovnih proizvoda koji će vam pomoći pri ostvarivanju cilja.

Impact Diet Whey – 1.45kg

Započnimo s Impact Diet Whey, jednostavnim blendom proteina koji će pripomoći rastu i održanju mišične mase,s dodatkom zelenog čaja i L-karnitina. Impact Diet Whey obično se konzumira kao klasičan shake. Međutim, ako se osjećate kreativnim, probajte pomješati s

vašim omiljenim desertom ili jelom za ukusan boost proteina

MYPRE™, Plava Malina, 500g

Sljedeće na listi je MYPRE; eksplozivna pre-workout formula koja pruža listu ključnih sastojaka koji zajedno sudjeluju kako bi poboljšali izvođenje. MYPRE sadrži sve pre-workout osnove poput BCAA 2:1:1 i kombinaciju kreatina što ga čini savršenim kad ste u pokretu.

Thermopure – 90 kapsula

Naš sljedeći dodatak je Thermopure koji donosi uzbudljivu kombinaciju kofeina i Vitamina B6 i B12 kako bi poboljšao fokus i pridonjeo otporu na umor. To nije sve ! Thermopure sadrži još popularnih sastojaka poput L-Tirozina, L-Teanina i Bioperina

CLA – 60 kapsula

Kao dodatak prethodnima, uključili smo CLA, proizvod koji pruža 1000mg konjugirane linoleične kiselina po softgelu. Izvučen iz suncokretovog ulja, CLA sadrži masne kiseline koje se nalaze primarno u hrani poput sira, mlijeka, janjetine i govedine.

Omega 3 – 90 kapsula

Dodali smo Omega 3, esencijalnu masnu kiselinu koja pripomaže normalnom radu srca. Omega 3 ne može biti proizveden u tijelu, što znači da ga se mora unositi preko hrane poput lososa, skuše i sardina što ovaj proizvod čini izvrsnom alternativom, pogotovo ako pazite na budžet.

Active Women - 120 tableta

Kako bismo osigurali da trening nikad ne prestaje, dodali smo Active Women, opsežan multi-vitamin dizajniran specifično za žene. Active Women pruža mix vitamina i minerala koj će pripomoći zdravlju imunološkog sustava.

Ključne dobrobiti

  • Poboljšava performanse*
  • Znanstveno odabrano za pomoć pri transformaciji
  • 6 proizvoda po izvrsnoj cijeni

Preporučena upotreba

Pogledajte individualne stranice proizvoda.

Sastojci

Pogledajte individualne stranice proizvoda.

Nutritivne informacije

Pogledajte individualne stranice proizvoda.

Recenzije kupaca

Ovdje trenutno nema recenzija.

Ženski paket za transformaciju

Odaberi sliku

Ženski paket za transformaciju
Back to top