T- Booster Paket

POPUST DOBRODOŠLICE ZA NOVE KORISNIKE

DODATNI POPUST 10% ZA NOVE KORISNIKE | KOD:  NOVIKUPAC

KUPI ODMAH

555,21 kn
Nije raspoloživo

Rasprodano

Pregled proizvoda

T-Booster Pack je paket koji sadrži tri proizvoda koji će vam pomoći u postizanju vaših ciljeva u izgradnji i oblikovanju mišića. Uključili smo našu vodeću formulu, T-Matrix sa D Aspartanskom Kiselinom i Kreatin Glukonat kako bi pružili sinergijsku mješavinu proizvoda kako bi potaknuli stvaranje spojeva u organizmu i osigurali spremišta eksplozivne energije.

T-Matrix (bez arome, Pot 180) najnaprednija formula za izgradnju tkiva koja u svojoj formuli sadrži neke od najzanimljivijih sastojaka koji se mogu pronaći na tržištu, T Matrix će treninge podići na viši nivo, pružajući neupitne rezultate.

D Aspartic Acid (Pouch, 250g) je aminokiselina koja se proizvodi u hipofizi, hipotalamusu i testisima. Igra značajnu ulogu u stvaranju spojeva povezanim sa libidom i rastom tkiva.

Kreatin glukonat (Pouch, 250g) is je molekula kreatina vezana na molekulu glukoze. To proizvodi vrstu kreatina, koji se apsorbira na isti način kao i glukoza, što znači da do mišića može stići napredna količina kreatina, što pojačava uobičajena djelovanja kreatina.

Ključne dobrobiti

  • 3 vrhunska proizvoda
  • Utječu na rast mišića
  • Povećavaju energiju

Preporučena upotreba

Molimo pogledajte stranicu proizvoda za više detalja.

Sastojci

Molimo pogledajte stranicu proizvoda za više detalja.

Nutritivne informacije

Molimo pogledajte stranicu proizvoda za više detalja.

Recenzije kupaca

Ovdje trenutno nema recenzija.

Napišite recenziju priliku da osvojite vaučer od €100

T- Booster Paket

Odaberi sliku

T- Booster Paket