Rugby Paket

30% POPUSTA NA SVE LINIJE PROIZVODA | KOD: SAVE30MPHR

U ponudi se nalaze i najprodavaniji proizvodi poput:  Alpha Men, Omega 3, MYPRE, Kreatin Monohidrat, Kikiriki Maslaca, Protein Brownie, te preko 2000 drugih proizvoda!

Ukoliko želiš dodatno uštedjeti, kupuj pakete proizvoda - OVDJE

Popust možeš iskoristiti i na proizvode iz kategorijja: VEGAN, ODJEĆA, LINIJA PROIZVODA ZA ŽENE ACTIVE WOMEN, OMEGA 3 I RIBLJA ULJA  i ostale..

*Ponuda ne uključuje Impact Whey Protein

KUPI ODMAH

539,56 kn
Nije raspoloživo

Rasprodano

Pregled proizvoda

Sudjelujući u jednom od najzahtjevnijih sportova, rugby igrači trebaju podjednake vrijednosti brzine, spretnosti i snage - kombinaciju koja se rijetko u kojem sportu zahtijeva kao u ovom.

Rugby Pack sadrži 3 proizvoda osmišljena tako da pomažu rugby igračima da udovolje ekstremnim zahtjevima koje im tijelo nalaže za bavljenje ovim sportom. Uključili smo Hurricane Evo all-in-one recovery formula sa Tribulus Pro i Kreatin monohidratom kako bi osigurali vrhunske performanse.

Hurricane Evo (čokolada/menta vrećica, 1.8 kg) je vrhunski sve-u-jednom sportski suplement dizajniran za postizanje boljih rezultata u snazi i veličini uporedo podržavajući maksimalan oporavak nakon treninga. U kombinaciji sa jedinstvenim omjerom proteina, ugljikohidrata, kreatina, aminokiselina i HMB ova formula pruža vitalne nutrijente koje tijelo zahtijeva tijekom napornih perioda treniranja.

Creatine Monohidrate (vrećica, 250g) dokazano poboljšava snagu, energiju i rast. Kreatin Monohidrat djelotvorno skraćuje ukupan period oporavka između treninga.

Tribulus Pro ( bočica, 90) će pojačati djelovanje smjesa kako bi se osigurao poboljšani rast i rezultati. Sadrži masivnih 95% Saponina u 300mg kapsuli.

Ključne dobrobiti

  • 3 vrhunska proizvoda za igrače ragbija
  • Poboljšava snagu i izdržljivost
  • Brzi oporavak

Preporučena upotreba

Molimo pogledajte stranicu proizvoda za više detalja.

Sastojci

Molimo pogledajte stranicu proizvoda za više detalja.

Nutritivne informacije

Molimo pogledajte stranicu proizvoda za više detalja.

Recenzije kupaca

Ovdje trenutno nema recenzija.

Napišite recenziju priliku da osvojite vaučer od €100

Rugby Paket

Odaberi sliku

Rugby Paket