Paket za oporavak

POPUST DOBRODOŠLICE ZA NOVE KORISNIKE

DODATNI POPUST 10% ZA NOVE KORISNIKE | KOD:  NOVIKUPAC

KUPI ODMAH

Cijena prije: 417,97 kn 334,00 kn Uštedi: 83,97 kn
Nije raspoloživo

Rasprodano

Pregled proizvoda

Recovery Pack sadrži 3 proizvoda koji će smanjiti umor mišića i potaknuti dobrobiti oporavka mišića nakon vježbanja. Kombinirali smo Recovery Evo post-workout formulu sa popularnom aminokiselinom L glutaminom i našom cink-magnezij formulom u jedan učinkovit paket za pomoć u oporavku i postizanju željenih rezultata.

Recovery Evo (jabuka&jagoda, vreća, 1.28kg) je revolucionaran suplement za oporavak koji je nastao na osnovi posljednjih istraživanja i opskrbljava tijelom esencijalnim suplementima potrebnim za oporavak. Jedinstvena kombinacija sastojaka ubrzava proces oporavka, te tako Recovery Evo čini nezaobilaznim suplementom u programu svakog ozbiljnog sportaša.

L Glutamine (vrećica, 250g) je vitalna aminokiselina koja je potrebna svakom mišiću u tijelu i jedna je od najvažnijih karika u formiranju proteina koji održavaju zdravlje i oporavak stanica.

Zinc and Magnesium (bočica, 90) kombinacija je dva esencijalno bitna minerala (cink i magnezij) i vitamina B6. Suplemetiranje magnezijom i cinkom može poboljšati proces oporavka, pojačati djelovanje smjese i dovesti do većih dobiti u izgradnji veličine i snage.

Ključne dobrobiti

  • 3 vrhunska proizvoda
  • Pospješuju oporavak
  • Podržavaju rast mišića

Preporučena upotreba

Molimo pogledajte stranicu proizvoda za više detalja.

Sastojci

Molimo pogledajte stranicu proizvoda za više detalja.

Nutritivne informacije

Molimo pogledajte stranicu proizvoda za više detalja.

Recenzije kupaca

Ovdje trenutno nema recenzija.

Napišite recenziju priliku da osvojite vaučer od €100

Paket za oporavak

Odaberi sliku

Paket za oporavak