35% POPUSTA NA GOTOVO SVE| KOD: MYPHR
BESPLATNA DOSTAVA PRI KUPNJI OD 50€

Uvjeti i pravila

„Ovi uvjeti i odredbe ('Uvjeti') reguliraju korištenje web stranice www.myprotein.hr ('Web stranica') od strane korisnika ('vi' ili 'vaš') i njihov odnos s:


a.THG Nutrition Limited (trguje kao Myprotein), tvrtka registrirana u Engleskoj i Walesu pod matičnim brojem 13400484, čiji je registrirani ured na adresi Icon 1 7-9 Sunbank Lane, Ringway, Altrincham, Ujedinjeno Kraljevstvo, WA15 0AF

; ili


b. Ako je vaša kupnja izvršena u eurima (EUR) i plaćanje je izvršeno debitnom karticom i/ili kreditnom karticom i/ili American Express karticom, kod THG Nutrition Poland S.P Z.o.o čija je registrirana adresa Magazynowa 1 Street, 55-040, Magnice , Poljska,('mi', 'naš' ili 'nas')


Pažljivo pročitajte uvjete i odredbe jer oni utječu na vaša zakonska prava i obveze. Ako se ne slažete s ovim Uvjetima i odredbama, molimo vas da ne pristupate niti koristite web stranicu. Naručujući našu robu ili usluge, slažete se s ovim uvjetima i odredbama. Preporuča se da ispišete kopiju ovih Uvjeta kako biste ih imali pri ruci.


Ako imate bilo kakvih pitanja o ovim uvjetima i odredbama, obratite nam se


1. Sporazum

Korištenjem web stranice pristajete biti vezani ovim uvjetima i ovlastiti nas za prijenos informacija (uključujući ažurirane informacije) kako bi dobili informacije od trećih osoba, uključujući, ali ne ograničavajući se na, Vaše debitne ili kreditne kartice ili kreditna izvješća za autentičnost vašeg identiteta, potvrdu vaše kreditne kartice, za dobivanje početnog odobrenja kreditnih kartica i ovlašćivanje pojedinačnih kupnji transakcija.

2. Amandmani

Zadržavamo pravo:

ažurirati ove uvjete s vremena na vrijeme i sve promjene će biti obaviještene putem odgovarajuće objave na web stranici. Vaša je odgovornost da provjerite takve promjene. Promjene će se primjenjivati na korištenje web stranice nakon što smo dali takvu objavu. Ako ne želite prihvatiti nove uvjete, ne biste trebali nastaviti koristiti web-stranicu. Ako nastavite koristiti web-stranicu nakon datuma na koji promjena stupa na snagu, Vaša uporaba web-stranice označava da je vaš ugovor vezan novim uvjetima;

izmijeniti ili povući, privremeno ili trajno, ovu web-stranicu i materijal sadržan unutar (ili bilo kojeg dijela) bez prethodne obavijesti i potvrđujete da vam nećemo biti odgovorni za bilo kakvu izmjenu ili povlačenje web-mjesta ili njezinih sadržaja; I

onemogućiti bilo koji korisnički identifikacijski kôd ili lozinku koju smo vam pružili, bez obzira na to jeste li vas izabrali ili nam dodijelili, u bilo kojem trenutku, ako po našem mišljenju niste bili u skladu s bilo kojom od odredbi ovih uvjeta.

3. Registracija

Korištenjem ove web stranice, jamčite da:

ste zakonski sposobni za sklapanje obvezujućih ugovora;

imate najmanje 18 godina;

osobne informacije koje ste dužni dostaviti kada se registrirate su istinite, točne, trenutačne i potpune u svim aspektima; i ne imitirate nijednu drugu osobu ili entitet.

Odmah ćete nas obavijestiti o svim izmjenama osobnih podataka putem naloga, kontaktiranjem predstavnika naše službe za korisnike.

4. Pravila o privatnosti

Sve vaše osobne podatke tretiramo kao povjerljive i koristit ćemo ih samo u skladu s našim pravilima o privatnosti. Osim toga, mi ćemo obraditi informacije o vama u skladu s našim pravilima o privatnosti. Korištenjem naše web stranice pristajete na takvu obradu i jamčite da su svi podaci koje ste vi pružili točni.


Kada kupite na ovoj web-stranici, zamolit ćemo vas da unesite osobne podatke kako bismo vas identificirali, kao što su vaše ime, adresa e-pošte, adresa za naplatu, Adresa isporuke, kreditna kartica ili drugi podaci o plaćanju. Potvrđujemo da ćemo ovu informaciju držati mi u skladu s registracijom koju imamo s uredom povjerenika za podatke.

5. Zaštita vaše sigurnosti

Kako biste osigurali da se vaša kreditna, debitna ili terećena kartica ne koristi bez vašeg pristanka, Ovjerit ćemo ime, adresu i druge osobne podatke koje ste dobili tijekom postupka narudžbe od odgovarajućih baza podataka trećih strana.

Rizik Internet prijevare shvaćamo vrlo ozbiljno. Uz volumen prijevarnih transakcija kreditnih kartica povećava se sve napore kako bi se osiguralo da se sve narudžbe temeljito provjeravaju pomoću već isporučenih informacija. Postoji mogućnost da vas kontaktiramo kako bismo napravili dodatne sigurnosne provjere i tražimo vašu suradnju kako bismo im omogućili da ih dovršimo. Nećemo tolerirati prijevarne transakcije, a takve će transakcije biti prijavljene nadležnim tijelima.

Prihvaćanjem ovih uvjeta pristajete na takve provjere. U obavljanju tih provjera osobni podaci koje ste vi pružili mogu se otkriti registriranoj referentnoj agenciji za kreditne informacije koja može zadržati evidenciju tih informacija. Možete biti uvjereni da je to učinjeno samo kako biste potvrdili svoj identitet, da se kreditna provjera ne izvodi i da vaš kreditni rejting neće biti pod utjecajem toga. Sve informacije koje ste pružili bit će tretirane sigurno i strogo u skladu s aktom o zaštiti podataka 1998.

6. Usklađenost

Web-stranica se može koristiti samo u zakonite svrhe i na zakonit način. Pristajete na usklađivanje sa svim primjenjivim zakonima, statutima i propisima o web stranici i njegovoj upotrebi. Pristajete da nećete:

upload ili prenositi putem web stranice bilo koji računalni virusi, Trojanci, crvi, logičke bombe ili bilo što drugo dizajniran da ometaju, prekinuti ili poremetiti normalne operativne postupke računala;

upload ili prenositi putem web stranice bilo koji materijal koji je klevetnički, uvredljiv ili nepoznati karakter; I

pokušati dobiti neovlašten pristup našim stranicama, poslužitelj na kojem je naša stranica spremljena ili bilo koji poslužitelj, računalo ili baza podataka povezana s našim stranicama. Ne smijete napasti našu stranicu putem napada poricanja ili nepružanja usluge.

Kršenjem ove odredbe, počinili biste kazneno djelo pod zakonom o zlouporabi računala 1990. Mi ćemo prijaviti svaku takvu povredu relevantnim tijelima kaznenog progona i mi ćemo surađivati s tim tijelima tako što ćemo im javiti vaš identitet. U slučaju takvog kršenja, vaše pravo na korištenje naše web stranice će odmah prestati.

Nećemo biti odgovorni za bilo kakav gubitak ili štetu uzrokovanu distribuiranim napadom odbijanja usluge, virusima ili drugim tehnološkim štetnim materijalom koji može zaraziti vašu računalnu opremu, računalne programe, podatke ili druge vlasničke materijale zbog vaše uporabe Web stranice ili na vaše preuzimanje bilo koji materijal objavljen na njemu, ili na bilo koje web stranice povezane s njom

7. Poveznice trećih strana

Kao pogodnost za naše kupce, web stranica može uključivati veze na druge web stranice ili materijal koji je izvan naše kontrole. Za vašu informaciju, mi nismo odgovorni za takve web stranice ili materijale niti ih preispitujemo ili podržavamo. Nećemo biti odgovorni za postupke zaštite privatnosti ili sadržaj takvih web-mjesta niti za bilo kakvu štetu, gubitak ili kazneno djelo prouzročeno ili navodno prouzročeno u vezi s uporabom ili oslanjanjem na bilo koje takvo oglašavanje, sadržaj, proizvode, materijale ili usluge dostupne na takvim vanjskim web-lokacijama ili resursima.

8. Nalozi

Sve narudžbe podliježu prihvaćanju i raspoloživosti. Ako Naručena roba nije dostupna, bit ćete obaviješteni e-poštom (ili drugim sredstvima ako nije pružena nijedna adresa e-pošte) i imat ćete mogućnost čekati da artikl bude dostupan na zalihi ili otkazati vašu narudžbu.

Sve narudžbe koje ste postavili bit će tretirane kao ponuda za kupnju robe ili usluga od nas i imamo pravo odbiti takve ponude u bilo kojem trenutku. Prihvaćate da svaka automatska potvrda vaše narudžbe koju možete primiti od nas neće biti naša prihvaćanje vaše ponude za kupnju robe ili usluga oglašenih na web stranici. Sklapanje ugovora između vas i nas će se odvijati kada mi (i) teretimo vašu kreditnu, debitnu karticu ili PayPal račun ili (II) otpremimo robu ili započnemo usluge, što god je kasnije, u kojem trenutku ćemo vam poslati e-mail koji potvrđuje otpremu. Ugovor će se odnositi samo na one proizvode ili usluge čije smo otpreme potvrdili u potvrdi otpreme. Nećemo biti obvezni isporučiti bilo koju drugu robu ili usluge koje su bile dio vaše narudžbe sve dok otpremnike takve robe ili usluga nije potvrđeno u zasebnoj potvrdi otpreme.

Mi ćemo uzeti sve razumne skrbi, u mjeri u kojoj je to u našoj moći da to učinite, da bi detalji vaše narudžbe i plaćanja bili sigurni, ali u nedostatku nemara s naše strane ne možemo biti odgovorni za bilo kakav gubitak koji možete trpjeti ako treća strana nabavi neovlašten pristup podatke koje ste pružili prilikom pristupanja ili naručivanja s web-mjesta.

Proizvodi koji se prodaju na web stranici nisu za ponovnu prodaju ili distribuciju. Zadržavamo pravo otkazivanja naloga i/ili suspenzije računa u kojima smatramo da se proizvodi naručuje kršenjem ove odredbe.

Preuzeti ćete rizik za proizvode nakon što su isporučeni na adresu isporuke koju ste naveli prilikom naručivanja proizvoda. Ne prihvaćamo odgovornost gdje vam se pruža pogrešna adresa za dostavu ili ako ne prikupite proizvode iz adrese isporuke koju ste naveli.

9. Prava otkazivanja

Ako ste robu ili usluge kupili kao potrošač (tj. za privatnu uporabu, za razliku od uporabe poduzeća), imajte na umu da imate pravo otkazati svaki ugovor sklopljen s nama u roku od 14 dana od dana kada ste stekli fizičku posjedovanje robe.

Ako želite otkazati ugovor u skladu s ovom klauzulom, pogledajte naša pravila povrata za dodatne pojedinosti o tome kako.

10. Cijena i plaćanje

Sve cijene prikazane na internetskoj stranici uključuju PDV (ako je primjenjivo) po tekućim stopama i ispravne su u trenutku unosa informacija u sustav. Međutim, zadržavamo pravo na promjenu cijena u bilo kojem trenutku bez prethodne obavijesti (spremite da sve promjene neće utjecati na narudžbe u odnosu na koje smo vam poslali potvrdu otpreme).

Ako je vaša adresa dostave unutar Ujedinjene Kraljevine, neće vam se naplatiti dodatni porezi. Ako je vaša adresa isporuke izvan Ujedinjene Kraljevine, možete podlijegati uvoznim dužnostima i porezima (uključujući PDV), koji se naplaćuju jednom kada isporuka dosegne vašu odredišnu zemlju. Sve takve dodatne naknade morate snositi vi. Trebali biste napomenuti da se carinska pravila i prakse uvelike razlikuju od zemlje do zemlje. Preporučujemo da za informacije kontaktirate svoj lokalni carinski ured.

Plaćanje se može učiniti bilo kojom velikom kreditnom ili debitnom karticom ili putem vašeg PayPal računa. Plaćanje će biti terećeno i izbrisani s vašeg računa prije otpreme vaše dobre ili pružanja usluge za vas.

U vjerojatnom slučaju da je cijena prikazana na stranici naplate pogrešna, a mi to otkrivamo prije prihvaćanja vaše narudžbe u skladu s klauzulom 9, ne moramo vam prodavati robu po prikazanim cijenama. Uvijek pokušavamo osigurati da su cijene robe prikazane na našoj web stranici točne, ali ponekad se mogu pojaviti i originalne pogreške. Ako otkrijemo pogrešku u cijeni robe koju ste naručili, javit ćemo vam što je prije moguće i dati vam mogućnost da ponovno prilagodite narudžbu po ispravnoj cijeni ili da ga otkazujemo. Ako otkažete narudžbu i već ste platili za robu (ali još nisu poslani), dobit ćete puni povrat novca.

Potvrđujete da je kreditna, debitna kartica ili PayPal račun koji se koristi je vaš. Sve vlasnike kreditnih/debitnih kartica podliježu provjerama validacije i odobrenju izdavatelja kartice. Ako izdavatelj vaše platne kartice odbija ili ne dopušta plaćanje nama, nećemo vam biti odgovorni za odgodu ili neisporuku.

Ako vaše plaćanje kreditnom ili debitnom karticom nije uspješno obrađeno iz bilo kojeg razloga, zadržavamo pravo ponovnog pokušaja obrade plaćanja. Dat ćemo vam najmanje 48 sati obavijesti prije bilo kojeg ponovnog pokušaja za obradu plaćanja slanjem e-pošte na adresu e-pošte koju ste nam pružili. Ako ne želite da ponovno pokušamo obraditi plaćanje, morate otkazati narudžbu u roku od 48 sati od nas slanje ove e-pošte.

Dopuštamo vam da koristite šifre popusta isključivo na uvjete i uvjete na koje su izdane, a između ostalog mogu uključivati pojmove koji se odnose na vašu prihvatljivost da ih koristite i maksimalnu vrijednost narudžbe. Molimo vas da se upoznate s ovim uvjetima i uvjetima prije nego što naručite dok zadržavamo pravo odbijanja ili otkazivanja bilo koje narudžbe koje nisu u skladu s ovim uvjetima čak i ako je vaša kreditna ili debitna kartica naplaćena. Ako postoji neusklađenost između uvjeta i uvjeta na kojima su izdane šifre popusta i ovih uvjeta i uvjeta, prevladavaju uvjeti i uvjeti za popust. Primjerak uvjeta i uvjeta kod popusta može se dobiti putem slanja pošte ili telefoniranja predstavnicima službe za korisnike na:

Adresa e-pošte: customer.experience@thehutgroup.com

11. Intelektualno vlasništvo

Sadržaj web-mjesta zaštićen je autorskim pravima, žigovima, bazama podataka i drugim pravima intelektualnog vlasništva te potvrđujete da materijal i sadržaj isporučen kao dio web-mjesta ostaje s nama ili našim davateljima licenci.

Možete dohvatiti i prikazati sadržaj web stranice na zaslonu računala, pohraniti takav sadržaj u elektroničkom obliku na disku (ali ne i bilo koji poslužitelj ili drugi uređaj za pohranu spojen na mrežu) ili ispisati jednu kopiju takvog sadržaja za vlastitu osobnu, nekomercijalnu uporabu , pod uvjetom da zadržite netaknute sve i sve obavijesti o autorskim pravima i vlasničkim Inače ne možete reproducirati, mijenjati, kopirati ili distribuirati ili koristiti u komercijalne svrhe bilo koji materijal ili sadržaj na web-stranici.

12. Ograničenje odgovornosti

Isporuka robe

(a) Podložno klauzuli 14 (b), ako se ne pridržavamo ovih uvjeta, odgovorni smo vam samo za gubitke koje patite kao rezultat našeg neispunjavanja obveza (bilo da se radi o ugovoru, o kršenju (uključujući nepažnje), povredi zakonske obveze ili na neki drugi način) koji su može se vidjeti posljedica takvog neuspjeha.

(b) ništa u ovim uvjetima ne isključuje niti ograničava našu odgovornost za:

(i) smrt ili osobna ozljeda uzrokovana našim nemarom;

II. prijevara ili lažno predstavljanje;

III. svako kršenje obveza koje podrazumijevaju dio 12 zakona o prodaji robe 1979 ili odjeljak 2 zakona o isporuci dobara i usluga 1982;

IV. neispravni proizvodi u okviru zakona o zaštiti potrošača 1987; Ili

(v) sva namjerna kršenja ovih uvjeta koja bi vam mogla ovlastiti raskid ugovora; Ili

Vi. bilo koje drugo pitanje za koje bi bilo nezakonito da isključimo ili pokušamo isključiti našu odgovornost.

Korištenje web stranice

Web-stranica se pruža na "kao što je" i "kao raspoloživa" osnova bez ikakvog predstavljanja ili odobravanja i ne dajemo nikakva jamstva, bilo izričita ili implicitna, u odnosu na njega i njegovu uporabu. Prihvaćate da ne možemo jamčiti i ne možemo biti odgovorni za sigurnost ili privatnost web-mjesta i sve informacije koje ste vi pružili. Morate snositi rizik povezan s uporabom interneta.

Dok ćemo pokušati osigurati da je materijal uključen na web stranici ispravan, ugledan i visoke kvalitete, ne možemo prihvatiti odgovornost ako to nije slučaj. Nećemo biti odgovorni za pogreške ili propuste ili za rezultate dobivene uporabom takvih informacija ili za bilo kakve tehničke probleme koje možete doživjeti s web-stranicom. Ako smo obaviješteni o bilo kakvim netočnosti u materijalu na web stranici pokušat ćemo to ispraviti čim razumno možemo.

Konkretno, odričemo se svih obveza u vezi sa sljedećim:

nekompatibilnost web-mjesta s bilo kojom vašom opremom, softverom ili telekomunikacijskim vezama;

tehničkih problema, uključujući pogreške ili prekidi web stranice;

neprikladnost, nepouzdanost ili netočnost web stranice; I

neuspehe web stranice da zadovolji vaše zahtjeve.

U punoj mjeri dopuštenu primjenjivim zakonom, slažete se da nećemo biti odgovorni vama ili bilo kojoj trećoj strani za eventualne posljedične ili slučajne štete (koji uvjeti uključuju, bez ograničenja, čisti gospodarski gubitak, gubitak profita, gubitak poslovanja, gubitak očekivane uštede, potrošene rashode, gubitak privatnosti i gubitak podataka) ili bilo koje druge neizravne, posebne ili kaznene štete koje proizlaze iz ili su povezane s vašom uporabom web-mjesta.

13. Otpremnina

Ako se bilo koji dio uvjeta smatra nezakonitim, nevažećim ili iz bilo kojeg razloga neprovedivim, onda se ta odredba smatra odvojivom iz ovih uvjeta i ne utječe na valjanost i izvršivost svih preostalih odredbi uvjeta.

14. Odricanje od odgovornosti

Nikakvo odricanje od strane nas neće se tumačiti kao odricanje od bilo kakvog nastavka ili uspjeha bilo kakve odredbe.

15. Cjelokupni sporazum

Ovi uvjeti čine cjelokupnu osnovu bilo kojeg sporazuma koji je postignut između vas i nas.

16. Zakon i nadležnost

Ovi uvjeti uređuju se i tumacene u skladu sa zakonima Engleske i Walesa, a sve sporove će odlučiti samo engleski sudovi.

17. Myprotein online nadmašivanje cijena

Mora biti ista kvaliteta sastojaka

Mora biti u Ujedinjenoj Kraljevini.

Moramo biti u mogućnosti potvrditi ponudu

Proizvod mora biti u skladištu i spreman za otpremu tog dana na nižoj cijeni stranice. Zaostale narudžbe neće biti uparene i ne odgovaraju cijenama na predmete koji su izvan zaliha

Proizvod mora biti novi proizvod, a ne stavka poravnanja i nije smanjena zbog oštećenja ili zastarjenja

Ostali kuponi i Promo kodovi ne mogu se koristiti s cijenama podudaranja

Cijena mora biti dovršena prije nego što naručite proizvod od nas. Zahtjevi u vezi s cijenom neće se usporediti retrospektivno

Zadržavamo pravo isključiti "posebne ponude"

Cijena može pobijediti samo pojedinačne proizvode, a ne kombinaciju proizvoda

Tvrtka mora biti trgovanje za najmanje 6 mjeseci i može uzeti online plaćanja inače će se ostaviti na našu diskreciju

Mora biti kao-za-poput (veličine, okusa i kvalitete). Pro rata cijena otkucaja su strogo na našoj diskreciji.

Zadržavamo pravo na to da ne možemo pobijediti ako osjećamo da meč nije usporediv i pošten.

Zadržavamo pravo uklanjanja ove usluge u bilo kojem trenutku bez obavijesti

Mi smo u mogućnosti da ne nadmašimo cijenu proizvoda od trećih strana dobavljača

Naša odluka je konačna

18. Recenzije

Ako podnesete recenziju, dajete nam neekskluzivno, trajno, neopozivo i potpuno podlicencirano pravo na korištenje, reprodukciju, izmjenu, prilagodbu, objavljivanje, prevođenje, stvaranje izvedenih radova iz, distribuiranje i prikazivanje takvog sadržaja tijekom cijelog svijetu u bilo kojem mediju.

Vi odobravate Myprotein i njegov licencni nositelj vidi pravo da koristi ime koje ste podnijeli u vezi s takvim sadržajem, ako to odaberu.

Pristajete odreći se prava na to da vas se identificira kao autora takvog prigovora i vaše pravo na prigovor na pogrdno postupanje s takvim sadržajem.

Pristajete na obavljanje svih daljnjih djela potrebnih za usavršiti bilo koje od aboverights koje ste odobrili Myprotein, uključujući izvršenje djela idokumenti, na zahtjev Myprotein.

Vi zastupate i jamčite da posjedujete ili na drugi način kontrolirate sva prava na sadržaj koji proknjižite; , kao i na dan kada se sadržaj ilimaterijal podnosi Myprotein:

Sadržaj i materijal je točan;

Uporaba sadržaja i materijala koji opskrbljuju ne krši nikakve primjenjive smjernice Myprotein i neće uzrokovati ozljedu bilo koje osobe ili subjekta (uključujući da sadržaj ili materijal nije klevetnički). Pristajete na odštetu Myprotein za sve tvrdnje koje je donijela treća strana protiv Myproteinarizacije iz ili u vezi s kršenjem bilo kojeg od tih jamstava.

Dobitnici promocije će biti obaviješteni e-poštom.

19. Sva natjecanja

Zadržavamo pravo izmijeniti ove uvjete bez prethodne obavijesti s vremena na vrijeme.

Ta će se pravila smatrati uključenima u svako tržišno natjecanje, osim u mjeri u kojoj svaka specifična uputa u tržišnom natjecanju pruža drugačije.

Smatrat će se da su unošenje sudionika u konkurenciji pročitali i razumjeli ove uvjete i da će ih oni obvezati. Sve naše odluke će biti konačne i obvezujuće i nijedna korespondencija neće biti unesena.

Svaka osoba koja je zaposlenik ili član neposredne obitelji zaposlenika bilo koje tvrtke Hut Group ili bilo koje druge osobe koja je izravno povezana s organizacijom bilo kojeg određenog tržišnog natjecanja ne ispunjava uvjete za sudjelovanje.

Natjecanja su otvorena samo stanovnicima Ujedinjene Kraljevine (isključujući Sjevernu Irsku).

Svi sudionici moraju biti stariji od 18 godina, osim ako se ne navede ili implicira bilo koja druga Dobna ograničenja. Sudionici bi trebali, ako su mlađi od 18 godina, dobiti dopuštenje od svog roditelja ili skrbnika.

Svi unosi moraju biti primljeni do datuma zatvaranja navedenog u konkurenciji. Odgovori će biti uneseni nakon podnošenja. Nijedna odgovornost neće biti uzeta za bilo kakve odgovore koji su pogrešno usmjereni, izgubljeni iz tehničkih ili drugih razloga ili primljeni nakon datuma zatvaranja.

Zadržavamo apsolutno pravo na diskvalificiranje bez prethodne najave bilo kakve unose u bilo koju konkurenciju za koju smatramo da su koristili nepravilno tehničko sredstvo za ulazak i/ili vjerujemo da je prijevara.

Sudionici su odgovorni za svoje troškove pristupa kompjuterske mreže.

Nećemo biti odgovorni ni za kakvu odgovornost za: (i) svaki neuspjeh pobjednika ili bilo kojeg sudionika da poštuje ove uvjete i odredbe; II. svaki poremećaj, kašnjenje ili pogrešno usmjeravanje unosa; ili (III) bilo koji poslužitelj, sustav ili mrežni kvar, neispravan ili nepristupačnost.

Mi ćemo biti promotor svih natječaja koji podliježu ovim uvjetima i odredbama, osim ako nije drugačije navedeno.

20. Program preporuke

Podložno uvjetima navedenim u nastavku, možete zaraditi "kredit" za korištenje na ovom web-stranici tako što ćete nam uputiti novog klijenta putem našeg programa za preporuku tako što ćete dijeliti vezu s referiranjem i/ili referentni kôd koji vam pružamo ("shema preporuka"). Možete sudjelovati samo kao "preporuka" u ovom programu upućivanja ako ste prethodno postavili narudžbu na web-stranici.

Novi kupac je fizička osoba koja prethodno nije naručila s nama ("Sudac"). Ako sudac ima račun na web-stranici, ali prethodno nije postavio narudžbu na web-stranici, onda imaju pravo sudjelovati u programu preporuke putem "veze s upućivanjem". Ako sudac već ima račun na web-stranici, onda neće moći sudjelovati u programu preporuke koristeći "referentni kôd" (bez obzira na to jesu li prethodno postavili narudžbu).

Ako je sudac kliknuo putem vaše preporuke link popust kod automatski će se primijeniti prilikom odjave. Ako sudac koristi referentno kod, sudac mora unijeti ovu šifru prilikom odjave.

Kako bi se izbjegla sumnja, svaki kredit koji se generira iz programa upućivanja može se potrošiti samo na web-stranici, a ni vi ni sudac ne možete primati bilo kakvu uplatu u odnosu na kredit. Kredit nije otkupan za gotovinu. Kredit koji stoji na vašem računu sheme preporuke nije prenosiv na bilo koji način.

Primjenjivi kredit primit ćete na račun 24 sata nakon slanja naloga suca. Ako sudac otkaže svoj nalog iz bilo kojeg razloga u roku od 3 dana od njegovog slanja, nećete se kvalificirati za bilo kakav kredit. Dobit ćete svoj kredit u zadanom valuti web stranice.

Svaki kredit koji se obračunat kroz program upućivanja koji nije korišten u roku od 12 mjeseci od datuma obračuna istječe.

Sudac mora postaviti narudžbu s vrijednošću najmanje minimalne vrijednosti kako je navedeno na web-stranici s vremena na vrijeme.

Svi diskontirani proizvodi i Pretplatnički proizvodi isključeni su iz programa preporuke. Ako sudjelujete u programu preporuke, nećete moći sudjelovati u bilo kakvim partnerskom programu, ponudama za povratak novca i/ili drugim promocijama ove prirode.

Možemo, po vlastitom nahođenju, povući vaš kredit nastao iz programa preporuke u bilo kojem trenutku ako vjerujemo ili sumnjamo da je vaše korištenje programa preporuke lažno, obmanjujuće ili suprotno ovom terminu.

21. Poklon vaučeri

Myprotein Gift vaučer može se koristiti za kupnju bilo koje stavke prodane od strane www.myprotein.com. Naši uvjeti i uvjeti [http://www.myprotein.com/customer-services/terms-and-conditions.list], zajedno s uvjetima i uvjetima u nastavku, primjenjuju se na kupnju vašeg poklon vaučer. Možete ga poslati u obitelj i prijatelje ili ga ispisati kako biste im dali osobno. To je savršen način za dati dar kada ne znate što kupiti!

Što je Myprotein Gift vaučer?

Bon Myproteini je dostupan u £10, £25 i £50 denominacije i omogućuje vam da dati dar kada ne znate što kupiti. Gift Vaučeri se izdaju putem e-maila koristeći elektronički kupon koji se može otkupiti u blagajni kupiti bilo koji proizvod na www.myprotein.com.

Kako mogu naručiti poklon bon?

Poklon vaučer možete dodati u košaru za kupovinu kao i bilo koji drugi proizvod odabirom gumba "Dodaj u košaru" na kartici "Kupi sada". Zatim nastavite s blagajni da dovršite narudžbu. Ako želite kupiti više od jednog vaučera, možete povećati količinu artikla na stranici košara ili se vratiti na odgovarajuću stranicu proizvoda za poklon vaučer i dodati više stavki u košaru. Također možete kupiti druge proizvode u isto vrijeme kao i stavljajući svoju narudžbu za poklon bon (s). Gift Vaučeri su cijenjeni i izdane u GBP £. Popust šifre ne mogu se koristiti prilikom kupnje poklon vaučer.

Kako ću primiti poklon bon?

Nakon što je vaša narudžba obrađena, a mi smo preuzeli plaćanje, vi ćete biti e-poštom elektronički poklon vaučer kod na e-mail adresu na kojoj se također šalje potvrda e-pošte potvrde narudžbe. Nećete dobiti ništa u postu za Gift vaučere koje naručite.

Kako dati poklon bon primatelju?

Nakon što ste primili elektronički poklon vaučer kod možete proslijediti na ovu e-poštu primatelju poklona, ili možete ispisati vaučer i dati im ih. Gift vaučeri vrijede 12 mjeseci od datuma kupnje.

Ja sam primatelj poklon vaučer, kako ga otkupiti?

Gift vaučeri mogu se koristiti za kupnju bilo kojeg proizvoda na www.myprotein.com. Odaberite stavke koje želite naručiti i dodajte ih u košaru. Da biste primijenili poklon vaučer, unesite elektronički kôd kupona koji ste primili u okvir "popust kod" i kliknite gumb "Dodaj". To će zatim primijeniti vaučer na vašu narudžbu. Onda nastavite do blagajne kao i obično.

Koja su ograničenja?

Možete koristiti samo jedan Bon po narudžbi i nijedna promjena neće biti izdana ako se puna vrijednost vaučera ne koristi u nalogu.

Gift voucheri vrijede 12 mjeseci od datuma kupnje tako da provjerite jeste li se sjećali otkupiti poklon vaučer na vrijeme.

Gift Vaučeri se mogu koristiti samo na www.myprotein.com.

Gift Vaučeri su cijenjeni i izdane u GBP £.

Ne možete koristiti svoj poklon vaučer u kombinaciji s bilo kojim drugim kodom za popust.

Platila sam narudžbu koristeći poklon bon. Što će se dogoditi ako želim vratiti svoju narudžbu?

Za narudžbe koje su vraćeni, povrat će se izdati putem istog načina plaćanja koji se koristi za plaćanje narudžbe. Stoga, ako ste platili ili dio plaćeni, za narudžbu pomoću Myprotein Gift vouchera bilo koji povrat bit će izdan u Gift voucherima na istu vrijednost.

Izgubio sam poklon bon. Što da radim?

Ako ste primatelj Myprotein Gift vouchera upitajte kupca ako još uvijek imaju detalje vašeg koda kupona. Ako nije, zamolite kupca da nas kontaktira putem marketing@myprotein.com kako bi se poklon bon mogao ponovno izdati. Možemo samo ponovno izdati poklon vaučere koji nisu otkupljeni. Za izbjegavanje sumnje, originalni poklon vaučer će biti nevažeći ako smo izdati zamjenu. Izvorni rok valjanosti i dalje će se primjenjivati.

Rizik i gubitak

Rizik od gubitka i naslova za poklon vaučer mora proslijediti kupcu nakon našeg elektroničkog slanja poklon vaučera kupcu ili imenovanom primatelju, ovisno o tome što je primjenjivo. Nismo odgovorni ako je bilo koji poklon bon izgubljen, ukraden, uništen ili korišten bez vašeg dopuštenja.

Prijevara

Imat ćemo pravo zatvoriti račune kupaca i uzeti plaćanje iz alternativnih oblika plaćanja ako je prijevarno dobiven poklon vaučer otkupljen i/ili korišten za nabavu na www.myprotein.com.

Mogu li vratiti svoj poklon bon?

Poklon Vaučeri se ne mogu vratiti ili vratiti, osim u skladu s vašim zakonskim pravima. Vrijednost poklon vaučer ne može se pretvoriti natrag u gotovinu.

23. Ponude za web-stranicu

Maksimalni popust

Maksimalni popust će biti 750kn po narudžbi ako nije drugačije navedeno. Maksimalni popust može varirati ovisno o promociji, ali će biti navedeno ako je drugačije.

Popusti na web-stranica/odabrane artikle

Popust se primjenjuje u košarici, isključujući besplatne darove i druge promotivne predmete. Maksimalna vrijednost popusta i postotak razlikovat će se ovisno o promociji.

Tajni popusti

Popust koji se daje kada su ispunjeni zahtjevi ponude. Maksimalna vrijednost popusta i postotak razlikovat će se ovisno o promociji.

Opadajuće popuste

Postotak popusta povremeno se smanjuje tijekom vremena, kao što je navedeno. Maksimalna vrijednost popusta i postotak razlikovat će se ovisno o promociji.

Bilo/sada cijena

Popust se automatski primjenjuje na proizvode kao što je prikazano na stranicama proizvoda. U nekim slučajevima, bila/sada cijena može stog s ponudom kod, Međutim to ovisi o promociji.

Besplatni darovi

Poklon (e) se automatski dodaje u košaru kada su ispunjeni zahtjevi za ponudom. U nekim slučajevima, darovi moraju biti dodani ručno za košaru tako da će se pružiti dodatne informacije.

Besplatna dostava

Primjenjuje se pri blagajni, popust će biti jednak specifičnim troškovima isporuke zemlje. Dostava u druge zemlje još uvijek može snositi troškove.

Multi-Buy

Popust se primjenjuje na najjeftiniji artikl u košarici koji zadovoljava promotivne zahtjeve.

Iznimke

Poklon vaučeri, vitalni raspon i druge posebno navedene stavke su izuzete od popusta. Zadržavamo pravo izmijeniti popis izuzete proizvoda u bilo kojem trenutku. Samo jedan popust kod može se primijeniti po košarici.