Uvjeti korištenja

Ova pravila i uvjeti ('Uvjeti') predmet su korisnikovog ('vi' ili 'vaša') korištenja stranice WWW.MYPROTEIN.HR ('Stranice') te odnosa korisnika i:

(i) The Hut.com Limited (posluje kao WWW.MYPROTEIN.HR) čije je sjedište registrirano na adresi 5. kat, Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, M90 3DQ; ili

(ii) ako je kupovina odrađena u Američkim Dolarima (USD) ili Kanadskim Dolarima (CAD) a naplata se vrši na teret debitne/kreditne kartice/American Express kartice, s THGPP LLC (posluje kao WWW.MYPROTEIN.HR) čije je sjedište registrirano na adresi 1209 Orange Street, Wilmington, County of New Castle, Delaware, 19801, USA;

(iii) ako je kupovina odrađena u Australskim Dolarima (AUD) a naplata se vrši na teret debitne/kreditne kartice/American Express kartice, s Skincarestore Australia Pty Limited (posluje kao WWW.MYPROTEIN.HR) čije je sjedište registrirano na adresi G01, 38 Atchison Street, St leonards, NSW 2065 Australia;

('mi', 'naš' ili 'nas').

Molimo pročitajte pažljivo uvjete korištenja jer utječu na vaša prava i odredbe pod Zakonom. Ukoliko se ne slažete s uvjetima korištenja, molimo da ne pristupate i ne koristite Stranicu. Ako imate bilo kakvih pitanja vezano uz Uvjete korištenja, molimo da nas kontaktirate.

1. Sporazum

Korištenjem ove stranice slažete se biti povezani sa uvjetima korištenja i dopuštate prikupljanje podataka treće osobe, uključujući i ne ograničavajući se na podatke o vašoj debitnoj ili kreditnoj kartici ili izvještajima koji potvrđuju vaš indentitet u svrhu valjanosti kartice kako bi se odobrila kupnja ili druga pojedinačna transakcija vezana uz vašu karticu.

2. Izmjene i dopune

Zadržavamo pravo na:

 • osvježavanje ovih uvjeta korištenja povremeni, a bilo kakve izmjene i dopune biti će prikladno istaknute na stranici. Vaša je odgovornost provjera ovih izmjena. Izmjene će se primjenjivati nakon obavijesti o izmjenama i dopunama. Ukoliko ne želite prihvatiti izmjene, trebali bi prestati sa korištenjem stranice. Ukoliko nastavite sa korištenjem stranice nakon isteka datuma o obavijesti i početku primjene dopuna i izmjena, vaše daljnje korištenje smatrati će se kao pristanak na izmjene i vazanost uz uvjete korištenja.
 • izmjene ili povlačenje, privremeno ili trajno, ove stranice i svih materijala objavljenih na stranici, bez ili sa djelomičnom obavijesti i potvrđujete da nismo odgovorni za bilo kakve izmjene ili povlačenja sadržaja
 • izmjenu korisničkih indentifikacijskih kodova ili lozinki koje smo vam pružili, bez obzira da li su odabrane sa vaše ili naše strane, u bilo koje vrijeme, ukoliko smatramo da ste pogrešno shvatili korištenje i upotrebu ovih uvjeta korištenja.

3. Registracija

Korištenjem ove stranice, jamčite da ste:

 • zakonski spremni ulaziti u vezujuće ugovore;
 • imate najmanje 18 godina;
 • osobne informacije koje ste pružili prilikom registracije su točne i istinite, potpune i ažurne i ne imitirate ili kopirate neku drugu osobu ili ličnost.

Obavijestiti će te nas odmah po nastalim izmjenama vaših osobnih informacija, putem e-maila, ili telefonski, pozivom našoj korisničkoj službi ili prodajnim predstavnicima:

Tel: 0845 094 9889

4. Politika privatnosti

Sve vaše podatke tretirati ćemo kao povjerljive i korititi ćemo ih u skladu s Politikom privatnosti. Ukoliko bude potrebno, procesuirati ćemo podatke u skladu sa Politikom privatnosti. Upotrebom naše stranice, pristajete na navedeno, te potvrđujete da su vaši podatci točni.

Kada kupujete na našoj stranici, poslati ćemo vam upit o vašim osobnim podatcima, kako bi vas mogli indentificirati, a podatci će biti vezani za vašu email adresu, adresu za slanje računa, adresu za isporuku, kreditnu karticu ili ostale podatke vezane uz plaćanje. Potvrđujemo da će se takvi podaci pohranjivati kod nas, u skladu sa odredbama o privatnosti i zaštiti podataka. 

5. Zaštita vaše sigurnosti

Kako bi osigurali da se vaša kreditna ili debitna kartica ne koristi bez vašeg pristanka ili znanja, obaviti ćemo provjeru vašeg imena, adrese i ostalih osobnih podataka koje ste nam pružili tijekom narudžbe i kupovine proizvoda prema odgovarajućim bazama podataka treće strane.

Rizik od internet prijevare smatramo vrlo ozbiljno. Kako se broj kartica koje služe za prijevaru povećao, ulažemo velike napore kako bi osigurali točnost i ispravnost pruženih podataka. Postoji mogućnost da vas kontaktiramo kako bi obavili dodatne provjere ili zatražimo pomoć vašeg suradnika da nam pomogne u tome. Nećemo tolerirati pokušaje prijevare ili kupovine nevažećim kreditnim karticama, a takvi pokušaji će biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Pristankom na uvjete korištenja ove stranice, pristajete i na moguće provjere prema navedenome. Prilikom ove provjere, vaše osobne informacije bi mogle biti otkrivene trećoj strani, osnosno nadležnoj financijsko kreditnoj instituciji koja bi mogla iste podatke pohraniti. Možete biti sigurni da je to postupak u svrhu potvrde vašeg indentiteta, te da provjera kreditne kartice nije izvršena, a kreditni rejting nije dotaknut ovom provjerom. 

6. Suglasnost

Stranica će biti korištena u skladu i prema zakonom dopuštenim svrhama. Pristajete na korištenje u skladu sa važećim zakonima i regulativama koje isti propisuje vezano za ovu stranicu i korištenje stranice. Pristajete da nećete:

 • objavljivati ili prenositi viruse, crve, trojane ili bilo što drugo kreirano u svrhu ometanja normalnog rada procesa programa ili računala
 • objavljivati ili prenositi putem stranice bilo kakav materijal koji je štetan, uvredljiv ili je opscenog karaktera i
 • pokušavati ostvariti neovlašten pristup našoj stranici, serveru na kojem je smještena naša stranica, računalima ili bazi podataka koje su spojene s našom stranicom. Ne smijete napadati našu stranicu bilo kakvim računalnim napadima.

Nepoštivanjem ovih uvjeta korištenja, kršite zakon te ćemo u skladu s tim poduzeti sve mjere i prijavu istih nepoštivanja uvjeta. Kršenjem pravila i prijavom nadležnim institucijama prestaje i vaše pravo na korištenje naše stranice. Nećemo biti odgovorni za bilo kakve štete nastale navedenim radnjama, virusima u vašim računalima i slično, kao niti zbog vašeg spremanja materijala sa stranice, posjete poveznicama koje su objavljene ili stranici koja je vezana uz istu.

7. Poveznice treće strane

Kao pogodnost našim kupcima, stranica može sadržavati poveznice na druge stranice ili materijale, što nije u našoj kontroli. Za vašu informaciju, nismo odogovorni za sadržaj na tim stranicama, niti imamo mogućnosti modifikacije istih. Nećemo biti odgovorni za bilo kakvu štetu nastalu posjetom tim stranicama, za korištenje tih stranica, kao niti za proizvode koje ste možda kupili na tim stranicama.

8. Narudžbe

Sve narudžbe su podložne dostupnosti. Ukoliko proizvodi nisu dostupni, bit će te obaviješteni putem emaila, te će vam biti ponuđena opcija čekanja da proizvod bude dostupan, ili poništenje narudžbe.

Bilo kakve narudžbe realizirane s vaše strane tretirati će se kao ponuda za kupnju naših proizvoda i kao takve zadržavamo pravo na odbijanje istih. Primate na znanje da bilo kakva automatizirana poruka o vašoj narudžbi koja je poslana s naše strane ne smije biti prihvaćanje za kupovinu proizvoda sa naše stranice. Ugovorom zaključenim s vaše i naše strane određena je kupovina ukoliko teretimo vašu kreditnu/debitnu karticu ili paypal račun, šaljemo proizvode  i o tome vas obavijestimo putem emaila prema zaključenom ugovoru. Ugovor se odnosi samo na one proizvode koji su navedeni u informacijama o ispuruci. Nismo obvezni isporučiti artikle koji nisu navedeni u zasebnoj informaciji o isporuci.

Poduzeti ćemo sve potrebne korake koji su u našim mogućnostima, kako bi sačuvali sve vaše osobne podatke plaćanje učinili potpuno sigurnim, ali ne možemo biti odgovorni za bilo kakvu štetu nastalu zbog treće strane, neovlaštenog korištenja ili korištenja podataka od treće strane.

Artikli na stranici nisu za preprodaju ili distribuciju. Zadržavamo pravo poništenja narudžbe i suspendiranja korisničkog računa ukoliko vjerujemo da je narudžba protivna ovim pravilima. Za proizvode koji su vam isporučeni preuzimate rizik u trenutku primitka istih. Nismo odgovorni ukoliko nam ne pružite točne i potpune podatke za dostavu.

9. Pravila otkazivanja narudžbe

Kada kupujete proizvode kao privatna osoba, molimo da imate na umu da je period za poništenje ugovora 7 dana. Ukoliko otkazujete ugovor;

 

 • dužni ste nas obavijestiti o tome pismenim putem:  The Hut.com Limited (trading as Myprotein), Meridian House, Gadbrook Way, Gadbrook Park, Rudheath, Northwich, Cheshire, UK, CW9 7RA;
 • dužni ste primljene proizvode sačuvati u originalnim pakiranjima i stanju kao u trenutku isporuke. Mi ćemo vas obavijestiti kada ćemo preuzeti proizvode. Preuzimanje će biti u roku 28 dana od dana primitka otkaza vašeg ugovora, a preuzimanje ćemo naplatiti prema važećim tarifama. Alternativno, možete ugovoriti vraćanje proizvoda sa našim djelatnicima, a mi ćemo vam u roku od 30 dana po primitku obavijesti o raskidu ugovora izvršiti povrat novca. 
 • Ukoliko povrat izvršite zbog bilo kojeg drugog razloga, primjerice ako držite da su proizvodi neispravni, provjeriti ćemo povrat i poslati vam ispravne proizvode ili izvršiti povrat novca. Molimo da provjerite upute o povratu proizvoda, te se konzultirate detaljno sa našom korisničkom službom. 0845 094 9889 (između 8 i 18h od ponedjeljka do četvrtka i 9-17h u petak) 

 

10. Cijene i plaćanje

Sve cijene prikazane na web stranici uključuju pdv (koji se primjenjuje) u važećem iznosu i tačni su u trenutku objave na stranici i unošenja u sistem. Ipak, zadržavamo pravo na izmjenu cijena u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti (osim što bilo kakve promjene neće utjecati na narudžbe u vezi s kojim smo Vam poslali otpreme potvrde).

Ako je adresa isporuku u Velikoj Britaniji, dodatntne takse neće biti naplaćene. Međutim, ako je adresa isporuke izvan Ujedinjenog Kraljevstva to može biti predmet obveze plaćanja uvozne carine i taksa (uključujući PDV), koji se naplaćuju kada isporuka stigne u odredišni zemlju. Svaki takav dodatni trošak snosite sami. Morate znati da carinska politika i praksa se razlikuju od zemlje do zemlje. Preporučujemo da kontaktirate lokalni carinski ured radi daljnjih informacija.Plaćanje se može izvršiti bilo kojom važnijom kreditnom ili debitnom karticom ili putem PayPal računa. Plaćanje će se teretiti sa Vašeg računa prije isporuke proizvoda ili pružanja usluga.U rijetkim slučajevima, može se dogoditi da istaknuta cijena prilikom plaćanja nije tačna, a mi isto otkrijemo prije prihvata Vaše narudžbe u skladu sa točkom 9., u tom slučaju nismo dužni prodati proizvod prema cijeni koja je u tom trenutku vidljiva, nego prema onoj koja je važeća u trenutku narudžbe. Mi uvijek nastojimo osigurati da cijene robe prikazane na našoj web stranici su tačne, međutim ponekad se dogode pogreške. Ukoliko otkrijemo pogrešku u cijeni robe koju ste naručili, obavijest ćemo Vas o tome što prije, te Vam ponuditi opciju ponovne potvrde Vaše narudžbe po ispravnoj cijeni ili opciju otkazivanja iste. Ukoliko ste otkazali narudžbu, a već ste platili proizvod (ali on još nije otpremljen), u potpunosti ćemo Vam izvršiti povrat novca.Potvrđujete da je kreditna, debitna kartica ili PayPal račun koji koristite prilikom kupovine Vaš. Sve kreditne /debitne kartice podliježu provjerama valjanosti i odobrenja od strane izdavatelja kartice Ukoliko kartična kuća iz bilo kojeg razloga odbije plaćanje, nećemo biti odgovorni za kašnjenje ili čak izostanak isporuke proizvoda.Ukoliko uplata kreditnom ili debitnom karticom nije uspješno obrađena iz bilo kojeg razloga, zadržavamo pravo da ponovo pokušamo obraditi uplatu. Mi ćemo vam dati obavijest u roku najmanje 48 sati prije bilo kakvog ponovnog pokušaja obrade plaćanja, slanjem e-pošte na adresu e-pošte koju ste nam dali. Ako ne želite da se ponovno pokrene proces plaćanja, morate otkazati narudžbu u roku od 48 sati od našeg slanja ovog e-maila.Dozvoljavamo Vam korištenje kodova za popuste strogo u skladu sa općim uslovima u skladu s kojim su izdani, koja, između ostalih stvari, mogu sadržavati i uslove koji se odnose na Vašu podobnost da ih koristite kao i maksimalnu vrijednost narudžbe. Molimo Vas da se upoznate sa Uslovima korištenja prije Vaše narudžbe kako zadržavamo pravo odbiti ili poništiti sve narudžbe koje ne zadovoljavaju ove uslove, čak i u slučaju kada je Vaša kreditna ili debitna kartica terećena. Ako postoji bilo kakva nedosljednost između ovih uslova i odredbi pod kojima su izdani kodovi za popust prevladt će odredbe i uslovi na temelju kojih su izdani kodovi za popust. Kopiju općih uslova koji uređuju kodove za popust možete dobiti putem e-maila ili telefonskim pozivom predstavnicima službe za korisnike na:

 

 • e-mail adresa: feedback@myprotein.com
 • UK Tel: 0845 094 9889

11. Intelektualno vlasništvo

Sav sadržaj ove stranice zaštićen je Zakonom o autorskom pravu, te ostalim pravima, a istim primate na znanje da su svi materijali sa stranice vlasništvo naše stranice ili treće strane koja nam ustupa prava na korištenje.

Slobodni ste prikazivati stranicu i njezin sadržaj na računalima, elektronskim preglednicima, ali ne na serverima ili bilo kojim uređajima spojenima na mrežu. Ispis jedne kopije sadržaja za osobne potrebe i nekomercijalne svrhe ne uključuju povredu ovog člana. Umnožavanje, spremanje ili objava na bilo koji način sadržaja ove stranice nije dozvoljena. 

12. Ograničenje odgovornosti

Ponuda artikala

 • (a) predmet članka 14. ukoliko ne ispunimo uvjete korištenja, odgovorni smo samo za štetu koja je nastala kršenjem zakonom definiranih odredbi ili nemara.
 • (b) ništa navedeno u ovim uvjetima ne isključuje ili ograničava našu odgovornost za:
 • (i) smrt ili osobnu povredu uzrokovanu našim nehajom
 • (ii) prijevare ili lažnih interpretacija
 • (iii) bilo kakve povrede zakonskih odredbi ili obveza
 • (iv) oštećenih proizvoda pod zaštitom zakona o potrošačima
 • (v) svako namjerno kršenje ovih uvjeta koje daje pravo na raskid ugovora, ili
 • (vi) bilo koja druga činjenica koju smo protuzakonito isključili ili pokušali isključiti svoju odgovornost

Upotreba stranice

Stranica je dostupna u smislu "kao što je" i "dostupno", bez ikakvih tvrdnji i zastupanja, te mi ne jamčimo implicirano ili izričito za njezinu upotrebu. Potvrđujete da shvaćate da ne možemo biti odgovorni za privatnost i sigurnost stranice ili za informacije koje ste pružili. Potrebno je prihvatiti svjesnost o riziku korištenja interneta.

Iako se trudimo da sadržaj na stranici bude točan, kvalitetan i visoke kvalitete, ne možemo prihvatiti odgovornost u slučaju suprotno od navedenog. Nećemo biti odgovorni za pogreške ili nesporazume koje bi mogli iskusiti tijekom korištenja stranice. Ukoliko smo obaviješteni o nepravilnostima, potruditi ćemo se ispraviti to u najkraćem mogućem roku.

Posebno se odričemo odgovornosti u slučaju;

 • nekompatibilnosti stranice sa vašim računalom, programima koje koristite ili telekomunikacijskim vezama
 • tehničkih problema uključujući greške i probleme sa stranicom
 • nestabilnosti, nepouzdanosti ili nesigurnosti stranice
 • da stranica ne zadovoljava vaša očekivanja

Do krajnjih zakonom propisanih granica, slažete se da nismo odgovorni prema vama ili trećoj osobi za bilo kakvu posljedičnu i/ili slučajnu štetu ili bilo koje neizravne, posebne i kažnjive štete koje proizlaze ili su nastale korištenjem stranice.

13. Prekid

Ukoliko neki od ovih uvjeta budu nezakoniti, nevažeći ili iz nekog razloga neprovedivi, uskladiti će se sa ostalim odredbama ili izbrisati, a neće utjecati na provedivost i valjanost ostalih odredbi ovih uvjeta.

14. Odricanje

Odricanje korištenja neće se tumačiti kao odricanje od postupaka počinjenih u kršenju odredbi uvjeta korištenja i bez obzira na odricanje kršenje odredbe će se procesuirati kao takvo. 

15. Cjelokupan Sporazum

Uvjeti o korištenju čine cjelokupan temelj bilo kakvog sporazuma postignutog između korisnika stranice i nas.

16. Zakon i nadležnost 

Ovi uvjeti tumače se u skladu sa RH i svi nesporazumi rješavaju se uz nadležnost Suda u RH.

17. Recenzije

Ukoliko ste nam poslali svoju recenziju proizvoda, jamčite nam pravo na neisključivo, royalty free, trajno i neopozivo korištenje, reproduciranje, modificiranje, prilagodbu, objavu, prevođenje, stvaranje radova iz postojećeg djela, distribuciju i bilo kakav prikaz takvog saržaja na bilo kojem mediju u cijelom svijetu.

Dajete Myprotein-u prava i na korištenje imena koje ste nam poslali u svezi s tim sadržajem, ukoliko to želimo. Odričete se prava da budete navedeni kao autor, kao i prava na prigovore uređenja sadržaja. Slažete se s tim da obavite sve potrebne akcije neophodne za poboljšanje prava ustupljenih prema Myprotein, uključujući i izvršenje djela i dokumentacije na zahtjev Myprotein-a.

Jamčite da ste vlasnik ili da na drugi način kontolirate prava djela koje ste objavili i da je sadržaj na dan objave;

 • točan i ne krši navedene uvjete upotrebe prema Myprotein odredbama za korištenje stranice;
 • neće uzrokovati povrede osobe ili osobnog imena. Slažete se sa nadoknadom štete nastale prilikom evenutalnih nepravilnosti i kršenja bilo kojeg od ovih navoda.

Dobitnici nagrada za najbolju recenziju biti će obavješteni putem emaila.

18. Preporuke prijateljima

U skladu s uvjetima navedenima u nastavku, možete zaraditi 'kredit' za upotrebu na ovoj stranici pozivajući novog kupca/e kroz našu shemu preporuke dijeleći link preporuke i/ ili kod preporuke (u nastavku " shema preporuke"). Vi imate pravo sudjelovati samo kao 'preporučitelj' u ovoj shemi preporuka ako ste prethodno napravili narudžbu na web-stranici. Novi kupac je fizička osoba koja nije prethodno napravila narudžbu ("Preporučeni"). Ako preporučeni ima račun na web stranici, ali nije prethodno napravio narudžbu na web-stranici onda on ima pravo sudjelovati u Shemi proporuka jedino kroz ‘link preopruke'. Ako preporučeni već ima račun na web stranici onda neće biti u mogućnosti sudjelovati u Shemi proporuka pomoću ‘koda preopruke' (bez obzira da li je prethodno napravio narudžbu). Kada Preporučitelj klikne na vaš link preporuke popust će se automatski dodati kod plaćanja. Ako Preporučeni koristi kod preporuke, Preporučeni mora unijeti ovaj kod plaćanja. Radi izbjegavanja svake sumnje, svaki generirani kredit Sheme preporuka može biti potrošen samo na web stranici, te niti Vi niti preporučeni nema pravo na bilo kakvu isplatu bilo koje vrste u odnosu na kredit. Kredit se ne može zamijeniti za gotovinu. Kredit koji stoji na vašem računu sheme preporuka ne može se prenositi na bilo koji način. Preporučitelj će dobiti pimjeren kredit na računu 3 dana nakon što se naručba Preporučenog otpremi. Ako Preporučeni poništi svoju narudžbu iz bilo kojeg razloga u roku od 3 dana od dana narudžbe, nećete dobiti kredit. Primiti ćete kredit u zadanoj valuti cjenika na web stranici. Svaki kredit koji ste zaradili preko Sheme preopruke koji nije iskorišten u roku od 12 mjeseci od datuma kupnje će isteći. Preporučeni mora napraviti narudžbu u vrijednosti od najmanje minimalne vrijednosti koja je navedena na web stranici s vremena na vrijeme. Proizvodi sa pretplate su isključeni iz Sheme preporuka. Ako ste sudjelovali u Shemi preporuka, nećete biti u mogućnosti da sudjelujete u bilo kojoj partnerskoj shemi, ponudama ‘novac natrag’ i/ili bilo kojim drugim promocijama ove prirode. Možemo, prema vlastitom nahođenju, povući vaš generirani kredit iz Sheme preporuka u bilo koje vrijeme ako vjerujemo ili sumnjamo da Vaše korištenje Sheme preopuka je lažno, obmanjujuće ili suprotno ovim uvjetima.

19. Recenzije

Ako pošaljete recenziju, odobravate nam neekskluzivno, bez naknade, trajno, neopozivo i potpuno ne-licencirano pravo za korištenje, reproduciranje, mijenjanje, prilagođavanje, objavljivanje, prevođenje, izradu izvedenih radova iz, distribuiranje i prikazanje tog sadržaja širom svijeta u bilo kojem mediju.

Dopuštate Myproteinu i njenim podlicenciranima pravo korištenja imena koje ste predali u vezi s takvim sadržajem, ako to odluče.

Slažete se da se odričete svog prava da se prepoznate kao autor takvog sadržaja i vaše pravo da se suprotstavite pogrdnom postupanju s takvim sadržajem.

Slažete se da ćete izvršiti sve daljnje akte koji su potrebni za upotpunjenje bilo kojeg od poviše spomenutih prava koje ste dodijelili Myproteinu, uključujući izvršenje djela i dokumenata, na zahtjev Myproteina.

Vi zastupate i jamčite da posjedujete ili na neki drugi način upravljate svim područjima sadržaja koji objavite i to na datum kada je sadržaj ili materijal podnesen Myproteinu:

 • Sadržaj i materijal su točni
 • Korištenje sadržaja i materijala koji isporučujete ne krši bilo koje primjenjive smjernice Myproteina i neće uzrokovati ozljede ni jednoj osobi ili entitetu (uključujući to da sadržaj ili materijal nije klevetnički). Prihvaćate da ćete nadoknaditi Myproteinu za sve tvrdnje podnesene od treće strane protiv Myproteina a da do njih dolazi zbog ili u vezi s kršenjem bilo koje od ovih jamstava.

Dobitnici promotivnih recenzija bit će obaviješteni putem e-pošte.

20. Svi natječaji

Zadržavamo pravo izmjene ovih Uvjeta bez obavijesti s vremena na vrijeme.

Ova će se pravila smatrati uključenima u svako natjecanje, osim u mjeri u kojoj svaka posebna uputa u natjecanju navede drugačije.

Ulaskom u natjecanje smatrati će se da su natjecatelji pročitali i razumjeli ove Uvjete i da se obavezuju po njima. Sve naše odluke bit će konačne i obvezujuće te neće biti moguće nikakve prepiske.

Svatko tko je zaposlenik ili član neposredne obitelji djelatnika bilo koje tvrtke The Hut Group ili bilo koje druge osobe koje su izravno povezane s organizacijom bilo kojeg natjecanja, ne mogu sudjelovati.

Natjecanja su otvorena samo za stanovnike Hrvatske.

Svi sudionici moraju biti u dobi od 18 godina ili više, osim ako nije navedeno bilo koje drugo dobno ograničenje. Sudionici bi, ukoliko su mlađi od 18 godina, trebali dobiti dopuštenje unaprijed od roditelja ili skrbnika.

Sve prijave moraju biti zaprimljene do datuma zatvaranja navedenog u natječaju. Odgovori će biti upisani nakon podnošenja. Nema odgovornosti za odgovore koji su pogrešno usmjereni, izgubljeni zbog tehničkih ili drugih razloga ili primljeni nakon datuma zatvaranja.

Zadržavamo apsolutno pravo da bez prethodne obavijesti diskvalificiramo bilo kakve prijave na bilo koje natjecanje za koje smatramo da su upotrijebljena nepravilna tehnička sredstva za ulazak i / ili smatramo da su lažne.

Sudionici su odgovorni za troškove pristupa računalnim mrežama.

Nećemo biti odgovorni niti prihvatiti bilo kakvu odgovornost za: (I) bilo kakav neuspjeh pobjednika ili bilo kojeg sudionika da poštuje ove uvjete i odredbe (Ii) bilo kakav poremećaj, kašnjenje ili pogrešno usmjeravanje unosa Ili (iii) bilo kakve kvarove poslužitelja, sustava ili mreže, neispravnosti ili nedostupnosti.

Mi ćemo biti promotor svih natjecanja podložnih ovim uvjetima i uvjetima, osim ako nije navedeno drugačije.

Nagrade

Ako iz bilo kojeg razloga oglašena nagrada nije dostupna, pridržavamo pravo na našu apsolutnu diskreciju da zamijenimo sličnu nagradu ekvivalentne ili veće vrijednosti.

Samo jedna nagrada bit će dodijeljena po kućanstvu.

Novčana ili druga alternativa nagrađenoj nagradi neće biti, a nagrade nisu prenosive.

Obavijest

Ime pobjednika bit će odabrano slučajnim izvlačenjem, nakon datuma zatvaranja, iz svih dobrih primljenih odgovora.

Dobitnik nagrade bit će obaviješten u roku od 28 dana nakon što je pobjednik dobiven.

Molimo dopustite 28 dana za isporuku svih nagrada.

Ako pobjednik natjecanja ne može preuzeti nagradu iz bilo kojeg razloga ili ako dobitnik ne može biti obaviješten nakon što je postignut razumni napor onda možemo raspolagati nagradom kako smatramo prikladnim, bez ikakve odgovornosti prema pobjedniku.

Za svako natjecanje bit će dodijeljena samo jedna nagrada po ulasku / e-adresi. Imena dobitnika biti će dostupna na zahtjev.

Imena pobjednika mogu biti objavljena na našoj web stranici i / ili na našem Facebooku, Twitteru ili bilo kojoj drugoj platformi društvenih medija.

Preuzimanje Nagrada

Nagrade koje uključuju putovanje: (A) Putni aranžmani su odgovornost dobitnika nagrada, osim ako nije drugačije navedeno (B) zadržavamo pravo tražiti pismeno odobrenje roditelja ili staratelja bilo kojeg pobjednika koji je mlađi od 16 godina i tražiti da takav pobjednik izabere suputnika od 18 godina ili više.

Nagrade za natjecanje / ulaznice mogu biti ograničene na određeno doba godine, a ako nije navedeno drugačije, sve se nagrade moraju preuzeti u roku od šest mjeseci od datuma natjecanja.

Tamo gdje će treća strana osigurati nagrade, dobitnik će morati izvršiti sve odgovarajuće ili primjenjive rezervacije ili druge formalnosti izravno s takvim pružateljima usluga. Nećemo imati nikakvu odgovornost za djela / postupke bilo koje druge osobe ili tvrtke.

21. Referentna shema

U skladu s dolje navedenim uvjetima, možete primiti "kredit" za upotrebu na ovoj web stranici upućujući nam novog kupca putem naše sheme preporuke dijeljenjem preporuke Vezu i / ili šifru preporuke koju vam pružamo ("Referral Shema"). Imate pravo sudjelovanja kao "preporučitelj" u ovoj Referal shemi ako ste prethodno napravili narudžbu na web stranicu.

Novi klijent je fizička osoba koja dosad nije postavila narudžbu prema nama ("Referee"). Ako Referee ima račun na web stranici, ali nije prethodno napravio/la narudžbu na web stranici, tada ima pravo sudjelovati u shemi preporuke samo putem "linka za preporuku". Ako Referee (Preporučeni) već ima račun na web stranici, tada neće biti u mogućnosti sudjelovati u shemi preporuke pomoću "referalnog koda" (bez obzira na to je li prethodno napravio narudžbu).

Ako je Referee kliknuo putem vašeg referal linka, popustni kôd automatski će se primijeniti prilikom naplate. Ukoliko Referee koristi kôd preporuke, mora unijeti taj kôd pri naplati.

Radi izbjegavanja sumnje, bilo koji kredit generiran iz Referalne sheme može se potrošiti samo na web stranici i ni ti vi ni ti Referee nemate pravo primati bilo kakvu isplatu za kredit. Kredit se ne može zamijeniti za gotovinu. Kredit koji stoji na vašem računu preporuke nije prenosiv na bilo koji način.

Primljeni bonus ćete dobiti na vašem računu 24 sata nakon slanja narudžbe Preporučene osobe. Ako Preporučeni iz bilo kojeg razloga otkaže narudžbu u roku od 3 dana od isporuke, nećete se kvalificirati za bilo kakav kredit. Dobit ćete svoj aktivacijski kod u roku od 24 h.

Svi bonusi prikupljeni kroz shemu preporuka koji nisu korišteni u roku od 12 mjeseci od datuma obračuna istječu.

Referee (Preporučeni) mora postaviti narudžbu minimalne vrijednosti navedene na web stranici s vremena na vrijeme.

Svi sniženi proizvodi i pretplatni proizvodi isključeni su iz referentne sheme. Ako sudjelujete u Referalnom programu nagrađivanja, nećete moći sudjelovati u programima povezanima s ambasadorstvom, ponudama za povrat novca i / ili bilo kojim drugim promocijama ove naravi.

Možemo, s našim Isključivo diskrecijskim pravom, povući kredit koji se generira iz Referalne sheme u bilo kojem trenutku ako smatramo ili sumnjamo da je vaša upotreba upućene sheme lažna, obmanjujuća ili suprotna našim uvjetima.

22. Ponude na Stranici

Back to top