40% POPUSTA NA GOTOVO SVE | KOD: HRFLASH
BESPLATNA DOSTAVA PRI KUPNJI OD 50€

Pravila o zaštiti privatnosti za Myprotein

Myprotein je posvećen zaštiti privatnosti našeg klijenta. Uzmite vremena da pregledate ovu obavijest koja objašnjava koje podatke prikupljamo o vama, kako ga koristimo i vaša prava. THG Nutrition Limited ("Myprotein", "mi" ili "nas") je kontroler podataka o osobnim podacima prikupljenih putem ili u vezi s Myprotein i bilo kojom pridruženom aplikacijom ("stranica").

Koje osobne podatke prikupljamo o vama?

Mi prikupljamo osobne podatke od vas kada nam ih pružite izravno i putem vašeg korištenja web stranice. Te informacije mogu uključivati:

Informacije koje nam pružite kada upotrebljavate našu web-stranicu (npr. vaše ime, kontaktne podatke, spol, recenzije proizvoda i sve informacije koje dodate profilu vašeg računa);

Informacije o transakciji i naplati, ako kupujete od nas ili upotrebljavate našu web-stranicu (npr. detalji o kreditnoj/debitnoj kartici i informacije o isporuci);

Zapisi o vašim interakcijama s nama (npr. ako se obratite našem timu za korisnike, komunicirate s nama na društvenim mrežama);

Informacije koje nam pružite kada se pridružite natjecanju ili sudjelujete u anketi;

Informacije koje se prikupljaju automatski, koristeći kolačiće i druge tehnologije praćenja (npr. koje ste stranice pogledali i jeste li kliknuli na vezu u jednoj od naših ažuriranja e-pošte). Također možemo prikupljati informacije o uređaju koji koristite za pristup našoj web stranici; I

Ostale informacije potrebne za poslovanje web-stranice, na primjer, možemo pristupiti vašoj lokaciji ako nam date svoj pristanak.

Ako također kupite u jednoj od naših trgovina, možemo kombinirati informacije koje nam dajete u trgovini (npr. ako kupite ili se pridružite našem mailing popisu u trgovini) s prethodno navedenim informacijama.

Za što koristimo ove osobne podatke?

Ovisno o tome kako upotrebljavate našu web-stranicu, vaše interakcije s nama i dozvole koje nam dajete, svrhe za koje koristimo vaše osobne podatke uključuju:

Da biste ispunili narudžbu i održali svoj internetski račun.

Za upravljanje i odgovaranje na upite ili pritužbe našem timu za korisnike.

Da biste web-stranicu prilagodili vama i pokazali vam sadržaj, mislimo da ćete vas najviše zanimati, na temelju podataka o vašem računu, povijesti kupnje i aktivnosti pregledavanja.

Za poboljšanje i održavanje web stranice, i praćenje njene upotrebe.

Za istraživanja tržišta, primjerice, možemo vam se obratiti za povratne informacije o našim proizvodima.

Za slanje marketinških poruka i prikazivanje ciljanog oglašavanja, gdje imamo vaš pristanak ili je to inače dopušteno.

U sigurnosne svrhe, istraživati prijevaru i gdje je to potrebno kako bismo zaštitili sebe i treće strane.

Kako bi se uskladili s našim pravnim i regulatornim obvezama.

Na temelju zakona o zaštiti podataka oslanjamo se na sljedeću pravnu osnovu za obradu vaših osobnih podataka:

Budući da je obrada neophodna za obavljanje ugovora s vama ili poduzimati korake prije ulaska u ugovor s vama (npr. gdje ste izvršili kupnju s nama, koristimo vaše osobne podatke za obradu plaćanja i ispunjavanje vaše narudžbe).

Budući da smo dobili vaš pristanak (npr. gdje nam se obratite s upitom, gdje dodajete neobavezne podatke u profil vašeg računa ili ako pristajete na primanje marketinga od nas).

Budući da je u našim legitimnim interesima kao davatelja e-trgovine održavati i promicati naše usluge. Uvijek se trudimo znati i razumjeti više o našim klijentima kako bismo ponudili najbolje proizvode i iskustvo korisnika. Informacije o vama upotrebljavamo za prilagodbu vašeg prikaza web-mjesta, kako bismo ga učinili zanimljivijim i relevantnijim u pogledu proizvoda i ponuda na prikazu.

Naša web-stranica može vam omogućiti mogućnost dodavanja dodatnih informacija profilu vašeg računa, kao što su informacije o tipu tijela, vrsti kože, vrsti kose, stanju kose, režimu obuke, ciljevima performansi, visini i težini. Ove informacije tretirate s posebnom osjetljivošću, kao što razumijemo, može otkriti informacije o vašem zdravlju ili etičnosti, na primjer. Ne morate nam dati te informacije , a možete ih izbrisati ili ažurirati u bilo kojem trenutku.

Marketing

Volimo komunicirati s našim kupcima i tako, ovisno o vašim marketinškim preferencijama, možemo koristiti vaše osobne podatke za slanje marketinških poruka e-poštom, telefonom ili poštom. Neke od tih poruka mogu biti prilagođene vama, na temelju vaše prethodne aktivnosti pregledavanja ili kupnje i drugih informacija koje držimo o vama.

Ako više ne želite primati marketinške komunikacije od nas (ili se želite ponovno uključiti!), možete promijeniti svoje preferencije u bilo kojem trenutku tako da nas kontaktirate (detalji u nastavku), kliknete na vezu "Otkaži pretplatu" u bilo kojoj e-pošti ili ažurirate postavke na vašem računu. Ako poništite pretplatu na marketing, Napominjemo da vas još uvijek možemo kontaktirati s porukama o uslugama s vremena na vrijeme (npr. potvrde narudžbe i isporuke te informacije o vašim pravnim pravima).

Oglase za našu web-stranicu možete vidjeti i na internetskim stranicama trećih strana, uključujući na društvenim medijima. Ti oglasi mogu biti prilagođeni korištenju kolačića (koji prate vašu web-aktivnost, tako da nam omogućuju posluživanje oglasa kupcima koji su posjetili našu web-lokaciju). Ako vidite oglas na društvenim mrežama, to može biti zato što smo sudjelovali u društvenoj mreži kako bismo pokazali oglase našim kupcima ili korisnicima koji odgovaraju demografskom profilu naših kupaca. U nekim slučajevima to može uključivati dijeljenje adrese e-pošte s društvenom mrežom. Ako više ne želite vidjeti prilagođene oglase, možete promijeniti postavke kolačića i privatnosti u pregledniku i web-mjestimatrećih strana .

S kime dijelimo ove osobne podatke?

Osobne podatke kupaca dijelimo s trećim stranama u sljedećim okolnostima:

S drugim tvrtkama u našoj grupi tvrtki, koliko je potrebno za upravljanje web stranicom.

Uz naše dobavljače i pružatelje usluga koji rade za nas, npr. procesori plaćanja i dostave.

S našim profesionalnim i pravnim savjetnicima.

S trećim stranama koje su uključene u sprečavanje i otkrivanje prijevara.

S provedbom zakona ili drugim državnim vlastima, npr. da prijave prijevaru ili kao odgovor na zakonit zahtjev.

U slučaju da prodajemo bilo koju poslovnu imovinu, osobni podaci naših kupaca mogu se otkriti potencijalnom kupcu. U tom ćemo slučaju napraviti razumne pokušaje kako bismo osigurali da će kupac biti vezan uvjetima ove politike privatnosti.

U suprotnom, ako imamo vaš pristanak ili je to legalno dozvoljeno.

Skladištenje i zadržavanje

Koristimo pružatelje usluga na temelju cijelog svijeta. Stoga se vaši osobni podaci mogu obrađivati u zemljama izvan Europe, uključujući u zemljama u kojima možete imati manje pravnih prava u odnosu na vaše podatke nego u lokalnim zakonima. Ako prenesemo osobne podatke izvan Europskog gospodarskog prostora, bit ćemo, kako je propisano primjenjivim zakonom, osigurati da su vaša prava na privatnost adekvatno zaštićena odgovarajućim zaštitnim mjerama, osobito s standardnim ugovornim klauzulama EU-a. Obratite nam se ako želite više informacija o tim zaštitnim mjerama.

Vaše osobne podatke zadržat ćemo onoliko dugo koliko nam je potrebno za gore navedene svrhe, pa će to razdoblje varirati ovisno o vašoj interakciji s nama. Na primjer, gdje ste napravili kupnju s nama, imat ćemo zapis o vašoj kupnji za razdoblje potrebno za fakturiranje, porez i jamstvo. Također možemo imati evidenciju dopisivanja s vama (na primjer, ako ste se žalili na proizvod) onoliko dugo koliko je potrebno da nas zaštitite od pravne tvrdnje. Gdje više nemamo potrebu zadržati vaše podatke, mi ćemo ga izbrisati. Napominjemo da ćete, kada se poništite pretplatu na naše marketinške komunikacije, zadržati evidenciju vaše adrese e-pošte kako bismo se osigurali da vam ne šaljemo marketinške e-poruke u budućnosti.

Sigurnost

Ovu web-stranicu osigurava šifriranje podataka prilikom napuštanja web-mjesta. Taj proces uključuje pretvorbu podataka ili podataka u kôd kako bi se spriječio neovlašteni pristup. Ovo web-mjesto slijedi ovaj postupak i zapošljava sigurne metode za osiguravanje zaštite svih transakcija kreditnih i debitnih kartica. Metode šifriranja kao što su SSL koriste se za zaštitu korisničkih podataka kada su u tranzitu na i s ovog web-mjesta preko sigurnog komunikacijskog kanala.

Dok radimo sve što je u našoj moći kako bismo osigurali da su osobni podaci zaštićeni u svakom trenutku s naše stranice, ne možemo jamčiti sigurnost i integritet informacija koje su poslane na naše web-mjesto.

Djeca

Naša stranica nije namijenjena i ne smiju ju koristiti djeca mlađa od 18 godina. Ne prikupljamo svjesno osobne podatke djece mlađe od 18 godina.

Kolačići

Naše web-stranice koriste kolačiće i slične tehnologije kako bi na tvoj web-stranici pružili određenu funkcionalnost, razumjeli i izmjerili njenu izvedbu te pružili ciljanu reklamu. Dodatne informacije o kolačićima koje koristimo i izmjenama postavki kolačića potražite u odjeljku naša pravila o kolačićima.

Vaša prava

Imate određena prava u pogledu vaših osobnih podataka, uključujući pravo pristupa, prenosivosti, ispravnosti i zahtijevanju brisanja vaših osobnih podataka.

Također imate pravo prigovora na vaše osobne podatke koji se koriste u određene svrhe, uključujući i slanje marketinga. Za više detalja o odustajanju od marketinga pogledajte "marketing".

Pridržavat ćemo se svih zahtjeva za ostvarivanje vaših prava u skladu s primjenjivim zakonom. Međutim, imajte na umu da postoji niz ograničenja za ta prava i da možda postoje okolnosti u kojima se ne možemo pridržavati vašeg zahtjeva. Da biste napravili bilo kakve zahtjeve u vezi s vašim osobnim podacima ili ako imate pitanja ili nedoumice u vezi s vašim osobnim podacima, obratite nam se pomoću detalja u nastavku. Također imate pravo kontaktirati svoje lokalno nadzorno tijelo za zaštitu podataka.

Kontaktirajte nas

Ako imate ikakvih upita o bilo kojem aspektu naše politike privatnosti, obratite nam se na detalje u nastavku:

Telefon: 0161 8131481

E-pošta: customer.experience@thehutgroup.com

Adresa: Korisnička usluga, Meridian House, Gadbrook Park, Cheshire, CW9 7ra

Zadnje ažuriranje 28/02/2022