Privatnost i sigurnost

Cend Limited (t/a myprotein) (Mi) obvezni su poštivati i štititi vašu privatnost.

Ove odredbe (zajedno sa uvjetima korištenja kao i ostalim dokumentima vezanim uz navedeno) postavljaju bazu po kojoj prikupljamo vaše osobne podatke koje nam pružite i biti će procesuirani s naše strane. Molimo pročitajte pažljivo ove odredbe kako bi razumjeli naše namjere u svezi vaših osobnih podataka i način na koji ih namjeravamo koristiti. Za potrebe Data Protection Act 1998 (the Act), kontrolor podataka je Cend Limited (t/a myprotein.co.uk) koji je registriran na adresi Meridian House, Gadbrook Park, Rudheath, Cheshire, CW9 7RA.

Informacije koje bi mogli prikupiti o vama

Moguće je da ćemo prikupiti i obraditi sljedeće podatke o vama:

 • informacije koje ostavite prilikom ispunjavanja formi na www.myprotein.com (našoj stranici). To uključuje informacije koje ste nam ponudili prilikom registracije na našu stranicu, upisivanjem kroz naše servise, objavom materijala ili zahtjevima za druge usluge. Također, mogli bi zatrebati vaše informacije kada sudjelujete u natjecanjima ili promotivnim akcijama koje sponzorira Cend Limited (t/a myprotein.co.uk) (ili bilo koja tvrtka iz grupe), ili kada prijavljujete probleme vezane uz našu stranicu;
 • Ukoliko nas kontaktirate, mogli bi pohraniti prepisku te korespondencije;
 • Možemo vas zatražiti da ispunite anketu, iako niste dužni ispunjavati istu;
 • Detalji transakcije koji se provlače tijekom narudžbe i kupnje proizvoda na našoj stranici, poput vašeg imena, email adrese, adrese za isporuku, broja kreditne ili debitne kartice, te datum njihova isteka;
 • Detalje o posjeti našim stranicama, uključujući ali ne ograničeno podatke o prometu, lokaciji, te ostalim komunikacijskim podacima, i ako se prikupe putem vaše IP adrese.

Možemo prikupljati informacije o vašem racunalu, uključujući i one gdje je dostupna vaša IP adresa, informacija o operativnom sistemu i pregledniku zbog sistemske administracije i prijave ukupnih informacija o korisniku. To su statistički podaci i ne identificiraju pojedinačnu osobu.

KOLAČIĆI

Prikupljamo informacije o našim korisnicima putem prijava na servere, kolačića, formi za narudžbu i natjecanja. Kolačić je datoteka koju vaš preglednik postavlja u vaše računalo kako bi se sačuvali podaci za kasniju uporabu. Informacije koje prikupimo na taj način služe kako bi vas lakše identificirali prilikom iduće posjete stranici, osim u slučaju da modificirate postavke vašeg preglednika i ograničite postavljanje kolačića. Za više informacija o kolačićima koje koristimo na našoj stranici molimo provjerite našu Kolačići stranicu.

GDJE POHRANJUJEMO VAŠE OSOBNE PODATKE

Vaše informacije možda ćemo prenijeti i pohraniti u Chicagu (mjesto van Europskog gospodarskog prostora - EEU). Mogli bi biti procesuirani od strane djelatnika koji su zaposleni izvan EEU a rade za nas ili nekog od naših dobavljača. Ti djelatnici mogli bi biti povezani, između ostaloga, sa ispunjavanjem vaših narudžbi, procesuiranjem vaših plaćanja, pohrani ili obradi podataka. Unošenjem vaših podataka, suglasni ste da iste obradimo i pohranimo. Mi ćemo učiniti sve kako bi vaši podaci bili transferirani sigurno i u skladu s našom politikom privatnosti.

Kupovina na našoj stranici je sigurna. Stranica koristi SSL tehnologiju za šifriranje osobnih podataka poput vašeg imena, adrese i detalja kreditnih kartica. U tom slučaju, informacije koje se prenose između vaših i naših računala ne mogu biti vidljive, a gotovo je nemoguće da ih netko presretne tijekom prijenosa. Transakcije vezane uz debitne i kreditne kartice su sigurne.

Prihvatiti ćemo samo narudžbe koje su koristile SSL tehnologiju-što znači da niti slučajno nećete moći otkriti svoje osobne informacije ukoliko koristite nesigurnu vezu. Svi noviji preglednici podržavaju SSL tehnologiju. Ukoliko iz nekog razloga imate onemogućenu opciju prijenosa podataka putem SSL tehnologije, nećete biti u mogućnosti realizirati narudžbu, sve do trenutka dok ne omogućite opciju

Kako bi bili sigurni da koristite sigurnu opciju i tehnologiju, potražite na dnu vašeg preglednika ikonu malog lokota sa ključanicom. Ta ikona se pojavljuje na svim stranicama gdje unosite svoje osobne podatke (poput informacija o kreditnim karticama)-niti jedna druga stranica neće prikupljati vaše podatke.

Nažalost, prijenos podataka putem interneta nije potpuno siguran. Unatoč tome što ćemo učiniti sve kako bi prijenos podataka bio što sigurniji, ne možemo jamčiti potpunu sigurnost prijenosa podataka do naše stranice. Bilo koji prijenos podataka ipak je rizičan. Jednom kada zaprimimo podatke, koristiti ćemo stroge procese i sigurnosne opcije kako bi sačuvali sve podatke od neautoriziranih i neovlaštenih pristupa.

KORIŠTENJE PRIKUPLJENIH INFORMACIJA

Informacije koje prikupimo o vama koristiti ćemo u slijedeće svrhe:

 • kako bi osigurali da je sadržaj naše stranice prezentiran u najkvalitetnijem smislu za vas i vaše racunalo;
 • kako bi vas informirali o akcijama i novostima koje ste tijekom posjete stranici označili kao vama zanimljive i korisne ili pristali na slanje obavijesti o takvim podacima;
 • kako bi mogli pratiti obveze na koje smo pristali zaključivanjem ugovora izmedu vas i nas;
 • kako bi vam omogučili da sudjelujete u interaktivnim opcijama naše stranice, ukoliko to želite; i
 • kako bi vas obavijestili o izmjenama u našim uslugama.

Ukoliko ste postojeći korisnik, kontaktirati ćemo vas samo putem email obavijesti o proizvodima i uslugama koje ste prethodnim kupovinama i afinitetima označili kao vama zanimljivima.

Možemo upotrijebiti vaše podatke, dopustiti našem timu da se koristi tim podacima kako bi vas obavijestili o novostima za koje smatramo da su u vašem interesu. Ukoliko ne želite da se podaci koriste u te svrhe, molimo da podesite takve opcije korisničkog računa.

Ne otkrivamo informacije o neidentificiranim korisnicima naše stranice oglašivačima, ali možemo im ponuditi novosti na temelju prikupljenih grupnih anonimnih podataka (npr. Da je 100 žena mlađih od 25 godina kliknulo na njihov oglas bilo koji dan). Takve podatke možemo koristiti i u svrhu pomoći marketinškim agencijama kako bi lakše definirali ciljanu skupinu kupaca i prema tome mogli kreirati marketinške kampanje.

OTKRIVANJE VAŠIH INFORMACIJA

Možemo otkriti vaše podatke djelatnicima našeg tima, našoj kompaniji i svim podružnicama iste, kao što je definirano u poglavlju 1159 u UK Companies Act 2006.

Možemo otkriti vaše informacije trećim stranama:

 • u slučaju da kupujemo ili prodajemo posao ili imovinu, u kojem slučaju te informacije možemo dati kupcu ili prodavaču posla ili imovine;
 • ukoliko je Cend Limited i sva imovina i posao prodan trećoj osobi te je s tim i smisao podataka prenesen na treću osobu;
 • ukoliko budemo dužni ili obvezni otkriti te podatke podložno Zakonu ili kako bi se izvršili uvjeti korištenja uz nadležnost zakonske distance, prema klijentima ili nekome drugome. To uključuje i razmjenu podataka sa drugim kompanijama a u svrhu zaštite od prijevare i smanjenja rizika od zlouporabe kreditnih kartica.

VAŠA PRAVA

Imate pravo zatražiti od nas da ne dijelimo vaše podatke u marketinške svrhe. Uobičajena praksa je da vas obavijestimo (prije prikupljanja podataka) ukoliko planiramo koristiti podatke u te svrhe ili ukoliko želimo vaše podatke otkriti trećim osobama u takve svrhe. Takve akcije možete spriječiti ukoliko nas u bilo koje doba kontaktirate na customer.relations@myprotein.com.

Naša stranica bi s vremena na vrijeme mogla sadržavati poveznice na druge stranice, partnerske mreže, oglašivače i partnerske programe. Ukoliko slijedite te poveznice, molimo imajte na umu da te stranice imaju vlastite uvjete korištenja i da se odričemo bilo kakve odgovornosti ili štete nastale tijekom posjete tim stranicama i poveznicama. Molimo vas da provjerite njihove uvjete korištenja prije korištenja tih stranica i poveznica.

Rizik od prijevare putem interneta uzimamo vrlo ozbiljno. S povećanjem tog rizika, poduzimamo sve moguče mjere i provjere tijekom naručivanja i kupovine proizvoda i provjeravamo i već pružene informacije. Postoji mogućnost da vas naknadno kontaktiramo kako bi obavili dodatne sigurnosne provjere i zamolimo vas za suradnju kako bi mogli u potpunosti obaviti sve sigurnosne provjere. Sve transakcije sa namjerom prijevare neće biti tolerirane s naše strane i prijaviti ćemo ih trenutno svim nadležnim distancama.

PRISTUP INFORMACIJAMA

Statut vam daje pravo na uvid u informacije koje smo prikupili o vama. Uvid se izvršava u skladu sa statutom. Svaki zahtjev za uvid u te informacije može biti podložan novčanoj naknadi za uslugu pružanja prikupljenih informacija.

IZMJENE U POLITICI PRIVATNOSTI

Sve izmjene koje će se dogoditi vezano za politiku privatnosti biti će objavljene na ovoj stranici a gdje je potrebno i/ili prikladno biti će poslane i putem email-a.

KONTAKT

Pitanja, komentari i zahtjevi u svezi uvjeta i politike su dobro došli i preporučamo da ih šaljete na customer.relations@myprotein.com.

Back to top