Skip to main content

40% POPUSTA + BESPLATNA DOSTAVA PRI KUPNJI OD 399 KN | Kod: 40HR

Kolačići


Prikupljamo informacije o našim kupcima putem unosa u naš server, kolačića, narudžbi i natjecanja. Kolačići su mali tekstualni dokumenti koji se spremaju na vaše računalo od strane intnernet stranica koje posjećujete. Oni se svugdje koriste s ciljem unaprjeđenja djelovanja stranica i informiranja vlasnika stranica. Informacije prikupljene na ovaj način se mogu koristiti za vašu identifikaciju ako to ne onemogućite u postavkama. Kolačići nikada ne spremaju informacije o vašim kreditnim/debitnim karticama niti lozinkama.


U nastavku teksta je objašnjeno zašto i kako koristimo kolačiće.


Strogo potrebni


Ovi kolačići su nužni korištenje stranice, micanje po njoj i pristup sigurnim zonama stranice. Bez ovih kolačića ne bismo Vam mogli poslužiti usluge poput košarice ili e-plaćanja.


Naziv i Svrha Kolačića


ARPT: Ovo je tehnički kolačić postavljen na našu stranicu kako bi podijelio broj korisnika stranice između servera. Njegova svrha je prevencija preopterećenja servera i osiguranje optimalnih performansi stranice.

ASP.NET_SessionId: Ovaj kolačić nam govori da u danom trenutku koristite našu internet stranicu.

sesID: Ovaj kolačić je duplikat ASP.NET_SessionId kolačića, koji služi za oporavak i ispravljanje u slučaju pogreške.

IsGooglePpcReferral: This cookie is used to avoid displaying google non-compliant content.

referrerCode: Ovaj kolačić se koristi za pohranjivanje MP referentnog koda (dio programa lojalnosti).

Bskldent: Ovaj kolačić se koristi za pristup onome što je korisnik stavio u svoje košaricu u trenutnom ili prošlom posjetu stranici.

js: Ovaj kolačić ima "true" ili "false" vrijednost, ovisno o tome koristi li korisnik javascript ili ne. Nužan je za pravilno djelovanje stranice.

.ASPXAUTH: ASPXAUTH kolačić utvrđuje je li korisnik identificiran.


Kolačići za performanse


Ovi kolačići prikupljaju informacije o tome kako naši posjetitelji koriste stranicu, na primjer koje dijelove stranice najčešće posjećuju te susreću li se sa greškama na određenim dijelovima stranice. Ovi kolačići ne prikupljaju informacije koje identificiraju posjetitelje. Svi podaci koje ovi kolačići prikupljaju su anonimni. Koristi se jedino za unaprjeđenje djelovanja stranice. Korištenjem naše stranice, pristajete na korištenje ovog tipa kolačića.Naziv i Svrha Kolačića_utma, _utmb, _utmc, _utmz (Google analytics): Ovi kolačići se koriste za prikupljanje informacija o tome kako naši posjetitelji koriste stranicu. Mi koristimo te podatke kako bi sastavili izvještaje koji nam pomažu unaprijediti stranicu. Ovi kolačići prikupljaju sve podatke anonimno, uključujući podatke o broju korisnika stranice.

Kliknite ovdje za pregled Googleovih postavki privatnosti. Kako bi odbili praćenje od strane Google Analyticsa na svim stranicama, posjetite http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

zanpid (Zanox): Ovaj kolačić se koristi za praćenje prodaje koja je ostvarena putem naših filijala od strane našeg partnera Zanoxa. Ne koristi se za podržavanje ciljanog marketinga i marketinških komunikacija.

traffic, :Ovaj kolačić se koristi za praćenje prodaje s ciljem određivanja izvora prometa, prije svega kako bismo mogli utvrditi proviziju za naše filijale i partnere. Ne koristi se za podržavanje ciljanog marketinga i marketinških komunikacija.


Funkcionalni Kolačići


Ovi kolačići omogućuju našoj stranici pamćenje vaših odabira (poput vašeg korisničkog imena, jezika ili regije u kojoj se nalazite), te nam olakšavaju personalizaciju vašeg korištenja stranice. Također se mogu koristiti za omogućavanje usluga poput gledanja videa ili komentiranja na blogu. Korištenjem naše stranice, prihvaćate ovaj tip kolačića.


Naziv i Svrha Kolačića


CultureSelection: Ovaj kolačić pohranjuje korisnikovu aktivnu regiju te ga preusmjerava na odgovarajuću lokaliziranu Myprotein stranicu.

CustId: Ovaj kolačić pohranjuje korisnikov ID. Koristi se za oporavak u slučaju pogreške te za opcionalnu "Zapamti me" funkcionalnost za povratne korisnike.

ki_u, ki_t, ki_r, ki_s (Kissmetrics): Ovi kolačići se koriste kao mehanizam za izbjegavanje poavljanja pitanja korisnicima koji se vraćaju na stranicu. Svaki kolačić je kreiran za jednu anketu. Ove ankete su ponuđene putem našeg partnera Kissmetric.

Bn_u, Bn_ec, (Baynote): Ovi kolačići se koriste kako bismo vam mogli ponuditi personalizirano iskustvo bazirano na proizvodima koje ste gledali, odabrali i/ili ignorirali. Ovo je moguće putem tehnologije koju licenciramo od Baynote.


Kolačići za Targetiranje i Oglašavanje


Ovi kolačići se koriste za dostavljanje oglašavanja relevantnog za Vas i Vaše interese. Također se koriste za limitiranje ponavljanja oglasa koje vidite te mjerenje učinkovitosti kampanje. Postavljeni su na stranicu od strane naših partnera za oglašavanje uz naše odobrenje. Pamte da ste posjetili našu stranicu i dijele te podatke s ostalim organizacijama poput oglašivača. Korištenjem naše stranice, pristajete na korištenje ovih kolačića. Ako želite odbiti njihovo korištenje, posjetite tablicu navedenu poniže i odaberite "Kako blokirati ili ograničiti kolačiće" kako bi saznali više.


Naziv i Svrha Kolačića


dis, evt, tst, udc, udi, uic, uid (Criteo): Ove kolačiće je postavio Criteo i oni vam personaliziraju oglase koje vidite na internet stranicama. Ovaj tip oglašavanja je kreiran kako bi vam nudio izbor proizvoda baziran na vašim prijašnjim interesima. Ovi oglasi mogu naglasiti alternativne stilove i boje proizvoda iz kategorija za koje ste ranije pokazali interes. Tehnologija iza tih oglasa je bazirana na ovim kolačićima.


Budite sigurni kako su informacije sadržane u ovim kolačićima potpuno anonimne i ne sadrže nikakve osobne detalje.


Za više informacija i postavke privatnosti, posjetite Criteo stranicu na:

http://www.criteo.com/us/privacy-policy


Želimo Vam i dalje prikazivati sadržaj za koji ste zainteresirani - ipak, ako želite možete odbiti ovaj tip oglašavanja odlaskom na link naveden poviše.


Imajte na umu da, ako također obrišete vaše kolačiće, mi Vas nećemo moći prepoznati te će se oglasi od Criteo pojaviti kada posjetite druge internet stranice.


AWSESS, awpv9, aw3, AW, _aw_m_ (clickid) (Affiliate Window): Ovi kolačići se korištenje za praćenje prodaje koja je došla putem naših partnerskih mreža kojima upravlja naš partner Affiliate Window te za podršku dostavljanju targetiranog oglašavanja i marketinških komunikacija. Za više informacija o tome kako Affiliate Window osigurava privatnost vaših podataka, posjetite link:


https://www.affiliatewindow.com/


_dw_p, _dw_a, fbsetting_[long string of numbers and letters] (Facebook): Facebook je društvena mreža s milijunima korisnika diljem svijeta. Registirate se i kreirate profil kako bi ju koristili. Na njoj možete dodavati prijatelje te izmjenjivati informacije s vašim prijateljima. Facebook također omogućava ljudima da pokrenu grupe i fan stranice te da označe određene internet stranice.

Ova stranica koristi Facebook plug-in kako bi Vam omogućila "lajkanje" stranice i proizvoda.

Ovi plug-inovi pohranjuju podatke Facebook kolačića na vašem uređaju nad kojim mi nemamo nikakvu kontrolu. Za više informacija o Facebookoj polici privatnosti, posjetite link:


http://www.facebook.com/about/privacy/.


Kako Ograničiti ili Blokirati Kolačiće


Ako želite ograničiti ili blokirati kolačiće koje postavlja naša stranica, ili bilo koja druga stranica, možete to učinti putetm vaših postavki internet preglednika. "Pomoć" funkcija u vašem pregledniku će vam objasniti kako to učiniti. Kako bi saznali više u kolačićima, uključujući kako vidjeti koji kolačići su vam postavljeni i kako njima upravljati ili ih obrisati, posjetite link: www.allaboutcookies.org.


Također možete posjetiti www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices kako bi saznali više o kolačićima koje na vaš uređaj postavljaju ostale tvrtke i njihove internet stranice.


Ipak, ako u vašem pregledniku blokirate sve kolačiće (uključujući strogo potrebne) moguće je da nećete moći pristupiti određnim djelovima naše stranice ili da ona neće djelovati pravilno. Ako niste odbili kolačiće u vašem pregledniku, naš sustav će vam ih poslati čim posjetite našu stranicu.