Kolacici

Mi prikupljamo informacije o našim kupcima putem naših servera, formi za narudžbe i nagradnih igrara. Kolacici su male tekstualne datoteke koje se spremaju u vaše racunalo i pružaju informacije vlasniku stranice. Informacije koje su prikupljene na taj nacin služe kako bi vas indentificirali, osim u slucaju da je vaš preglednik podešen tako da ne dozvoljava uporabu kolacica. Ni jedna vrsta naši kolacica ne prikuplja podatke o vašoj kreditnoj kartici ili lozinkama.

Tablica koja slijedi objašnjava koje kolacice koristi naša stranica i zbog cega.

Iskljucivo neophodno

Kolacici su neophodni u svrhu kretanja stranicom i njezinog korištenja u potpunosti, primjerice kao pristup osiguranim dijelovima stranice. Bez kolacica, usluge koje ste zatražili poput košarice ili forme za kupovinu proizvoda ne bi mogle biti funkcionalne.

Naziv kolacica Namjena
ARPT Ovo je kolacic tehnicke vrste koji omogucuje brojanje posjetitelja stranice izmedu naših web servera. To služi u prevenciju stvaranja preopterecenosti servera, kako bi stranica funkcionirala u svojoj optimalnoj snazi.
ASP.NET_SessionId Ovaj kolacic je 'kolacic sesije' i govori nam da aktivno koristite našu stranicu.
sesID Ovo je kopija gore navedenog kolacica a služi za oporavak od pogreški tijekom rada stranice.
IsGooglePpcReferral Ovaj kolacic služi kako bi se sprijecilo prikazivanje sadržaja neskladnog google-u.
referrerCode Služi za pohranu MP promotivnog koda (dio kampanje vjernosti kupaca).
Bskldent Služi za pristup podatku o stavljenim artiklima u košaricu za kupnju prilikom ove ili prijašnjih posjeta stranici.
js Ovaj kolacic sadrži "tocne" ili "netocne" postavke, ovisno o tome da li korisnik ima dopuštenu opciju javascript-a. Potreban je za tocno funkcioniranje stranice.
.ASPXAUTH The ASPXAUTH kolacic odreduje da li je korisnik potvrden.

Funkcionalni kolacici

Ovi kolacici prikupljaju informacije o tome kako posjetitelji koriste našu stranicu, na primjer koje stranice posjetitelji najviše otvaraju, te ako dobivaju poruke o pogreškama od web stranica. Ovi kolacici ne prikupljaju informacije koje identificiraju posjetitelja. Sve informacije koje ovi kolacici prikupljaju su anonimne. Koriste se samo kako bi unaprijedili rad naše stranice. Korištenjem naše stranice, slažete se sa postavljanjem kolacica na vaš uredaj..

Naziv kolacica Namjena
_utma
_utmb
_utmc
_utmz
(Google analytics)
Ovi kolacici prikupljaju informacije o tome kako posjetitelji koriste našu stranicu. Koristimo te informacije za sastavljanje izviješca kako bi unaprijedili stranicu. Informacije prikupljene kolacicima su anonimne, ukljucujuci informacije o tome otkuda su posjetitelji došli na stranicu i stranice koje su posjetili.
Kliknite ovdje za pregled privatnosti na Google-u
Ako ne želite biti praceni od Google Analyticsa, posjetite http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.
zanpid
(Zanox)
Ovaj kolacic se koristi kako bi pratio prodaju ostvarenu preko linka affiliate mreže kojom upravlja naš partner Zanox. Ne koristi se za isporuku ciljanog marketinga i oglašavanje.
traffic Ovaj kolacic koristimo za pracenje prodaje na taj nacin da odredimo povezanost narudžbi s izvorima, odnosno kako bi utvrdili placanje provizija affiliate-ima. Ne koristi se za isporuku ciljanog marketinga i oglašavanje.

Funkcionalni kolacici

Ovi kolacici dopuštaju našoj stranici da zapamti izbor koji ste potvrdili (kao korisnicko ime, jezik ili regija u kojoj jeste) i pruže finije, osobnije opcije. Mogu se koristiti i za pružanje usluga koje ste zatražili, poput pregleda videa ili komentiranja na blogu. Korištenjem naše stranice, slažete se sa postavljanjem kolacica na vaš uredaj.

Naziv kolacica Namjena
CultureSelection Ovaj kolacic pohranjuje korisnikovu aktivnu smatra prikladnim lokalnim odredbama Myprotein stranice.
CustId Ovaj kolacic pohranjuje korisnikov ID. Koristi se u ispravljanju pogreški i za opcijsku funkciju 'zapamti me' za buduce korisnike.
ki_u
ki_t
ki_r
ki_s

(Kissmetrics)
Služe kako se upitnici na stranici ne bi ponavljali prilikom posjeta i pristanka ispunjavanja upitnika. Upitnici su postavljeni od trece strane, našeg partnera Kissmetric.
Bn_u
Bn_ec

(Baynote)
Ove kolacice postavljamo u svrhu što osobnijeg iskustva korištenja stranice za korisnika prema proizvodima koje ste pregledavali, odabrali i/ili ignorirali. Ovo je postavljeno prema preporucenoj tehnologiji ciju licencu smo dobili od tvrtke Baynote.

Ciljani kolacici i kolacici za oglašavanje

Ovo su kolacici koji prikazuju oglase sukladno vašim interesima. Takoder, koriste kako bi se ogranicio broj prikazivanja promidžbene poruke u skladu sa mjerenjem efektivnosti promidžbene kampanje. Postavljaju se od strane affiliate partnera ili marketinških tvrtki s kojima suradujemo, uz naše odobrenje. Pamte da ste posjetili stranicu i taj podatak dijele sa ostalim tvrkama poput oglašivaca. Korištenjem naše stranice, pristajete na postavljanje ovih kolacica na vaše uredaje. Ukoliko želite onemoguciti postavljanje ovih kolacica molimo provjerite tablicu koja slijedi i dio 'kako ograniciti ili blokirati kolacice'.

Naziv kolacica Namjena
dis
evt
tst
udc
udi
uic
uid

(Criteo)
Ovi kolacici postavljeni su od strane tvrtke Criteo i pružaju vam personalizirane oglase kada posjecujete druge oznacene stranice. Ovaj tip oglašavanja dizajniran je kako bi vam pružio uvid u artikle na osnovi vašeg pretraživanja stranice.
Molimo imajte na umu da su podaci prikupljeni ovim putem potpuno anonimni i ne sadrže nikakve osobne podatke. Za više detalja o privatnosti tvrtke Criteo molimo posjetite njihovu stranicu:
http://www.criteo.com/us/privacy-policy
Željeli bismo nastaviti sa prikazivanjem sadržaja za koji smatramo da je vama zanimljiv, medutim na poveznici iznad možete provjeriti kako se ova vrsta oglašavanja potpuno iskljucuje.
Imajte na umu takoder, da ukoliko obrišete kolacice, više nismo u mogucnosti primiti podatak o isklucenju ove opcije oglašavanja, te ce se Criteo oglašavanje ponovno pojaviti kada posjetite neku drugu stranicu.
AWSESS
awpv9
aw3
AW
_aw_m_(clickid)

(Affiliate Window)
Ovi kolacici služe za pracenje prodaje putem affiliate (partnerskih) programa od strane našeg partnera Affiliate Window i kako bi podržali isporuku oglasa za ciljano oglašavanje i komunikaciju u oglašavanju. Za više informacija o tome kako navedena tvrtka proslijeduje prikupljene podatke, molimo posjetite poveznicu:
https://www.affiliatewindow.com/
_dw_p
_dw_a
fbsetting_[long string of numbers and letters]

(Facebook)
Facebook je socijalna mreža sa milijunima korisnika širom svijeta. Registrirate se i kreirate profil. Možete dodavati prijatelje i sa njima izmjenjivati informacije. Facebook dopušta ljudima da kreiraju grupe i fan stranice, kao i zabilježavanje ostalih stranica.
Ova stranica koristi Facebook dodatke koji vam omogucuju opciju "like" za stranice i proizvode. Ovi dodatci pohranjuju podatke trece strane u vašem racunalu nad kojima mi nemamo kontrolu. Za više informacija o tome kako Facebook pohranjuje i koristi bazu podataka, molimo posjetite:
http://www.facebook.com/about/privacy/.

Kako ograniciti ili blokirati kolacice

Ako želite ograniciti ili potpuno blokirati kolacice koji se postavljaju s naše stranice, ili zapravo svake druge stranice, možete to uciniti preko vaših postavki u pregledniku kojeg koristite. "Pomoc" opcija u vašem pregledniku ce vas uputiti u to kako to uciniti. Ukoliko želite saznati više o kolacicima i kako ih obrisati sa vaših uredaja, posjetite www.allaboutcookies.org.

Možda cete željeti posjetiti i www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices kako bi saznali više o kolacicima postavljanim od strane drugih tvrtki, kao i o opcijama iskljucenja tih kolacica.

Ako želite iskoristiti opciju blokiranja svih kolacica, (uklucujuci i strogo neophodne kolacice), necete biti u mogucnosti pristupiti svim dijelovima naše stranice. Ukoliko niste podesili vaše postavke da odbija kolacice, naš sustav ce pri prvoj posjeti našoj stranici postaviti kolacice na vaš uredaj.

Back to top