Prehrana

Teriyaki govedina sa špagetima od tikvica niskog udjela ugljikohidrata | Priprema obroka za 4 dana

Sastojci:

Za umak:

75ml soja umaka

120ml vode

1.5 žl. kukuruznog škroba ili  guar gume

4-5 žl. organskog javorovog sirupa

Po želji: 1  režanj češnjaka (nasjeckan) i 2 cm đumbira (naribanog)

 

Za ostalo:

1 čžl. kokosovog ulja

4 goveđa odreska (narezanog)

4 tikvice (spiralizirane)

2 žute paprike (nasjeckane)

75g edamame graha

Prstohvat sjemenki sezama

 

Postupak:

#1 Pomiješaj soja umak, vodu i kukuruzni škrob u manjem loncu i zagrijavaj na laganoj vatri 5-6 minuta dok se ne zgusne. Ako si ih odlučio koristiti, sada dodaj češnjak i đumbir. Kad se zgusne, dodaj javorov sirup i skloni s vatre.

#2 Zagrij veliki wok (ili dublju tavu) na jakoj vatri 1-2 minute. Kada se jako ugrije, dodaj kokosovo ulje i komade odreska i 1-2 minute, povremeno okrečući.

#3 Dodaj spiraliziranu tikvicu i papriku, i prži još 2-3 minute.

#4 Naposlijetku, umiješaj teriyaki umak i grah, rasporedi u posudice i ostavi da se ohladi. Pospi svaku s malo sezama i čuvaj u hladnjaku. Lako je!

 

Makronutrijenti po porciji:

Kcal: 372

Proteini: 44g

Ugljikohidrati: 24g

Masti: 10g

 

Nema tagova na post



Myprotein

Myprotein

Autor


Provjeri super ponude i popuste! KUPI ODMAH