VELIKA AKCIJA - DO 60% POPUSTA
+ 10% POPUSTA NA VEĆ SNIŽENO | KOD: IMPACTHR

Ono što te pokreće čini te

Ono što te pokreće čini te

Svežnjevis

O našim paketima

Napumpani smo da budemo dio vašeg putovanja. Poduzimate li te početne korake ili ponovno palite svoj fitness plamen, imamo savršeno gorivo za pokretanje vaše avanture zdravlja i dobrobiti.

Možete birati između četiri paketa proteina – Clear Protein, Impact Protein, Get Stronger i Diet – svaki osmišljen kako bi se uskladio s vašim jedinstvenim ciljevima. Bilo da oblikujete vitke mišiće, jačate izdržljivost, kontrolirate težinu ili ciljate na opće poboljšanje zdravlja, mi vam čuvamo leđa. Ne radi se samo o odlasku u teretanu; radi se o njegovanju vašeg tijela s pravim stvarima.

Bez obzira koji paket odabrali, naša je misija osigurati da postignete svoje fitness ciljeve. Zajedno stvorimo pozitivne, održive promjene koje nadilaze samo vježbanje.

Paket Impact Protein

Osnažite se uz Impact Protein Bundle. S 40 porcija Impact Whey Proteina u prahu i praktičnim shakerom, spremni ste za brzi početak vašeg fitness putovanja.

Impact Whey Protein postao je popularan od prvog dana, pružajući kremasti shake koji se lako miješa i sadrži najmanje 20 g proteina po porciji. Ova moćna hranjiva tvar neophodna je za rast mišića i održavanje zdravih kostiju, osiguravajući da se vaše tijelo osjeća i radi najbolje.

Novi ste u proteinskoj igri? Smatrajte Impact Protein Bundle svojim fitness alatom. Bez obzira jeste li iskusni profesionalac ili tek počinjete, ovaj vam paket čuva leđa. Ne radi se samo o tome što radite u teretani; radi se o podršci vašem tijelu iza scene. Neka proteini budu vaše tajno oružje u izgradnji snage i otpornosti.

Kupi sada