• Vegan

    Vegan

  • Vegetarijanski

    Vegetarijanski

Total Nutri-Greens 50g (Sample)

MJEŠAVINA 22 RAZLIČITE NAMIRNICE

Okus
Pakiranje
Količina

25% POPUSTA | KOD: MINUS25

25% POPUSTA | KOD: MINUS25

U ponudi se nalaze i najprodavaniji proizvodi popust: Impact Whey Izolata, BCAA, Impact Diet Whey, Alpha Men, L Glutamin, te preko 400 drugih proizvoda!

Ukoliko želiš dodatno uštedjeti, kupuj pakete proizvoda - OVDJE

Uštedi 25% za omiljene Myprotein proizvode ili iskoristi popust za isprobavanje nečeg novog, kao što je ORGANSKA LINIJA ili FREE FROM LINIJA proizvoda.

*Ponuda ne uključuje Impact Whey Protein

KUPI ODMAH

23,99 kn

Na zalihi | Obicno se šalje u roku 24 sata

Pregled proizvoda

Šta su Total Nutri Greens?

Total Nutri Greens je mešavina hrane u prahu koja sadrži 22 različitih ekstrakta celeog voća i povrća. Total Nutri Greens je pun prirodno hranljivih materija koje pružaju mnoštvo voćnog praha i algi, uključujući; Spirulina, Pšeničnu travu, acerola boboice, brokoli, list spanaća, nar, jabučna vlakana, paradajz, zovu, borovnice i hlorele.

Koristi od Total Nutri Greens

Total Nutri Greens je pogodan i efikasan dodatak i može se mešati u različitim namirnicama ili dodavati u vaše postojeće dodatke.

Za koga je Total Nutri Greens?

Total Nutri Greens idealan je za svakoga ko želi da poveća dnevni unos voća i povrća, lako trošivi prah. Preporučuje se da se konzumira 2 obroka Total Nutri Greens dnevno, zajedno sa zdravom, uravnoteženom ishranom.

Odricanje: Ne uzimajte ako ste trudni. Ako uzimate bilo kakave propisani lekove ili imate neki zdravstveni problem uvek se posavetujte se sa svojim lekarom ili farmaceutom pre uzimanja vitaminskih dodataka.

Imajte na umu da je obeležavanje na ovom proizvodu na Engleskom jeziku, kao minimum. Francuski, Italijanski, Nemački, Španski, Danski, Švedski i Finski takođe mogu biti prisutni na proizvodu.

Ključne dobrobiti

  • Jedinstvena mešavina od 22 različite Superhrane
  • Idealan za one’ oji ne dobijaju dovoljno voća i povrća u svakodnevnoj ishrani
  • Uključuje pšeničnu travu, Chlorella, Brokola, Spanać list, Acerola maline i Spirulinu

Preporučena upotreba

Koristite do 2 porcije Total Nutrigreens dnevno da potpomognete zdravu, izbalansiranu ishranu. Dodaj 7,5 grama (3 Mala MP merice) u 250-350ml vode, soka ili proteinsko piće i protresite dobro. Total Nutrigreens se može poprskati na hranu.

Sastojci

Bez ukusa
Sojin Lecitin, Spirulina, Jabučna vlakna u prahu, Ječmena trava u prahu, Pšenična trava u prahu, Ovas vlakna u prahu, Seme nara, Lucerka trava u prahu, Hlorela Broken ćelijski zid, Sojin Sprout u prahu, Acerola Bobice, Crvena cvekla u prahu, Sibirski Ginseng, Šargarepa u prahu, Sok od paradajza, Astragalus koren u prahu, Spanać list, Brokoli u prahu, Gingko Biloba, List zelenog čaja, Seme grožđa, Zova Cela u prahu, Borovnica Celo Voće u prahu

Tropski
Sojin lecitin, Spirulina, Arome, Jabučna vlakana u prahu, Ječmena trava u prahu, Pšenična trava u prahu, Ovas vlakna u prahu, Seme nara, Lucerka trava u prahu, Hlorela Broken ćelijski zid, Sojin Sprout u prahu, Acerola Bobice, Crvena cvekla u prahu, Sibirski Ginseng, Šargarepa u prahu, Sok od paradajza, Astragalus koren u prahu, Spanać list, Brokoli u prahu, Gingko Biloba, List zelenog čaja, Seme grožđa, Zova Cela u prahu, Borovnica Celo Voće u prahu, Beta Karoten, Zaslađivač (Sukraloza).

Nutritivne informacije

U 7.5g porciji:
Energija: 109kj
Energija: 26kcal
Masti: 0.2g
od kojih zasićene: 0.06g
Ugljeni hidrati: 4.29g
od kojih zasićene: 1.1g
Protein: 0g
So: 0.015mg

Recenzije kupaca

Ovdje trenutno nema recenzija.

Napišite recenziju priliku da osvojite vaučer od €100

Total Nutri-Greens 50g (Sample)

Odaberi sliku

Total Nutri-Greens 50g (Sample)