Novosti

Nova mobilna stranica

S veseljem najavljujemo našu novu mobilnu stranicu. Mobilna stranica pruža puno jednostavniju navigaciju za kupce koji nas posjecuju s mobilnih uredaja, cineci tako pregled jednostavnijim. Posjetite nas s mobilnog uredaja kako biste vidjeli novi dizajn naše nove stranice.

Novi proizvod- Maslac od indijskih orašcica

Uvrstili smo u ponudu maslac od indijskih orašcica, fine teksture, u kantici od 1kg. Odlicnog je okusa, prirodan izvor zdravih proteina, ugljikohidrata i masti, napravljen od prženih indijskih orašcica. Može se koristiti kao namaz, ukuhan ili jesti sa žlicom kao zdravi snack koji sadrži preko 20% proteina.

Novi proizvod - Myprotein Termo boca

Myprotein Termo boca je savršena za cuvanje vašeg napitka vruceg ili toplog za vrijeme treninga. Nedavno istraživanje je pokazalo da konzumiranje hladnog pica (4° C) tijekom vježbanja smanjuje porast tjelesne temperature u odnosu na konzumiranje pica sobne temperature. Snižavanjem tjelesne temperature postižemo bolje rezultate kod vježbanja.

Recepti - Kolacici od kikiriki maslaca i cokolade

Ako volite kikiriki maslac, a uz to ste i slabi na cokoladu, morate isprobati ovaj recept. Koristeci Instant zob i naš 100% kikiriki maslac, ovo je odlican recept koji kombinira ukusnu cokoladu i kekse s vašim Myprotein favoritima.

2018 © 2018 The Hut.com Limited, tvrtka registrirana u Engleskoj i Wales-u (broj tvrtke 05016010) na adresi Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, M90 3DQ.