Kreatin AKG

Kreatin Alfa-Ketoglutarat

Okus
Pakiranje
Količina
94,99 kn

Na zalihi | Obicno se šalje u roku 24 sata

Pregled proizvoda

Što je Kreatin AKG?

Kreatin AKG je uzbudljiv novi dodatak našem vodećem rasponu kreatina. Nudeći sve prednosti standardnih kreatin monohidrata i više, kreatin AKG sastoji se od kreatina molekula vezanih za Alfa-ketoglutarat (AKG).

Kreatin je opsežno proučavan za njegovu primjenu u sportovima baziranima na snazi i nastavlja biti glavni dodatak među bodibilderima i sportašima. Jedna porcija Kreatin AKG će osigurati više od 3 g kreatina, što povećava fizičku izvedbu u uzastopnim kratkoročnim eksplozijama snage te vježbanju visokog intenziteta.

Alfa-ketoglutarat je najpoznatiji po njegovoj uporabi u dodacima prije vježbe i pojačivačima dušikovog oksida, gdje je dužna aminokiseline arginina. AKG je intermedijer Krebs ciklusa, složenog procesa u tijelu koji su uključeni u proizvodnji energije.

Kako uzimati kreatin AKG

Kreatin AKG je idealan dodatak ako redovito sudjelujete u vježbama visokog intenziteta, ako želite žeti prednosti ovog dodatka dodajte dve pune male mjerice (7 g) na 300 ml vode ili voćnog soka svaki dan.

Ključne dobrobiti

  • Kreatin povećava fizičku izvedbu u visokom intenzitetu vježbanja
  • AKG sudjeluje u procesu proizvodnje energije u tijelu
  • Idealno za sportove koi se baziraju na snazi

Preporučena upotreba

Kako bi iskoristili prednosti ovog proizvoda preporučujemo da dodate 2 mala pune mjerice (7 g) na 300 ml vode ili soka u Myprotein shaker prije, tijekom i / ili nakon vježbanja.

Ne prelazite navedenu preporučenu dnevnu dozu. Ovaj proizvod je dodatak prehrani i stoga se ne smije koristiti kao zamjena za raznovrsnu prehranu i zdravi način života. Čuvati na suhom i hladnom mjestu, izvan dohvata male djece.

Sastojci

Kreatin Alfa-Ketoglutarat Prah (100%) (Kreatin Monohidrat, Alfa-Ketoglutarat Kiselina).

Informacije o Alergenima: Može sadržavati soju, mlijeko i jaja.

Nutritivne informacije

Veličina porcije - 2 male pune mjerice(7g)

Porcija u pakiranju - 35 (250g)

Prosječne nutritivne vrijednosti

      U porciji
Kreatin Monohidrat   3.3 g

Recenzije kupaca

Ovdje trenutno nema recenzija.

Napišite recenziju priliku da osvojite vaučer od €100

Kreatin AKG

Odaberi sliku

Kreatin AKG