Uvjeti korištenja

Ovi uvjeti korištenja određuju pravila korištenja korisnicima stranice www.myprotein.com (stranica) i njihovu vezu sa Hut.com Limited (posluje kao Myprotein) tvrtka registrirana Engleskoj i Walesu pod poslovnim brojem 05016010 te registriranim sjedištem u Meridian House, Gadbrook Park, Gadbrook Way, Rudheath, Northwich, Cheshire, UK, CW9 7RA ('mi', 'naš' ili 's nama').

Molimo pročitajte pažljivo uvjete korištenja jer prava i odredbe podliježu Zakonu. Ukoliko se ne slažete sa uvjetima korištenja, molimo da ne pristupate i ne koristite stranicu. Navedeni uvjeti bi vam trebali biti razumljivi, jer naručivanjem naših proizvoda ili usluga pristajete na vezanost uz navedene uvjete. Preporučamo da ispišete ove uvjete za daljnju uporabu. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezano uz uvjete korištenja, molimo da nas kontaktirate.

1. Sporazum

Korištenjem ove stranice slažete se biti povezani sa uvjetima korištenja i dopuštate prikupljanje podataka treće osobe, uključujući i ne ograničavajući se na podatke o vašoj debitnoj ili kreditnoj kartici ili izvještajima koji potvrđuju vaš indentitet u svrhu valjanosti kartice kako bi se odobrila kupnja ili druga pojedinačna transakcija vezana uz vašu karticu.

2. Izmjene i dopune

Zadržavamo pravo na:

 • osvježavanje ovih uvjeta korištenja povremeni, a bilo kakve izmjene i dopune biti će prikladno istaknute na stranici. Vaša je odgovornost provjera ovih izmjena. Izmjene će se primjenjivati nakon obavijesti o izmjenama i dopunama. Ukoliko ne želite prihvatiti izmjene, trebali bi prestati sa korištenjem stranice. Ukoliko nastavite sa korištenjem stranice nakon isteka datuma o obavijesti i početku primjene dopuna i izmjena, vaše daljnje korištenje smatrati će se kao pristanak na izmjene i vazanost uz uvjete korištenja.
 • izmjene ili povlačenje, privremeno ili trajno, ove stranice i svih materijala objavljenih na stranici, bez ili sa djelomičnom obavijesti i potvrđujete da nismo odgovorni za bilo kakve izmjene ili povlačenja sadržaja
 • izmjenu korisničkih indentifikacijskih kodova ili lozinki koje smo vam pružili, bez obzira da li su odabrane sa vaše ili naše strane, u bilo koje vrijeme, ukoliko smatramo da ste pogrešno shvatili korištenje i upotrebu ovih uvjeta korištenja.

3. Registracija

Korištenjem ove stranice, jamčite da ste:

 • zakonski spremni ulaziti u vezujuće ugovore;
 • imate najmanje 18 godina;
 • osobne informacije koje ste pružili prilikom registracije su točne i istinite, potpune i ažurne i ne imitirate ili kopirate neku drugu osobu ili ličnost.

Obavijestiti će te nas odmah po nastalim izmjenama vaših osobnih informacija, putem e-maila, ili telefonski, pozivom našoj korisničkoj službi ili prodajnim predstavnicima:

Tel: 0845 094 9889

4. Politika privatnosti

Sve vaše podatke tretirati ćemo kao povjerljive i korititi ćemo ih u skladu s Politikom privatnosti. Ukoliko bude potrebno, procesuirati ćemo podatke u skladu sa Politikom privatnosti. Upotrebom naše stranice, pristajete na navedeno, te potvrđujete da su vaši podatci točni.

Kada kupujete na našoj stranici, poslati ćemo vam upit o vašim osobnim podatcima, kako bi vas mogli indentificirati, a podatci će biti vezani za vašu email adresu, adresu za slanje računa, adresu za isporuku, kreditnu karticu ili ostale podatke vezane uz plaćanje. Potvrđujemo da će se takvi podaci pohranjivati kod nas, u skladu sa odredbama o privatnosti i zaštiti podataka. 

5. Zaštita vaše sigurnosti

Kako bi osigurali da se vaša kreditna ili debitna kartica ne koristi bez vašeg pristanka ili znanja, obaviti ćemo provjeru vašeg imena, adrese i ostalih osobnih podataka koje ste nam pružili tijekom narudžbe i kupovine proizvoda prema odgovarajućim bazama podataka treće strane.

Rizik od internet prijevare smatramo vrlo ozbiljno. Kako se broj kartica koje služe za prijevaru povećao, ulažemo velike napore kako bi osigurali točnost i ispravnost pruženih podataka. Postoji mogućnost da vas kontaktiramo kako bi obavili dodatne provjere ili zatražimo pomoć vašeg suradnika da nam pomogne u tome. Nećemo tolerirati pokušaje prijevare ili kupovine nevažećim kreditnim karticama, a takvi pokušaji će biti prijavljeni nadležnim institucijama.

Pristankom na uvjete korištenja ove stranice, pristajete i na moguće provjere prema navedenome. Prilikom ove provjere, vaše osobne informacije bi mogle biti otkrivene trećoj strani, osnosno nadležnoj financijsko kreditnoj instituciji koja bi mogla iste podatke pohraniti. Možete biti sigurni da je to postupak u svrhu potvrde vašeg indentiteta, te da provjera kreditne kartice nije izvršena, a kreditni rejting nije dotaknut ovom provjerom. 

6. Suglasnost

Stranica će biti korištena u skladu i prema zakonom dopuštenim svrhama. Pristajete na korištenje u skladu sa važećim zakonima i regulativama koje isti propisuje vezano za ovu stranicu i korištenje stranice. Pristajete da nećete:

 • objavljivati ili prenositi viruse, crve, trojane ili bilo što drugo kreirano u svrhu ometanja normalnog rada procesa programa ili računala
 • objavljivati ili prenositi putem stranice bilo kakav materijal koji je štetan, uvredljiv ili je opscenog karaktera i
 • pokušavati ostvariti neovlašten pristup našoj stranici, serveru na kojem je smještena naša stranica, računalima ili bazi podataka koje su spojene s našom stranicom. Ne smijete napadati našu stranicu bilo kakvim računalnim napadima.

Nepoštivanjem ovih uvjeta korištenja, kršite zakon te ćemo u skladu s tim poduzeti sve mjere i prijavu istih nepoštivanja uvjeta. Kršenjem pravila i prijavom nadležnim institucijama prestaje i vaše pravo na korištenje naše stranice. Nećemo biti odgovorni za bilo kakve štete nastale navedenim radnjama, virusima u vašim računalima i slično, kao niti zbog vašeg spremanja materijala sa stranice, posjete poveznicama koje su objavljene ili stranici koja je vezana uz istu.

7. Poveznice treće strane

Kao pogodnost našim kupcima, stranica može sadržavati poveznice na druge stranice ili materijale, što nije u našoj kontroli. Za vašu informaciju, nismo odogovorni za sadržaj na tim stranicama, niti imamo mogućnosti modifikacije istih. Nećemo biti odgovorni za bilo kakvu štetu nastalu posjetom tim stranicama, za korištenje tih stranica, kao niti za proizvode koje ste možda kupili na tim stranicama.

8. Narudžbe

Sve narudžbe su podložne dostupnosti. Ukoliko proizvodi nisu dostupni, bit će te obaviješteni putem emaila, te će vam biti ponuđena opcija čekanja da proizvod bude dostupan, ili poništenje narudžbe.

Bilo kakve narudžbe realizirane s vaše strane tretirati će se kao ponuda za kupnju naših proizvoda i kao takve zadržavamo pravo na odbijanje istih. Primate na znanje da bilo kakva automatizirana poruka o vašoj narudžbi koja je poslana s naše strane ne smije biti prihvaćanje za kupovinu proizvoda sa naše stranice. Ugovorom zaključenim s vaše i naše strane određena je kupovina ukoliko teretimo vašu kreditnu/debitnu karticu ili paypal račun, šaljemo proizvode  i o tome vas obavijestimo putem emaila prema zaključenom ugovoru. Ugovor se odnosi samo na one proizvode koji su navedeni u informacijama o ispuruci. Nismo obvezni isporučiti artikle koji nisu navedeni u zasebnoj informaciji o isporuci.

Poduzeti ćemo sve potrebne korake koji su u našim mogućnostima, kako bi sačuvali sve vaše osobne podatke plaćanje učinili potpuno sigurnim, ali ne možemo biti odgovorni za bilo kakvu štetu nastalu zbog treće strane, neovlaštenog korištenja ili korištenja podataka od treće strane.

Artikli na stranici nisu za preprodaju ili distribuciju. Zadržavamo pravo poništenja narudžbe i suspendiranja korisničkog računa ukoliko vjerujemo da je narudžba protivna ovim pravilima. Za proizvode koji su vam isporučeni preuzimate rizik u trenutku primitka istih. Nismo odgovorni ukoliko nam ne pružite točne i potpune podatke za dostavu.

9. Pravila otkazivanja narudžbe

Kada kupujete proizvode kao privatna osoba, molimo da imate na umu da je period za poništenje ugovora 7 dana. Ukoliko otkazujete ugovor;

 

 • dužni ste nas obavijestiti o tome pismenim putem:  The Hut.com Limited (trading as Myprotein), Meridian House, Gadbrook Way, Gadbrook Park, Rudheath, Northwich, Cheshire, UK, CW9 7RA;
 • dužni ste primljene proizvode sačuvati u originalnim pakiranjima i stanju kao u trenutku isporuke. Mi ćemo vas obavijestiti kada ćemo preuzeti proizvode. Preuzimanje će biti u roku 28 dana od dana primitka otkaza vašeg ugovora, a preuzimanje ćemo naplatiti prema važećim tarifama. Alternativno, možete ugovoriti vraćanje proizvoda sa našim djelatnicima, a mi ćemo vam u roku od 30 dana po primitku obavijesti o raskidu ugovora izvršiti povrat novca. 
 • Ukoliko povrat izvršite zbog bilo kojeg drugog razloga, primjerice ako držite da su proizvodi neispravni, provjeriti ćemo povrat i poslati vam ispravne proizvode ili izvršiti povrat novca. Molimo da provjerite upute o povratu proizvoda, te se konzultirate detaljno sa našom korisničkom službom. 0845 094 9889 (između 8 i 18h od ponedjeljka do četvrtka i 9-17h u petak) 

 

10. Cijene i plaćanje

Sve cijene prikazane na stranici uključuju pdv i ispravne su u trenutku objave na stranici i unošenja u sistem. Ipak, zadržavamo pravo na izmjenu cijena u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti. Plaćanje se može izvršiti bilo kojom poznatijom kreditnom karticom ili putem PayPal računa. Plaćanje će se izvršiti prije isporuke proizvoda na vašu adresu. U rijetkim slučajevima, može se dogoditi da istaknuta cijena prilikom plaćanja nije točna, a u skladu sa točkom 9., nismo dužni prodati proizvod prema cijeni koja je u tom trenutku vidljiva, nego onoj koja je važeća u trenutku narudžbe.

Iznimno se trudimo da cijene budu uvijek točne, međutim ponekad se dogode pogreške. Ukoliko primjetimo takvu pogrešku, poslati ćemo vam obavijest o tome što prije, te vam ponuditi opciju otkazivanja narudžbe ili potvrde narudžbe. Ukoliko ste otkazali narudžbu, a već ste platili proizvode, vratiti ćemo vam novac u potpunosti.

Potvrđujete da je kartica ili PayPal račun korišten prilikom kupovine vaš. Sve kreditne kartice podložne su autorizaciji kartične kuće. Ukoliko kartična kuća iz bilo kojeg razloga odbije plaćanje, nećemo biti odgovorni za kašnjenje ili čak izostanak isporuke proizvoda.

Dopuštamo korištenje kodova u skladu sa uvjetima korištenja istih i provjeravamo mogućnosti za korištenje kodova i maksimalan opseg narudžbe. Molimo da se upoznate sa uvjetima korištenja i da otkažete sve eventualne narudžbe ukoliko se ne slažete sa uvjetima. Zadržavamo pravo otkazivanja narudže ukoliko pronađemo nepravilnosti navedene u uvjetima. Ukoliko postoji bilo kakva nepravilnost koju ste primjetili prilikom korištenja kodova, molimo da kontaktirate prodajnog predstavnika ili službu za korisnike. 

 • e-mail adresa: feedback@myprotein.com
 • UK Tel: 0845 094 9889

11. Intelektualno vlasništvo

Sav sadržaj ove stranice zaštićen je Zakonom o autorskom pravu, te ostalim pravima, a istim primate na znanje da su svi materijali sa stranice vlasništvo naše stranice ili treće strane koja nam ustupa prava na korištenje.

Slobodni ste prikazivati stranicu i njezin sadržaj na računalima, elektronskim preglednicima, ali ne na serverima ili bilo kojim uređajima spojenima na mrežu. Ispis jedne kopije sadržaja za osobne potrebe i nekomercijalne svrhe ne uključuju povredu ovog člana. Umnožavanje, spremanje ili objava na bilo koji način sadržaja ove stranice nije dozvoljena. 

12. Ograničenje odgovornosti

Ponuda artikala

 • (a) predmet članka 14. ukoliko ne ispunimo uvjete korištenja, odgovorni smo samo za štetu koja je nastala kršenjem zakonom definiranih odredbi ili nemara.
 • (b) ništa navedeno u ovim uvjetima ne isključuje ili ograničava našu odgovornost za:
 • (i) smrt ili osobnu povredu uzrokovanu našim nehajom
 • (ii) prijevare ili lažnih interpretacija
 • (iii) bilo kakve povrede zakonskih odredbi ili obveza
 • (iv) oštećenih proizvoda pod zaštitom zakona o potrošačima
 • (v) svako namjerno kršenje ovih uvjeta koje daje pravo na raskid ugovora, ili
 • (vi) bilo koja druga činjenica koju smo protuzakonito isključili ili pokušali isključiti svoju odgovornost

Upotreba stranice

Stranica je dostupna u smislu "kao što je" i "dostupno", bez ikakvih tvrdnji i zastupanja, te mi ne jamčimo implicirano ili izričito za njezinu upotrebu. Potvrđujete da shvaćate da ne možemo biti odgovorni za privatnost i sigurnost stranice ili za informacije koje ste pružili. Potrebno je prihvatiti svjesnost o riziku korištenja interneta.

Iako se trudimo da sadržaj na stranici bude točan, kvalitetan i visoke kvalitete, ne možemo prihvatiti odgovornost u slučaju suprotno od navedenog. Nećemo biti odgovorni za pogreške ili nesporazume koje bi mogli iskusiti tijekom korištenja stranice. Ukoliko smo obaviješteni o nepravilnostima, potruditi ćemo se ispraviti to u najkraćem mogućem roku.

Posebno se odričemo odgovornosti u slučaju;

 • nekompatibilnosti stranice sa vašim računalom, programima koje koristite ili telekomunikacijskim vezama
 • tehničkih problema uključujući greške i probleme sa stranicom
 • nestabilnosti, nepouzdanosti ili nesigurnosti stranice
 • da stranica ne zadovoljava vaša očekivanja

Do krajnjih zakonom propisanih granica, slažete se da nismo odgovorni prema vama ili trećoj osobi za bilo kakvu posljedičnu i/ili slučajnu štetu ili bilo koje neizravne, posebne i kažnjive štete koje proizlaze ili su nastale korištenjem stranice.

13. Prekid

Ukoliko neki od ovih uvjeta budu nezakoniti, nevažeći ili iz nekog razloga neprovedivi, uskladiti će se sa ostalim odredbama ili izbrisati, a neće utjecati na provedivost i valjanost ostalih odredbi ovih uvjeta.

14. Odricanje

Odricanje korištenja neće se tumačiti kao odricanje od postupaka počinjenih u kršenju odredbi uvjeta korištenja i bez obzira na odricanje kršenje odredbe će se procesuirati kao takvo. 

15. Cjelokupan Sporazum

Uvjeti o korištenju čine cjelokupan temelj bilo kakvog sporazuma postignutog između korisnika stranice i nas.

16. Zakon i nadležnost 

Ovi uvjeti tumače se u skladu sa RH i svi nesporazumi rješavaju se uz nadležnost Suda u RH.

17. Recenzije

Ukoliko ste nam poslali svoju recenziju proizvoda, jamčite nam pravo na neisključivo, royalty free, trajno i neopozivo korištenje, reproduciranje, modificiranje, prilagodbu, objavu, prevođenje, stvaranje radova iz postojećeg djela, distribuciju i bilo kakav prikaz takvog saržaja na bilo kojem mediju u cijelom svijetu.

Dajete Myprotein-u prava i na korištenje imena koje ste nam poslali u svezi s tim sadržajem, ukoliko to želimo. Odričete se prava da budete navedeni kao autor, kao i prava na prigovore uređenja sadržaja. Slažete se s tim da obavite sve potrebne akcije neophodne za poboljšanje prava ustupljenih prema Myprotein, uključujući i izvršenje djela i dokumentacije na zahtjev Myprotein-a.

Jamčite da ste vlasnik ili da na drugi način kontolirate prava djela koje ste objavili i da je sadržaj na dan objave;

 • točan i ne krši navedene uvjete upotrebe prema Myprotein odredbama za korištenje stranice;
 • neće uzrokovati povrede osobe ili osobnog imena. Slažete se sa nadoknadom štete nastale prilikom evenutalnih nepravilnosti i kršenja bilo kojeg od ovih navoda.

Dobitnici nagrada za najbolju recenziju biti će obavješteni putem emaila.