• Gluten Free

    Gluten Free

  • Vegetarijanski

    Vegetarijanski

Essential Whey 60

Do 40% popusta na proteinske proizvode | Kod nije potreban, proizvodi su već sniženi

POPUST NA PROTEINSKE PROIZVO0DE DO 40% | KOD NIJE POTREBAN, PROIZVODI SU VEĆ SNIŽENI 

Započnite dan uz Total Breakfast ili Breakfast Smoothie, topite masnoće uz Impact Diet Whey, uživajte u palačinkama bez grižnje savijesti uz Myprotein Pancake Mix!

Snizili smo cijene više od 60 različitih proteinskih proizvoda!
KUPI ODMAH

Nije raspoloživo

Pregled proizvoda

Essential Whey 60 je premium koncentrat whey proteina dobiven hladnom filtracijom. U usporedbi s izolatima i hidrolizatima proteina kao što su Impac whey izolati Impact Whey Protein, Essential Whey 60 karakterizira balansiraniji udio proteina i ugljikohidrata. Ovaj proizvod sadrži izvanredni omjer cijene i kvalitete, a uz to ga karakteriziraju izvanredan okus i topivost.

Essential Whey 60 sadrži više od 18g proteina po serviranju, karakterizira ga najniži udio masti, dok ga ugljikohidrati čine izvanrednim odabirom za one koji žele izgraditi masu. Koncentrat whey proteina ima najveću biološku vrijednost (BV) od bilo kojeg drugog izvora proteina, osiguravajući potpuno zadovljavanje tijela za proteinima što na kraju utječe na izgradnju tkiva, oporavak mišića i zdravlje kostiju. Između ostalog, whey se sastoji od visokih razina esencijalnih i neesencijalnih aminokiselina koje pomažu pri rastu i razvoju postojećeg tkiva.

Ovaj premium koncentrat whey proteina proizveden je kako bi se osiguralo da nikakva denaturacija proteina ne nastane tijekom proizvodnje čime je osiguran najbolji mogući učinak sadržaja aminokiselina. Ne sadrži GMO, a mlijeko iz kojeg se izolira protein nema u sebi pojačivače hormona. Essential Whey 60% je 100%-tni koncentrat whey proteina i ne sadrži druge sastojke. Porijeklo proizvoda ključan je dio kvalitetnog procesa monitoringa, a kako bi poboljšali taj proces, MyProtein surađuje s predanim Europskim dobavljačima sirutke kako bi bili u mogućnosti pratiti samu sirutku do njenog izvora.

Ključne dobrobiti

Preporučena upotreba

Dodati 150-250ml vode u naš shaker (manje tekućine dodati za gušći shake). Tada dodajte 1 MP veliku mjericu (30g), promiješajte i konzumirajte. Konzumirajte 2-3 puta dnevno ili po potrebi.

1 ravna MP Plastična mjerica (velika) važe 30g. (nije uključena)

Sastojci

Nedenaturirani Whey Protein Koncentrat*, Kakao prah (chocolate okus), Arome (samo opcije s okusom), Zaslađivač (sukraloza® [samo opcije s okusom]), Bojila (crvena cikla [samo okus jagode]). *iz mlijeka

Nutritivne informacije

Po 30g:

Energija: 123 kcal
Energija: 514 KJ
Protein: 18.2g
Ugljikohidrati: 9g
Masti: 1.1g

Recenzije kupaca

Ovdje trenutno nema recenzija.

Napišite recenziju priliku da osvojite vaučer od €100

Essential Whey 60

Odaberi sliku

Essential Whey 60