• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

Aminogen®

Okus
Pakiranje
Količina

Cijena prije: 95,99 kn

Now 86,00 kn

Uštedi: 9,99 kn

Na zalihi | Obicno se šalje u roku 24 sata

Pregled proizvoda

Šta je Aminogen®?

Aminogen® je patentirana formula koja obezbeđuje jedinstvenu kombinaciju za varenje proteaza (enzimi) razvijen od dva gljivična lanca; Aspergillus niger i Aspergillus orizae.

Koristi od Aminogen®

Aminogen® je rastvorljivi prah koji se možete dodati u vaš šejk poslije treninga sa proteinima poput surutke, jaja ili soje.

Za koga je Aminogen®?

Aminogen® Idealan je za svakoga ko želi maksimalan oporavak nakon intenzivnog fizičkog vežbanja. Preporučuje se da se konzumira 200mg Aminogen® odmah poslije treninga sa nekim oblikom brzog varenja proteina, kao što je proteina surutke.

Izbor ishrane svih naših korisnika nam je nam je najvažniji te nam je na prvom mestu. Dok ovaj proizvod pri proizvodnji koristi dodatke koji pogoduju veganskoj ishrani, molim Vas imajte na umu da se u istom proizvodnom pogonu proizvode i drugi proizvodi te se međusobne kontaminacije mogu pojaviti u vrlo malim razinama.

Imajte na umu da je obeležavanje na ovom proizvodu na Engleskom jeziku, kao minimum. Francuski, Italijanski, Nemački, Španski, Danski, Švedski i Finski takođe mogu biti prisutni na proizvodu.

Ključne dobrobiti

 • Patentirana formula enzima
 • Idealan za konzumiranje sa proteinom surutke
 • Rastvorljiv prah, lak za miks

Preporučena upotreba

Dodajte 200-300ml vode ili voćnog soka u vaš šejker. Zatim dodati 200mg, protresti i konzumirati. Alternativno kombinujte sa 200mg proteinskim napitkom.

Napomena: Preporučamo da sve porcije izmerite preciznom vagom. Mi pokušavamo svaki put napraviti mjeeru koja će biti točna koristeči Myprotein merice, one su samo okvirne i ne zamenjuju standardizovane vage i instrumente.

Ne prelazite navedenu preporučenu dnevnu dozu. Ovaj proizvod je dodatak ishrani i zato se ne sme koristiti kao zamena za raznovrsnu ishranu. Čuvati na suhom i hladnom mjestu, izvan dohvata male dece.

Sastojci

Napravljeno u objektu u kojemu se rukuje mlekom, sojom, jajima, glutenom i njihovim proizvodima..

Bez ukusa: Aminogen® Patentirani digestivni enzimska mešavina (proteaza iz Aspergillus niger i Aspergillus orizae)

Nutritivne informacije

Veličina Porcije - 1 mala Merica (200mg)

Porcija po pakovanju - 250 (50g)

Nutritivne Informacije

 U porciji
Aminogen®  200 mg

 

Nutricionistički podaci se zasnivaju na verziji Bez ukusa, prilikom izbora alternativnog ukusa nutritivne vrednosti mogu varirati.

Recenzije kupaca

Ovdje trenutno nema recenzija.

Napišite recenziju priliku da osvojite vaučer od €100

Aminogen®

Odaberi sliku

Aminogen®