• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarijanski

  Vegetarijanski

 • Vegan

  Vegan

Carbogen®

Okus
Pakiranje
Količina

POPUST IZNENAĐENJA| KOD: TAJNIPOPUST

Iskoristi popust iznenađenja i uštedi do 30%! KOD: TAJNIPOPUST

Na popustu se nalazi preko 400 proizvoda, uključujući mega popularne proizvode poput:

Impact Whey Izolata, 

Impact Diet Wheya, 

Kikiriki Maslaca, 

Omega 3 Kaspula

Alpha Men, 

Kreatin Monohidrat

L Karnitin

Požuri i provjeri koliko imaš sreće!


KUPI ODMAH

95,99 kn

Na zalihi | Obicno se šalje u roku 24 sata

Pregled proizvoda

Šta je Carbogen®?

Carbogen® je patentirana formula enzima obezbeđuje jedinstvenu kombinaciju maltodekstrina, amilaze, cellulase i hemicellulase.

Koristi od Carbogen®

Carbogen® je rastvorljivi prah koji se može dodati vaš shake poslije treninga i sa drugim ugljikohidrata poput dekstroze, maltodekstrina i fruktoze.

Za koga je Carbogen®?

Carbogen® Idealan je za svakoga tko želi da maksimalan oporavak nakon intenzivnog treninga. Preporučuje se da se konzumira 200 mg Carbogen® odmah poslije treninga sa nekom vrstom visoko GI (glikemijski indeks) ugljikohidrata kao što je dekstroza ili maltodekstrin. Carbogen® može se uzeti sa drugih ugljikohidrata kao strategija ugljeng punjenja ili unapred unos ugljikohidrata.

Imajte na umu da ovaj proizvod ističe u Prosincu 2015.

Izbor prehrane svih naših korisnika nam je nam je najvažniji te nam je na prvom mjestu. Dok ovaj proizvod pri proizvodnji koristi dodatke koji pogoduju veganskoj prehrani, molim Vas imajte na umu da se u istom proizvodnom pogonu proizvode i drugi proizvodi te se međusobne kontaminacije mogu pojaviti u vrlo malim razinama.

Imajte na umu da je obilježavanje na ovom proizvodu na Engleskom jeziku, kao minimum. Francuski, Talijanski, Njemački, Španjolski, Danski, Švedski i Finski također mogu biti prisutni na proizvodu.

Ključne dobrobiti

 • Patentirana formula enzima
 • Rastvorljiv prah, lagan za mješanje
 • Ide uz ugljikohidrate poput maltodekstrina i dekstroze

Preporučena upotreba

Dodaj 200-300ml vode ili voćnog soka u vaš shaker. Zatim dodajte 200mg, protresite i konzumirajte. Alternativno kombinirati 200mg sa proteinskim napitkom.

Napomena: Preporučamo da sve porcije izmjerite preciznom vagom. Mi pokušavamo svaki put napraviti mjeru koja će biti točna koristeči Myprotein mjerice, one su samo okvirne i ne zamjenjuju standardizovane vage i instrumente.

Ne prelazite navedenu preporučenu dnevnu dozu. Ovaj proizvod je dodatak prehrani i zato se ne smije koristiti kao zamjena za raznovrsnu prehranu. Čuvati na suhom i hladnom mjestu, izvan dohvata male djece.

Sastojci

Napravljeno u objektu u kojemu se rukuje mlijekom, sojom, jajima, glutenom i njihovim proizvodima.

Bez okusa: Carbogen® Patentirani digestivni enzim mješavina (maltodekstrin, Gljivične amilaza, gljivična cellulases, hemiceluloze).

Nutritivne informacije

Veličina porcije - 1 Mala Mjerica (200mg)

Porcija po pakiranju - 250 (50g)

Nutritivne Informacije

  U porciji
Carbogen®     200 mg

 

Nutricionistički podaci se zasnivaju na verziji Bez okusa, prilikom izbora alternativnog okusa nutritivne vrijednosti mogu varirati.

Recenzije kupaca

Ovdje trenutno nema recenzija.

Napišite recenziju priliku da osvojite vaučer od €100

Carbogen®

Odaberi sliku

Carbogen®