• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

Carbogen®

Okus
Pakiranje
Količina

Cijena prije: 95,99 kn

Now 55,00 kn

Uštedi: 40,99 kn

Na zalihi | Obicno se šalje u roku 24 sata

Pregled proizvoda

Šta je Carbogen®?

Carbogen® je patentirani formula enzima obezbeđuje jedinstvenu kombinaciju maltodekstrina, amilaze, cellulase i hemicellulase.

Koristi od Carbogen®

Carbogen® je rastvorljivi prah koji se može dodati vaš šejk poslije treninga i sa drugim ugljenih hidrata poput dekstroze, maltodekstrina i fruktoze.

Za koga je Carbogen®?

Carbogen® Idealan je za svakoga ko želi da maksimalan oporavak nakon intenzivnog treninga. Preporučuje se da se konzumira 200 mg Carbogen® odmah poslije treninga sa nekom vrstom visoko GI (glikemijski indeks) ugljenih hidrata kao što je dekstroza ili maltodekstrin. Carbogen® može se uzeti sa drugih ugljenih hidrata kao strategija ugljeng punjenja ili unapred unos ugljenih hidrata.

Imajte na umu da ovaj proizvod ističe u Decembru 2015.

Izbor ishrane svih naših korisnika nam je nam je najvažniji te nam je na prvom mestu. Dok ovaj proizvod pri proizvodnji koristi dodatke koji pogoduju veganskoj ishrani, molim Vas imajte na umu da se u istom proizvodnom pogonu proizvode i drugi proizvodi te se međusobne kontaminacije mogu pojaviti u vrlo malim razinama.

Imajte na umu da je obeležavanje na ovom proizvodu na Engleskom jeziku, kao minimum. Francuski, Italijanski, Nemački, Španski, Danski, Švedski i Finski takođe mogu biti prisutni na proizvodu.

Ključne dobrobiti

 • Patentirana formula enzima
 • Rastvorljiv prah, lak za miks
 • Ide uz ugljene hidrate poput maltodekstrina i dekstroze

Preporučena upotreba

Dodaj 200-300ml vode ili voćnog soka u vaš šejker. Zatim dodajte 200mg, protresite i konzumirajte. Alternativno kombinovati 200mg sa proteinskim napitkom.

Napomena: Preporučamo da sve porcije izmerite preciznom vagom. Mi pokušavamo svaki put napraviti mjeeru koja će biti točna koristeči Myprotein merice, one su samo okvirne i ne zamenjuju standardizovane vage i instrumente.

Ne prelazite navedenu preporučenu dnevnu dozu. Ovaj proizvod je dodatak ishrani i zato se ne sme koristiti kao zamena za raznovrsnu ishranu. Čuvati na suhom i hladnom mjestu, izvan dohvata male dece.

Sastojci

Napravljeno u objektu u kojemu se rukuje mlekom, sojom, jajima, glutenom i njihovim proizvodima.

Bez ukusa: Carbogen® Patentirani digestivni enzim mešavina (maltodekstrin, Gljivične amilaza, gljivična cellulases, hemiceluloze).

Nutritivne informacije

Veličina porcije - 1 Mala Merica (200mg)

Porcija po pakovanju - 250 (50g)

Nutritivne Informacije

  U porciji
Carbogen®     200 mg

 

Nutricionistički podaci se zasnivaju na verziji Bez ukusa, prilikom izbora alternativnog ukusa nutritivne vrednosti mogu varirati.

Recenzije kupaca

Ovdje trenutno nema recenzija.

Napišite recenziju priliku da osvojite vaučer od €100

Carbogen®

Odaberi sliku

Carbogen®