• Vegetarijanski

    Vegetarijanski

  • Vegan

    Vegan

Valjana Zob

Za povećanje unosa ugljikohidrata tijekom dana

Okus
Pakiranje
Količina
25% POPUSTA ZA NOVE KUPCE | KOD : NOVIKUPAC

25% POPUSTA ZA NOVE KUPCE | KOD : NOVIKUPAC

POPUST 25% ZA NOVE KORISNIKE | KOD:  NOVIKUPAC

Novi ste kupac? 

Poklanjamo vam 25% popusta na prvu kupovinu! 

Ukoliko niste sigurni koji suplementi su vam potrebni, donosimo vam korisne linkove: 

                                                                               NAJBOLJI WHEY PROTEIN 

                                                                               NAJBOLJE AMINOKISELINE

                                                                               NAJBOLJI VITAMINI

                                                                               DODACI PRIJE TRENINGA

                                                                               DODACI NAKON TRENINGA

Ne traži vrijeme za vježbanje - odredi ga!

KUPI ODMAH
34,99 kn

Na zalihi Obicno se šalje u roku 24 sata

Pregled proizvoda

Šta je Valjana Zob?

Valjani zob se stvara kada se parena zob i onda se izvlači u pahuljice. Ovaj proces stabilizuje zdrava ulja u zobi, tako da ostane duže svježa i pomogne brže kuhanje zobi, stvarajući veću površinu od zobi. Rolana Zob su savršeni za izradu kaše i može se mješati sa bilo vodom ili mlijekom.

Koristi od Valjane Zobi

Rolana Zob sadrži beta-glukana koje su prikazani da doprinesu održavanju normalnog nivoa kolesterola u krvi. Potrošnja beta-glukana iz zobi ili ječma kao dio obroka doprinosi smanjenju porasta glukoze u krvi poslje tog obroka

Za koga su Valjana Zob?

Valjana Zob su idealan izbor za svakoga tko želi da poveća unos ugljikohidrata tokom dana. Mogu se koristiti kao doručak dodavanjem mlijeka ili vode i kuhanjem 2 minute.

Izbor prehrane svih naših korisnika nam je nam je najvažniji te nam je na prvom mjestu. Dok ovaj proizvod pri proizvodnji koristi dodatke koji pogoduju veganskoj prehrani, molim Vas imajte na umu da se u istom proizvodnom pogonu proizvode i drugi proizvodi te se međusobne kontaminacije mogu pojaviti u vrlo malim razinama.

Imajte na umu da je obilježavanje na ovom proizvodu na Engleskom jeziku, kao minimum. Francuski, Talijanski, Njemački, Španjolski, Danski, Švedski i Finski također mogu biti prisutni na proizvodu.

Ključne dobrobiti

  • Dobar izvor Beta Glukana
  • Doprinosi smanjenju nivoa glukoze u krvi nakon jela
  • Doprinose održavanju normalnog nivoa kolesterola u krvi

Preporučena upotreba

Valjana Zob je bogata vlaknima i sadrži beta-glukana† što ovaj odličan dodatak vašoj prehrani. Uživajte ujutro sa bilo kojim od vaših omiljenih preljeva. Jednostavno dodajte jednu žlicu (50g) sa 200ml vode ili mlijeka, i kuhajte 2 minuta u mikrovalnoj pećnici. Na osnovu 800W mikrovalnoj. Upozorenje: Sadržaj će biti VRUĆ. †Zob beta-glukan pokazano je da smanji / smanjenje kolesterola u krvi. Visok kolesterol je faktor rizika za razvoj koronarne bolesti srca. Koristan efekat se dobija sa dnevnim unosom 3 g beta-glukana.

Čuvati na hladnom, suhom mjestu, daleko od direktne sunčeve svjetlosti. Ovaj proizvod je namjenjen da se koristi uz aktivan životni stil i uravnoteženu prehranu. Pogodan za vegetarijance i vegane.

Sastojci

Za alergene, uključujući žitarice koje sadrže gluten, pogledajte podebljana slova. Može sadržavati soju, mlijeko i jaja.

Bez ukusa: Valjana Zob (100%)

Nutritivne informacije

Veličina porcije - 1 Mjerica (50g)

Porcija po pakiranju - 20 (1kg)

Nutritivne informacije

  U 100g U porciji *RI
Energija 1541 kJ/366 kcal 771 kJ/ 183 kcal 9%
Masti 8.4 g 4.2 g 6%
  od kojih zasićene 1.3 g 0.7 g 4%
Ugljikohidrati 56 g 28 g 11%
  od kojih šećeri 1 g 0.5 g 1%
Vlakna 9.1 g 4.5 g ~
Protein 12 g 6.2 g 12%
Sol <0.01 g <0.01 g 0%
β-Glukan 4.4 g 2.2 g  

 

* Prosječan unos za odraslu osobu (8400 kJ/2000 kcal)

Nutricionistički podaci se zasnivaju na verziji Bez ukusa, prilikom izbora alternativnog okusa nutritivne vrijednosti mogu varirati

Recenzije kupaca

Ovdje trenutno nema recenzija.

Valjana Zob

Odaberi sliku

Valjana Zob
Back to top